Ma gledam da nabavim dodatne punjače za laptop-ove u firmi (da imamo stacionarne). Nikakav biznis mi ne pada na pamet.I dobar špediter. Ovo mi liči na novopečenog biznismena![]()
Ma gledam da nabavim dodatne punjače za laptop-ove u firmi (da imamo stacionarne). Nikakav biznis mi ne pada na pamet.I dobar špediter. Ovo mi liči na novopečenog biznismena![]()
Moglo je da bude i stalo na carini, može samo preko firme a komentar je vezan za prethodne komentare. Skupa ti je to zabava za 10ak komada, špedicija tamo, slanje kurirskom službom (DHL, UPS itd), špedicija i carina ovde, usaglašenost proizvoda itd. Ruku u džep i na AE pa 10x naručiš kao fizičko lice i zavšiš posao ako ih nema ovde da bi odradio preko računa.Ma gledam da nabavim dodatne punjače za laptop-ove u firmi (da imamo stacionarne). Nikakav biznis mi ne pada na pamet.
Meni stigle pre par dana. Cekao sam ih 45dana.Jesu li stigle nekome one anker sluške koju su pre nekog vremena bile poručivane? Meni nikako da stignu, nešto mi se odužilo 😂
Mogu da potvrdim da su i meni stigle za oko 50 dana, doneo je fedex (city express za njih)Jesu li stigle nekome one anker sluške koju su pre nekog vremena bile poručivane? Meni nikako da stignu, nešto mi se odužilo 😂
Verovatno vec vidjeno , ali odlican za auto i jako brzo je stiglo . Magnet odlican , a ukoliko imate masku sa magsafe na iphone jos bolje za vas
![]()
Magnetic Car Phone Holder Stand Magnet Car Mount Support GPS Mobile Bracket in Car For Macsafe iPhone 15 14 13 12 Samsung Xiaomi - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
NIsam naisao , ali ako neko nadje neka podelida li ima neki kod za ovu cenu ?
Gledao sam i tamo, hvala na odgovoruU Decathlonu sam slabo šta našao da je dobro, ali ta obuća za vodu im je bila OK. Ja ih nisam kupio, jer nisam našao broj, ali nemi u društvu su ih imali na jednom putovanju i pokazale su se sasvim korektno, a nisu bile skupe.
Tražili supruga i ja po tim sportskim prodavnicama u Srbiji, čak i na Ananasu poručili ali nam otkazali porudžbinu. Vjerovatno nisu imali. Na dan polaska odemo do Bosne i svratimo u Bingo Hipermarket i nađemo ih koliko hoćeš po sniženoj cijeni (7KM oko 3.5 €)Drustvo ima li neko iskustva sa patikama za plazu tj. swimming shoes. Ako ste neke narucivali i isprobali recite. Treba mi zbog sljunkovitih plaza, pcela ... Hvala
Ha ha bravo. Ne bih sad mogao do Bosne zbog patika, nasao sam neke u Decathlonu, mozda narucim. Hvala na infoTražili supruga i ja po tim sportskim prodavnicama u Srbiji, čak i na Ananasu poručili ali nam otkazali porudžbinu. Vjerovatno nisu imali. Na dan polaska odemo do Bosne i svratimo u Bingo Hipermarket i nađemo ih koliko hoćeš po sniženoj cijeni (7KM oko 3.5 €)
Meni su odlične.
Pogledajte prilog 399143
Dajte neki prelog za punjač za kola. Da ima jedan usb-a i jedan c port. I da može istovremeno na oba da izbaci bar po 20-25w.
Ovo ti je moji predlog:Pozdrav svima, ima li neko iskustva sa porucivanjem 'kucista' za Nokiu 225 (2014)? Naisla sam na nekoliko opcija, pa bi mi znacilo da neko podeli svoje iskustvo, posto sa prethodnom porudzbinom nisam bas najbolje prosla. Neke od opcija su:
opcija1
opcija2
opcija3
Ukoliko neko ima neki predlog, slobodno napisite. Unapred hvala!
Jel neko narucivao male monitore za rikverc kameru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari