Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja nemam nikakve probleme ni sa jednom app uključujući Viber. S23

Код мене је верзија 20.4.3.0 и ради нормално.
Ајде ви што имате проблем проверите, да знам да не ажурирам ако стигне у међувремену новија верзија😂
EDIT : сад сам палио и гасио неколико пута Вибер, дешава се и мени 2 - 3 секунде бео екран(N20U), стиже ме клетва

Poslednja izmena:
Moja verzija isto, ali nekad davi sa otvaranjem, nekad ne. Isto mi se dešava da nekad nece da se rotira aplikacija, pa moram da je gasim, palim.

Koristi li ko tripod za x10-100 slike?
Kontam ovako nesto uzeti za početak?
Samsung GP-TOU020SAABW Selfie Stick and Tripod with 6 Extendable Height Levels, Bluetooth Remote Control and Aluminium Alloy - Black https://amzn.eu/d/e1Rx6oj
Ja zaboravio da ponesem na plac, sigurno bi bile bolje, ali nisu loše ni ovako.
Glavna/3x/10x/100x

Prilozi

• 20230629_154223~3.jpg
    20230629_154223~3.jpg
    302.5 KB · Pregleda: 86
  • 20230629_154226~2.jpg
    20230629_154226~2.jpg
    302.1 KB · Pregleda: 85
  • 20230629_154229~2.jpg
    20230629_154229~2.jpg
    309.9 KB · Pregleda: 87
  • 20230629_154302.jpg
    20230629_154302.jpg
    150.9 KB · Pregleda: 86
Verovatno nije optimizovana aplikacija još uvek. Do Vibera je, meni se isto dešava da malo kasni kad otvaram

Ili na julski update telefon jer suruju sa viberom🥵

Kod mene je ovo krenulo pre junskog, a julski jos nisam instalirao.

Zadnja verzija One UI i zadnja Viber nema nikakvih problema
Obrišite partition cache

Ugasite animacije onda je beli ekran 0.2s

Marko otkrio gašenje animacija u 2023. To je rešenje za sve. 😂😂

Hahahahha jao
Inace zalepio sam nekh foliju "armor"(decko ovde ima radnju sa telefone pa minje to preporucio 1500dinci) prst radi sasvim normalno 😂

Marko otkrio gašenje animacija u 2023. To je rešenje za sve. 😂😂
Pa teško imao sam S3, S5, S7, S9+ tad su bili toliko smeće da je to moralo da se ugasi
Oneplus 6 kad sam probao naspram S9+ ono je bila zver ultra brza.
Ovaj sad One UI je fenomenalan za sada
Šteta što je propao Oneplus valjda Samsung neće uništiti ovaj odličan UI

Probate sa starijom verzijom Vibera..kod mene je 18.7.3.0 radi normalno...ugasene animacije naravno..od s2 pa na ovamo

Код мене Вајбер ради добро (аутоматско ажурирање), понекад имам бели екран пар секунди, S21FE, јунски апдејт.

Иначе, купио сам S23U, јављам утиске кад га отпакујем и будем користио мало. Преко КП сам купио.
Едит: управо ми се јавио бели екран, урекох га 😁

Apdejtovan na 20.5 isto se ponasa 😂😂😂
Edit:
Zapravo nema pravila, nekad otvori top nekad otvori na bel ekran..🥹

Daj ljudi ovo je baš smešno kratko
Predlažem bazen i 2 piva d vidiš kako nema belog ekrana uopšte

Pa nije smešno kratko. Ovo se nije dešavalo na mnogo slabijim telefonima. Ovde bukvalno ume da drži par sekundi belo. Al ajde da sad ne zatrpavamo temu vajber problemima s obzirom da ocigledno nije izolovan problem na S23 seriji.

Rešenje za viber
1. Kliknite na ikonu viber.
2. Sačekajte 2 do 4 sec (zavisi od brzine animacije).
3. Idite u nedavne aplikacije.
4. Kliknite na ikonu viber u gornjem delu.
5. Idite na opciju "neka ostane otvoreno"
6. Uživajte.
🤣🤣🤣🤣🤣

Probate sa starijom verzijom Vibera..kod mene je 18.7.3.0 radi normalno...ugasene animacije naravno..od s2 pa na ovamo

Ja koristim 17.5.0.6 na Note 20 ultra, radi fantastično, sve otvara instant, nema potrebe za update-om. Plus su smajliji oni stari, lepši.

Viber modded radi bez greške, nema tog sporog otvaranja i belog ekrana.

Dobar je i Signal.
Do vibera je, nekad radi normalno, nekad ima problema, ili sa otvaranjem ili stoji preuzimanje medija u not. panelu, pa mora da se zaustavi, pa pokrene itd.. Ja s vremena na vreme brisem kes od vibera, pa mozda zbog toga radi normalno. Da ga ne ureknem 😅
@Nenad82 Sta je sa prvom slikom, ovo je bas lose? Znam da je glavna kamera, ali opet je bas losa slika.

Dobar je i Signal.
Do vibera je, nekad radi normalno, nekad ima problema, ili sa otvaranjem ili stoji preuzimanje medija u not. panelu, pa mora da se zaustavi, pa pokrene itd.. Ja s vremena na vreme brisem kes od vibera, pa mozda zbog toga radi normalno. Da ga ne ureknem 😅
@Nenad82 Sta je sa prvom slikom, ovo je bas lose? Znam da je glavna kamera, ali opet je bas losa slika.
Ne znam. Verovatno misliš na ono drveće sa desne strane? Mada iskreno nisam ništa ni primetio dok mi nisi rekao.

Nazad
Vrh Dno