Ja zaboravio da ponesem na plac, sigurno bi bile bolje, ali nisu loše ni ovako.Koristi li ko tripod za x10-100 slike?
Kontam ovako nesto uzeti za početak?
Samsung GP-TOU020SAABW Selfie Stick and Tripod with 6 Extendable Height Levels, Bluetooth Remote Control and Aluminium Alloy - Black https://amzn.eu/d/e1Rx6oj
I ja na Motoroli...Vi sto imate problema sa Viberom: do aplikacije je, isti problem i na S23u i na S21fe i S20fe...
Pa teško imao sam S3, S5, S7, S9+ tad su bili toliko smeće da je to moralo da se ugasiMarko otkrio gašenje animacija u 2023. To je rešenje za sve. 😂😂
Vi sto imate problema sa Viberom: do aplikacije je, isti problem i na S23u i na S21fe i S20fe...
Probate sa starijom verzijom Vibera..kod mene je 18.7.3.0 radi normalno...ugasene animacije naravno..od s2 pa na ovamo
Ili probajte da predjete na Telegram/Whats i zaboravite da Viber postoji 🫠Probate sa starijom verzijom Vibera..kod mene je 18.7.3.0 radi normalno...ugasene animacije naravno..od s2 pa na ovamo
Ne znam. Verovatno misliš na ono drveće sa desne strane? Mada iskreno nisam ništa ni primetio dok mi nisi rekao.Dobar je i Signal.
Do vibera je, nekad radi normalno, nekad ima problema, ili sa otvaranjem ili stoji preuzimanje medija u not. panelu, pa mora da se zaustavi, pa pokrene itd.. Ja s vremena na vreme brisem kes od vibera, pa mozda zbog toga radi normalno. Da ga ne ureknem 😅
@Nenad82 Sta je sa prvom slikom, ovo je bas lose? Znam da je glavna kamera, ali opet je bas losa slika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari