Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ma gledam da nabavim dodatne punjače za laptop-ove u firmi (da imamo stacionarne). Nikakav biznis mi ne pada na pamet.
Moglo je da bude i stalo na carini, može samo preko firme a komentar je vezan za prethodne komentare. Skupa ti je to zabava za 10ak komada, špedicija tamo, slanje kurirskom službom (DHL, UPS itd), špedicija i carina ovde, usaglašenost proizvoda itd. Ruku u džep i na AE pa 10x naručiš kao fizičko lice i zavšiš posao ako ih nema ovde da bi odradio preko računa.

Bluetooth daljinac da izgleda kao za Xiaomi box/stick,ali da nije zamenski nego klasičan daljinac,ima li tako nešto na Aliju?

Drustvo ima li neko iskustva sa patikama za plazu tj. swimming shoes. Ako ste neke narucivali i isprobali recite. Treba mi zbog sljunkovitih plaza, pcela ... Hvala

U Decathlonu sam slabo šta našao da je dobro, ali ta obuća za vodu im je bila OK. Ja ih nisam kupio, jer nisam našao broj, ali nemi u društvu su ih imali na jednom putovanju i pokazale su se sasvim korektno, a nisu bile skupe.

U Decathlonu sam slabo šta našao da je dobro, ali ta obuća za vodu im je bila OK. Ja ih nisam kupio, jer nisam našao broj, ali nemi u društvu su ih imali na jednom putovanju i pokazale su se sasvim korektno, a nisu bile skupe.
Gledao sam i tamo, hvala na odgovoru

Treba mi info da li je neko kupovao ove maske za ronjenje sto su sad popularne sto idu preko celog lica i imaju jedinstven sistem disanja.
Da li je u pitanju ista stvar kao sto prodaju u De*****nu?

Drustvo ima li neko iskustva sa patikama za plazu tj. swimming shoes. Ako ste neke narucivali i isprobali recite. Treba mi zbog sljunkovitih plaza, pcela ... Hvala
Tražili supruga i ja po tim sportskim prodavnicama u Srbiji, čak i na Ananasu poručili ali nam otkazali porudžbinu. Vjerovatno nisu imali. Na dan polaska odemo do Bosne i svratimo u Bingo Hipermarket i nađemo ih koliko hoćeš po sniženoj cijeni (7KM oko 3.5 €)
Meni su odlične.
IMG_20230801_175038.jpg

Tražili supruga i ja po tim sportskim prodavnicama u Srbiji, čak i na Ananasu poručili ali nam otkazali porudžbinu. Vjerovatno nisu imali. Na dan polaska odemo do Bosne i svratimo u Bingo Hipermarket i nađemo ih koliko hoćeš po sniženoj cijeni (7KM oko 3.5 €)
Meni su odlične.
Pogledajte prilog 399143
Ha ha bravo. Ne bih sad mogao do Bosne zbog patika, nasao sam neke u Decathlonu, mozda narucim. Hvala na info

Dajte neki prelog za punjač za kola. Da ima jedan usb-a i jedan c port. I da može istovremeno na oba da izbaci bar po 20-25w.

Predlog za wireless tastaturu da je neka 65%, da nije preskupa ali da bas nije totalni trash?

Essager je odlican imam i ja...vec 2god ako se ne varam mozda i vise punim..ugreje se dosta-verv zbog brzo punj ali radi jos uvek :D

Pozdrav svima, ima li neko iskustva sa porucivanjem 'kucista' za Nokiu 225 (2014)? Naisla sam na nekoliko opcija, pa bi mi znacilo da neko podeli svoje iskustvo, posto sa prethodnom porudzbinom nisam bas najbolje prosla. Neke od opcija su:

opcija1

opcija2

opcija3

Ukoliko neko ima neki predlog, slobodno napisite. Unapred hvala!

Pozdrav svima, ima li neko iskustva sa porucivanjem 'kucista' za Nokiu 225 (2014)? Naisla sam na nekoliko opcija, pa bi mi znacilo da neko podeli svoje iskustvo, posto sa prethodnom porudzbinom nisam bas najbolje prosla. Neke od opcija su:

opcija1

opcija2

opcija3

Ukoliko neko ima neki predlog, slobodno napisite. Unapred hvala!
Ovo ti je moji predlog:
Prodavac je pouzda 96.0% i sam proizvod ima dobru ocenu.

Sto se tvog predloga tice, preporucio bih ti 2 opciju

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $10.20 20%OFF | Hippcron Car Monitor 4.3" Screen For Rear View Reverse Camera TFT LCD Display HD Digital Color 4.3 Inch PAL/NTSC

Ја сам узео овај први, камеру платио отприлике још толико, и за ситне паре средио жени ауто да паркира лагано.

Jel neko narucivao male monitore za rikverc kameru?

Ja sam to ugrađivao u svaki automobil nekad dok kamere skoro pa nisu bile standard, verovatno da mi je neki negde i ostao. Svi su manje više isti, gledaš koji se najbolje uklapa u enterijer po veličini i načinu montaže

Ima neko preporuku za praktican manji budilnik? Da ima melodija, postepeno povecavanje tona, dimovan sat,...
Gledam da se odviknem da mi ne bude mob. pored kreveta ali zbog alarma mora

Da li je neko porucivao dronove skoro? Videh na temi o dronovima da postoje problemi na carini-mada su postovi o tome dosta stari. A inace porucio bih obican neki igracku, za 30ak $ ne neki ozbiljan veci.

Nazad
Vrh Dno