Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Cela slika bukvalno. Da ti nije prljavo socivo, pa ti je to napravilo problem?
Ajde ovo sa leve strane je sto, pa pravi problem sto je blizu, ali ostalo ne lici ni na sta.

Scene optimizer je iskljucen, to odma gasim...ali svejedno je i pod svetlo i bez, tu je taj banana efekat, nije to meni i jos na 2 lika, imas temu na redditu gde mng vise kukaju, i na ultru i na obican...
Evo primwr gde su drugi slikali

Pogledajte prilog 396548

Gde da nadjem samsung foliju? I koja je cena 😂😂 naso sam do mene ovde whitestone staklo-vidim svi ga hvale, al je 70e dva komada, a ja nzm da l uopste da stavim ili da guram tako...Note 9 sam gurao 1.5god bez zastitno i bas se nisu primecivale ogrebotine
Ili jednostavno naručiš hidrogel preko aliexpressa 4 kom. 2.5e i lako se namešta

Koju rezolucija koristite?
Fhd ili wqhd?
Vidim da je na fhd fabricki podeseno, ima li neke razlike na wqhd ili da ostavim tako?

Kolega stavio WSD na S23U, otisak radi kao da ga nema. Transparentnost fenomenalna, namestio je prvo perfektno. Po meni vredi te pare.

Коме треба а не чека му се, има на КП за 60е да се купи WSD за Ултру. Чини ми се да је ок цена а (ваљда) одмах доступно.

^ on je bas uzeo na KP, ko će koristiti telefon na duže staze isplati se

Azuriranje stiglo na SEK jutros, nikakvih nekih promena na prvu loptu nisam primetio, deluje mi da baterija drzi malcice bolje ali neznatno. Telefon je na 85% limita svakako i ne verujem da cu da spustam tj dizem kako kida sa baterijom.

Samsung prodavnica u Ušću prodaje Nilkin stakla koje imaju tanji deo preko senzora otiska da bi bolje radilo, ako nekome treba

WSD vredi svake pare, ostalo nista ne valja. Kad sam uzimao ispalo mi je oko 70e, sto je za dva stakla okej. S tim da sam drugo staklo postavio kolegi sa foruma, nije mi nikad ni trebalo.
Za Ultru zastitno staklo ne treba da se stedi, zato sto je zakrivljen ekran, obican i plus mogu i bez stakla i folije, najlepsi osecaj.

WSD vredi svake pare, ostalo nista ne valja. Kad sam uzimao ispalo mi je oko 70e, sto je za dva stakla okej. S tim da sam drugo staklo postavio kolegi sa foruma, nije mi nikad ni trebalo.
Za Ultru zastitno staklo ne treba da se stedi, zato sto je zakrivljen ekran, obican i plus mogu i bez stakla i folije, najlepsi osecaj.
Meni ova folija zavrsava poso na ultru..od kraj do kraj je i prst radi savrseno...ako ga budem ostavio razmislicu naravno i o wsd al cemu ako i fokije od 2k zavrsavaju poso(da stite od ogrebotine a da radi prst)

Samsung prodavnica u Ušću prodaje Nilkin stakla koje imaju tanji deo preko senzora otiska da bi bolje radilo, ako nekome treba
Ne znam koliko je to dobro sto je tanji deo stakla. Pretpostavka da se oseti pod prstom a posebno jer se skrolovanje radi tačno preko mesta gde je postavljen otisak. Možda grešim pa me ispravi.

Meni ova folija zavrsava poso na ultru..od kraj do kraj je i prst radi savrseno...ako ga budem ostavio razmislicu naravno i o wsd al cemu ako i fokije od 2k zavrsavaju poso(da stite od ogrebotine a da radi prst)
Pre je bilo problema oko folija i stakala, zato sam i napisao za wsd. Ako ti radi posao onda jos bolje, vozi i cao.

Meni su oba WSD stakla pukla na 10 mesta sama od sebe.
Poslednji put pre tri dana, telefon u dzepu, izlazim iz kola, sa leve strane na dva jos dva mesta napukla, kao da je noktom pokusano da se skine pa su dve ovalne naprsline ostale.
Tad sam skinuo i staklo i onu brendion foliju i idem komando, svakako imam osiguranje.
Osecaj je jedno 20 puta bolji nego sa folijama i staklom. Sad ga, s oprostenjem, sve manje ispustam iz ruku.

Poslednji put pre tri dana, telefon u dzepu, izlazim iz kola, sa leve strane na dva jos dva mesta napukla, kao da je noktom pokusano da se skine pa su dve ovalne naprsline ostale.
Tad sam skinuo i staklo i onu brendion foliju i idem komando, svakako imam osiguranje.
Osecaj je jedno 20 puta bolji nego sa folijama i staklom. Sad ga, s oprostenjem, sve manje ispustam iz ruku.
Meni je ona SHIELD UP odlicna. U svakom slucaju, najbolje je paziti. Sve te folije nisu od ivice to ivice.

Posle mnogo peripetija sa mts-om, konacno i ja dobijam ono sto sam narucio pre vise od 5 meseci😅 WSD stakla su najbolja, tu nema dileme ali mene intetesuje da li ima neko iskustvo sa Nillkin 3D CP+ MAX staklom, tj. kako radi otisak prsta sa njim?

Evo i ja da podelim iskustva sa S23.
Žena je prezadovoljna njime,kad je ona primetila da je brži poprilično u odnosu na njen stari S21.
Po njenim rečima kamera joj je bolja,više joj se sviđa.Baterija je isto bolja i to osetno.
Tako da od nje imate preporuku za S23 🤗🤣🤣😉

To je ubedljivo najbolji osecaj (bez zastite), ali imaj u vidu da ce se oleofobni premaz izgubiti na delovima gde najvise dodirujes ekran (obicno za nekoliko meseci). Onda ce da izgleda ruzno i da bude ruzan osecaj pod prstima. Mada posle kad se stavi folija ne primeti se nista.

Posle mnogo peripetija sa mts-om, konacno i ja dobijam ono sto sam narucio pre vise od 5 meseci😅 WSD stakla su najbolja, tu nema dileme ali mene intetesuje da li ima neko iskustvo sa Nillkin 3D CP+ MAX staklom, tj. kako radi otisak prsta sa njim?
Begaj od njega ko djavo od krsta... Nije full glue, osecaj pod prstima kao da si stavio plastiku, zmaci ima sloj vazduha izmedju stakla i ekrana... Pa sad zamisli kako ce to da utice na otisak...

Него да се и ја похвалим, после више месеци праћења ове теме и огласа на КП и ја сам се поновио да зеленим Ѕ23.
Прешао сам са Ѕ10е после 5 година коришћења где је батерија озбиљно деградирала па ми је батерија на Ѕ23 просто WOW.
Још увек нисам све подесио, па јављам утиске још.
Један детаљ који за сад примећујем јесте да је екран на Ѕ23 некако испран, боје нису толико јарке као на Ѕ10е иако су оба телефона подешена на Vivid.

Prilozi

• 20230713_071125.jpg
    20230713_071125.jpg
    41.5 KB · Pregleda: 31
Begaj od njega ko djavo od krsta... Nije full glue, osecaj pod prstima kao da si stavio plastiku, zmaci ima sloj vazduha izmedju stakla i ekrana... Pa sad zamisli kako ce to da utice na otisak...
Mene na 13PM dobro sluzi, jeste da je ravan ekran i da nije zakrivljen kao na S23U ali za 20e koliko sam ga platio, sacuvalo mi je ekran od solidnih padova. Mene vise interesuje kako radi otisak prsta?
Vidim da je WSD na sa popustom 33$ na zvanicnom sajtu. Da li je uzimao neko i koliko izadje cena na kraju, ako uopste salju kod nas?

Ja sam uzeo kod nas za 60e...nisam mogao cekam... I mogu ti reci da sam prezadovoljan i staklom i osecajem a i otiskom prsta... Kad sam tek uzeo fon masio je ko lud otisak... Sad omasi 1 od 10 kako sam presao na ovo mada sam govorio da nikad ne bik dao te pare za staklo...i mora samo da se naviknu ljudi da mora prs da se pritisne, ne samo ko na optickom jedva da pipnes jagodicom, vec lepo da ocita ceo krug... I naravno registrujes 2 xisti prs za 1 otisak i nema greske...

Planiram uzeti S23+ kakvi su zvucnici u odnosu na S21+ (kojeg trenutno imam)? Na S21+ nisam nesto zadovoljan, fali basa malo, pa da li S23+ ima bolji bass i malo glasnije zvucnije, ili bar iste pa glasnoci kao na S21+? I jel signal osetno bolji na S23+?

Vidim da je WSD na sa popustom 33$ na zvanicnom sajtu. Da li je uzimao neko i koliko izadje cena na kraju, ako uopste salju kod nas?
Sezona godisnjih odmora ovi nasi "gastarbajteri" redovno dolaze sigurno imas nekog preko...kupe ti i ponesu...tako sam ja uradio pre 6 meseci 45 eura je tad kostalo

Sezona godisnjih odmora ovi nasi "gastarbajteri" redovno dolaze sigurno imas nekog preko...kupe ti i ponesu...tako sam ja uradio pre 6 meseci 45 eura je tad kostalo
Ne piše nigde na sajtu koliko košta slanje u Evropu?

Imam, ali vecina je dosla sada u julu😂
Nemam nigde da pise na sajtu koliko kosta slanje, ima ono klasika da se salje u Evropu ali da se odricu od odgovornosti, ukoliko se zagubi paket😅

Ljudi, jel osetna razlika izmedju ultre 8/256 i 12/512. Memorijski prostor mi nije tako bitan. Vise mi je potreban odgovor zbog rama.

Planiram uzeti S23+ kakvi su zvucnici u odnosu na S21+ (kojeg trenutno imam)? Na S21+ nisam nesto zadovoljan, fali basa malo, pa da li S23+ ima bolji bass i malo glasnije zvucnije, ili bar iste pa glasnoci kao na S21+? I jel signal osetno bolji na S23+?
Signal je sigurno bolji zbog boljeg modema i procesora. Imao sam tj sad je kod supruge s21+ pa mogu da uporedim sa s23 ultra da je dosta bolji signal.

Nazad
Vrh Dno