Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jedini lik koga sam stavi na ignoring sa celog foruma..imam Ultru 6 meseci pre toga S21U S22U...vrhunski telefon...zale se na otisak- prvi telefon gde mi vrh radi otisak sa nekom gel folijom toliko dobro da me mrzi 6 meseci da stavim WSD staklo...kamera odlicna pogotovo video....baterija bruka..najkompletniji uredjaj do sad..dosao sam u situaciju da preskacem postove sa kme kme kme kme
Pa ako si stavio na ignoring,znaci ljudi ovde koji pišu o manama tel tebi spadaju pod kme kme,batice kao što je vec neko lepo napisao,treba da se cuje i druga strana ovog tel.Šta god ko napisao.A ti preskaci brate šta hoces i koga hoces.Ako sam imao neki savet da dam napisao sam,ako sam imao nešto lepo da napišem napisao sam,ako sam i nesto loše napisao o ovom fonu,napisao sam.Za to valjda forumi i sluze,a ne da slušam jedne te iste hvalospeve,kad je cinjenica da ne radi svakom fon isto.Pa kom se svidja,svidja,kome ne,neka me preskoci slobodno.Ako vas vredja i svetogrdje je reci nesto o manama ovih modela ja vam se izvunjavam.Bot nisam,Samsung sektaš još manje.Da mi se tel ne svidja ne bi *****o toliko o manama,jer je šteta za ovu kompaniju što je to tako....

Primecujem da u PRO camera modu focus na "centar" uvek radi dok "multi" opcija zna da masi samo tako. Koristim PRO mode zbog prirodnijeg kontrasta i boja. Takodje GCAM recimo nema problem sa fokusom a rezultat je slican PRO modu. Auto mode na native aplikaciji za mene ima prenaglasene boje i kontrast.

Ajde recite mi što je davljenje tema? A, znaci treba da se pevaju samo hvalospevi o ovom tel. Tu je valjda da se kaže i loša strana ovog fona, bar ja mislim. Jedino što sam po kameri popljuvao najviše i to sa razlogom. Sve ostalo je odlicno za sada. Ako vam smeta to što neko piše istinu o tome, preskocite slobodno...
Evo imam slobodu da u ime vecine na forumu kazem da priznajemo da je kamera na S23 seriji tres zivi i da nista ne valja i *****ali smo se sto smo dali tolike pare a sve je tacno i merodavno sto kaze dxo mark i da je najbolji telefon p60 pro ili koji god i da si ti potpuno u pravu. Jel si sada zadovoljan, jel ti lakse sada? Mislim neces vise pisati kako je kamera mnogo losa. Jel da?
Imas i ovde da ih smanjis(ubrzas) ako mislimo na iste animacije
Pogledajte prilog 396532

Bas me zanima sta ce biti kad stavim ovo zastitno staklo ili gel , posto sada ne promasuje otisak...znaci od 100x, 2x je omasio i to jer nisam zadrzao
Sa samsung folijom radi fp kao da nema folije znaci odlicno.

Evo imam slobodu da u ime vecine na forumu kazem da priznajemo da je kamera na S23 seriji tres zivi i da nista ne valja i *****ali smo se sto smo dali tolike pare a sve je tacno i merodavno sto kaze dxo mark i da je najbolji telefon p60 pro ili koji god i da si ti potpuno u pravu. Jel si sada zadovoljan, jel ti lakse sada? Mislim neces vise pisati kako je kamera mnogo losa. Jel da?

Batice,ne treba meni nikakvo priznanje ili to da ispadne da sam ja u pravu.Razumeš.?Nisam ja jedini ovde koji se zalio na kamere,za ino forume da ne pricam.To z Dxomark sam naveo jer su u ovom slucaju debelo u pravu.Na kraju krajeva nisu mi oni potrebni da bi mi otvorili oci za ono što i sam vidim i primecujem.Naprotiv samo potvrdili.A eto,ti i ostali u cije ime imaš pravo da pišeš izivajte u giga mega extra perfektnom telefonu i tehnologiji koji verovatno ni vanzemaljci nemaju u svom posedu.Daj bre,u kom ste vi uopšte tripu pa ljudi ne smeju ovde da bilo šta napomenu,kamera,otisak prstiju,baterija,punjac koga nema u pakovanju,banana efekat koji se ne pojavljuje kod svakog jer tel ne radi isto kod svakog,a evidentno je da ima problema cim su resili da izbace toliki julski apdejt da bi resili problem sa kamerama koji zapravo nisu ni resili.Ako vas zadovoljavaju obecanja dugogodišnje nadogradne koja ne reesva ama bas ništa i to su od samog starta pokazali.Bravo i svaka vam cast.Meni ove pare sa neba nisu pale,nisam ni neki snob koji se k...i sto je dao tolike pare za jeb tel pa cu sad da ga hvalim i ako nije tako.Moje je pravo da budem ogorcen jer ima fon odlicnu izradu,odlican ekran,problem sa otiskom prstiju nemam i ako sam stavio onu samoobnavljajucu foliju radi extra.Ali za ono što je kao najveci adut ovog fona,se kotira kao obmana potrošaca.Kamere.E toliko o tome,a vi uzivajte u lažima ovde koliko hocete.Pozz.👍

S23u
Pogledajte prilog 396538

14p
Pogledajte prilog 396539

Cistija i po citljiva slova su na 14p, s23u kao da ima problem da se fokusira, jos gora situacija ako priblizim, mada 14p me odma baca na ultrawide uopste ne pokusava da se fokusira
Zašto slikas dokument kao sliku, a ne kao dokument?
S23u
Pogledajte prilog 396538

14p
Pogledajte prilog 396539

Cistija i po citljiva slova su na 14p, s23u kao da ima problem da se fokusira, jos gora situacija ako priblizim, mada 14p me odma baca na ultrawide uopste ne pokusava da se fokusira
Ajde sad uzmi isti dokument, upali svetlo i gledaj da ti kamera i ruka ne prave senku (što je logično) i kad ti se pojavi desno slovo T ti njega stisni. Kropuj lepo ivice pa zalepi sliku

Prilozi

• 20230713_211043.jpg
    20230713_211043.jpg
    241.7 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Zašto slikas dokument kao sliku, a ne kao dokument?

Ajde sad uzmi isti dokument, upali svetlo i gledaj da ti kamera i ruka ne prave senku (što je logično) i kad ti se pojavi desno slovo T ti njega stisni. Kropuj lepo ivice pa zalepi sliku
Scene optimizer je iskljucen, to odma gasim...ali svejedno je i pod svetlo i bez, tu je taj banana efekat, nije to meni i jos na 2 lika, imas temu na redditu gde mng vise kukaju, i na ultru i na obican...
Evo primwr gde su drugi slikali

Screenshot_20230713_214212_Gallery.jpg

Gde da nadjem samsung foliju? I koja je cena 😂😂 naso sam do mene ovde whitestone staklo-vidim svi ga hvale, al je 70e dva komada, a ja nzm da l uopste da stavim ili da guram tako...Note 9 sam gurao 1.5god bez zastitno i bas se nisu primecivale ogrebotine

Poslednja izmena:
Scene optimizer je iskljucen, to odma gasim...ali svejedno je i pod svetlo i bez, tu je taj banana efekat, nije to meni i jos na 2 lika, imas temu na redditu gde mng vise kukaju, i na ultru i na obican...

Pogledajte prilog 396548

Gde da nadjem samsung foliju? I koja je cena 😂😂 naso sam do mene ovde whitestone staklo-vidim svi ga hvale, al je 70e dva komada, a ja nzm da l uopste da stavim ili da guram tako...Note 9 sam gurao 1.5god bez zastitno i bas se nisu primecivale ogrebotine
Evo bas sad slikano napolju pri dvorišnom svetlu i ne kao dokument već kao slika

Prilozi

• 20230713_214942.jpg
    20230713_214942.jpg
    320.1 KB · Pregleda: 108
Evo bas sad slikano napolju pri dvorišnom svetlu i ne kao dokument već kao slika
Tako i treba, verv nije svaki zahvacen sta znam. Gledam ljudi koji imaju problem sa tektom obicno i drugo nesto kad alikaju isto dobijaju to(tipa hranu ljude itd) dok kod mene nema ili bar nisam primetio. Videcemo, za sad mi to ne predstavlja nikakav problem jer ne slikam neka dokumenta, ostalo sve je 10+ 😂 odusevila je brzina ovih sistemskih animacija, dosta brze izvsava to u odnosu na iph..i naravno pubg mi lagano drzi na 90fps-40min kolko sam igrao..

Evo neki pr za ovo sa kamerom
Screenshot_20230713_220339_Gallery.jpg
Screenshot_20230713_220342_Gallery.jpg

Batice,ne treba meni nikakvo priznanje ili to da ispadne da sam ja u pravu.Razumeš.?Nisam ja jedini ovde koji se zalio na kamere,za ino forume da ne pricam.To z Dxomark sam naveo jer su u ovom slucaju debelo u pravu.Na kraju krajeva nisu mi oni potrebni da bi mi otvorili oci za ono što i sam vidim i primecujem.Naprotiv samo potvrdili.A eto,ti i ostali u cije ime imaš pravo da pišeš izivajte u giga mega extra perfektnom telefonu i tehnologiji koji verovatno ni vanzemaljci nemaju u svom posedu.Daj bre,u kom ste vi uopšte tripu pa ljudi ne smeju ovde da bilo šta napomenu,kamera,otisak prstiju,baterija,punjac koga nema u pakovanju,banana efekat koji se ne pojavljuje kod svakog jer tel ne radi isto kod svakog,a evidentno je da ima problema cim su resili da izbace toliki julski apdejt da bi resili problem sa kamerama koji zapravo nisu ni resili.Ako vas zadovoljavaju obecanja dugogodišnje nadogradne koja ne reesva ama bas ništa i to su od samog starta pokazali.Bravo i svaka vam cast.Meni ove pare sa neba nisu pale,nisam ni neki snob koji se k...i sto je dao tolike pare za jeb tel pa cu sad da ga hvalim i ako nije tako.Moje je pravo da budem ogorcen jer ima fon odlicnu izradu,odlican ekran,problem sa otiskom prstiju nemam i ako sam stavio onu samoobnavljajucu foliju radi extra.Ali za ono što je kao najveci adut ovog fona,se kotira kao obmana potrošaca.Kamere.E toliko o tome,a vi uzivajte u lažima ovde koliko hocete.Pozz.👍
Tacno je kamera je zlo! A i tragedija je dati mnogo para za telefon kome kamere nista ne valjaju ali *** svi smo se debelo zahebali! I sta sada?! Sta da radimo???
Naravno da svako moze da kudi ili da hvali bilo sta ali ti si ga preterao svaki post kamera ne valja, kamera ne valja. Razumem tvoj bes (slicno iskustvo sam i ja imao sa S20+ samo sto sam ja moj S20+ prodao posle mesec dana i ratosiljao se bede) ali to sto kukas na kameru na svakom postu nece nista da promeni t.j. kamere nece biti bolje zbog toga , ako si ti kupio ovaj telefon samo zbog kamere onda si promasio uredjaj ali svakako ti imas opciju da prodas taj s23U i kupis onaj sa najboljom kamerom koji kod da je to telefon i jos ti ostane para i eto resenja. Mi ostali kojima je kamera manje bitna t.j. dobra je i ovakva kava je cemo se i dalje zlopatiti sa ovim telefonom i komentarisati druge stvari(koje su sveukupno naj naj bolje na trzistu trenutno) bitnije od kamere a za vrhunske fotografije ako nam je bas bas stalo do istih cemo koristiti uredjaje koji su namenjeni za to.

Pogledajte prilog 396548

Ja sam kupio u mts-u idu dve folije za 2500 din ali imas i u vecim prodavnicama elektronske opreme(gigatron, tehnomedija itd) kao i kod ostalih operatera.

Tacno je kamera je zlo! A i tragedija je dati mnogo para za telefon kome kamere nista ne valjaju ali ********* svi smo se debelo zahebali! I sta sada?! Sta da radimo???
Naravno da svako moze da kudi ili da hvali bilo sta ali ti si ga preterao svaki post kamera ne valja, kamera ne valja. Razumem tvoj bes (slicno iskustvo sam i ja imao sa S20+ samo sto sam ja moj S20+ prodao posle mesec dana i ratosiljao se bede) ali to sto kukas na kameru na svakom postu nece nista da promeni t.j. kamere nece biti bolje zbog toga , ako si ti kupio ovaj telefon samo zbog kamere onda si promasio uredjaj ali svakako ti imas opciju da prodas taj s23U i kupis onaj sa najboljom kamerom koji kod da je to telefon i jos ti ostane para i eto resenja. Mi ostali kojima je kamera manje bitna t.j. dobra je i ovakva kava je cemo se i dalje zlopatiti sa ovim telefonom i komentarisati druge stvari(koje su sveukupno naj naj bolje na trzistu trenutno) bitnije od kamere a za vrhunske fotografije ako nam je bas bas stalo do istih cemo koristiti uredjaje koji su namenjeni za to.
Pa ok,ako ti tako ceniš kod tebe situaciju.U redu.Nisam kukao samo na kameru,al ajde neka bude.Ovaj fon je zbog kamera i digao toliki hajp,a da su sveukupno najbolje na trzištu kad vec opet hoceš i vuces me za jezik nisu.Placene recenzije da bi se to reko su jedno a realnost je nesto sasvim drugacije..Ali da se ne ubedjujemo sada ovde jer nema potrebe.Tvoje mišljenje,tvoj stav,postujem to.Moje mišljenje,moj stav i iskustvo,postujem i to.Kako ko misli neka misli,da su najbolje opet napominjem nisu iz gomile razloga koje nisam samo ja naveo ovde.Ima nas još.Ali ok,ako vam baš bode toliko oci i hocete da oterate nekog sa foruma zato što taj neko ne vidi savrsenstvo koje vase sektastvo ovde plasira,onda se izvinjavam na mojoj sleposti i gluposti i nepoznavanju materije...Ni nama glupima nije lako....Šta da vam kažem drugo.🤷U pravu ste,izvinite što se ogresih o vase slepo idolopokloonstvo jednom ovako savrsenom uredjaju.

Potrazicu i ja, to mi nije neka cifra, pa makar je i ne stavio neka stoji 😂
Inace sta koristite od pretrazivaca? Hrom ili ovaj samsung?
Naviko sam na safari pa mi ovaj samsung dodje skoro kao on. Inace sam pre sve tepao hrom.
Sot je bas bas okej, u onom nekom "light" modu je, na wifi, par video pozova na mesindzeru, od 85 do 65 imam 2h sot
Screenshot_20230713_232329_Device care.jpg

Naviko sam na safari pa mi ovaj samsung dodje skoro kao on. Inace sam pre sve tepao hrom.
Sot je bas bas okej, u onom nekom "light" modu je, na wifi, par video pozova na mesindzeru, od 85 do 65 imam 2h sot
Pogledajte prilog 396578
Probaj Vivaldi :)

Pogledajte prilog 396578
Ja Brave već godinama ali vidim kolege kažu uz Vivaldi ne treba ni DNS za reklame
Definitivno problema sa fingerprint su spore default animacije, danas posle gašenja toga telefon mi čita bez greške bukvalno, skroz ali skroz drugu iskustvo i drugi uređaj.
Ovi indijanci na YouTube treba prvo da kažu da se ugase ili smanje animacije na 0.5x
Kp želi spore animacije kao na ajfonu...

Pa ok,ako ti tako ceniš kod tebe situaciju.U redu.Nisam kukao samo na kameru,al ajde neka bude.Ovaj fon je zbog kamera i digao toliki hajp,a da su sveukupno najbolje na trzištu kad vec opet hoceš i vuces me za jezik nisu.Placene recenzije da bi se to reko su jedno a realnost je nesto sasvim drugacije..Ali da se ne ubedjujemo sada ovde jer nema potrebe.Tvoje mišljenje,tvoj stav,postujem to.Moje mišljenje,moj stav i iskustvo,postujem i to.Kako ko misli neka misli,da su najbolje opet napominjem nisu iz gomile razloga koje nisam samo ja naveo ovde.Ima nas još.Ali ok,ako vam baš bode toliko oci i hocete da oterate nekog sa foruma zato što taj neko ne vidi savrsenstvo koje vase sektastvo ovde plasira,onda se izvinjavam na mojoj sleposti i gluposti i nepoznavanju materije...Ni nama glupima nije lako....Šta da vam kažem drugo.🤷U pravu ste,izvinite što se ogresih o vase slepo idolopokloonstvo jednom ovako savrsenom uredjaju.
Pa koje recenzije ili reklame ili sta god na ovom svetu nije placeno? Ovde niko freneticno ne tvrdi da su kamere najbolje vec se skoro ceo svet slaze da je S23U trenutno sveukupno najbolji telefon i da mu nije puno ostalo da se time sepuri sto je za nas dobro. I opet kazem u pravu si za kamere i mozda ima jos nekih sitnih mana ali koji uredjaj ih nema, vec smo konstatovali da ne postoji savrsen telefon niti ce postojati jer to nije u interesu proizvodjaca. Verujem da smo 90% nas koji smo kupil s23 seriju to uradili najmanje zbog "najboljih" kamera koje realno to nisu(mene licno bas zabole da li su najbolje ili petnaeste kako ti kazes vazno da slikaju odlicno(ne najbolje) sto vecini odgovara) vec zbog drugih stvari koje svi ostali proizvodjaci u android svetu mogu da sanjaju jos dugo dugo. Da si kupio neki drugi telefon kukao bi na nesto drugo jer kao sto rekosmo svaki telefon ima mana. Tvoju ljutnju prema samsungu i sebi sto si dao tolike pare a razocarao si se u kameru nece promeniti pisanje jednog te istog komentara na svaki tvoj post, ako ti je namera da nas ubedis da je kamera losa nema potrebe jer smo toga svesni i sami smo to uvideli pre nego si nam ti pisao ovde. Tako da opusteno i ili koristi telefon ili ga prodaj samo nemoj da se vise opterecujes kamerama na S23 seriji.

Koristi li ko tripod za x10-100 slike?
Kontam ovako nesto uzeti za početak?
Samsung GP-TOU020SAABW Selfie Stick and Tripod with 6 Extendable Height Levels, Bluetooth Remote Control and Aluminium Alloy - Black https://amzn.eu/d/e1Rx6oj

Koristi li ko tripod za x10-100 slike?
Kontam ovako nesto uzeti za početak?
Samsung GP-TOU020SAABW Selfie Stick and Tripod with 6 Extendable Height Levels, Bluetooth Remote Control and Aluminium Alloy - Black https://amzn.eu/d/e1Rx6oj
ja sam do sad koristio od fotoaparat(vecinom za nocno slikanje), imam samo nastavak onaj gore gde ubodem fon, ali ovo sa linka je bas okej kolko mi se cini i sa cenom i ovk..

Naručio 0a ću videti kakav je
Za 20 evra selfi stick, tripod plus ima remote
Verovatno je Samsung malo bolja plastika nego kinezi

Koliko je shipping? Razmisljam i ja da narucim, a sa druge strane znam kako izgleda pravi tripod i da je ovo igracka, al' opet, nikad tripod ne bih vukao sa sobom zbog slikanja fonom... :D

Imam par dananproblem ne znam dal je do telefona il vibera... Kad ga pokrenem a nije u pozadini, treba mu jedno 4 sekunde da se upali, stoji beli ekran i onda se nakon 4 sec otvori prozor sa caskanjima...obrisao viber i ubacio, isto...

Koliko je shipping? Razmisljam i ja da narucim, a sa druge strane znam kako izgleda pravi tripod i da je ovo igracka, al' opet, nikad tripod ne bih vukao sa sobom zbog slikanja fonom... :D
Ma to ja naručujem kod drugara u Nemačkoj
Vidi dal ima na KP ili možda eBay
Slanje sa Amazona je suludo skupo plus carina za Srbiju

Imam par dananproblem ne znam dal je do telefona il vibera... Kad ga pokrenem a nije u pozadini, treba mu jedno 4 sekunde da se upali, stoji beli ekran i onda se nakon 4 sec otvori prozor sa caskanjima...obrisao viber i ubacio, isto...
Do Vibera. Na svim telefonima je tako, Viber je to. Da imamo S23 Ultra 14 pro max isto bi radio

Није до телефона, само је вајбер смеће од апликације које заслужује еутаназију.

Kod mene po kancelariji, više različitih ljudi prijavljuje istu stvar pa sam tako zaključio, a nemamo svi iste telefone

Nazad
Vrh Dno