War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Ako, ako kolega deri ga i češće u ruci, valja sederem ga po ceo dan malisu u ruci i u Dex-u.
Posle svega procitanog ovde vezano za kameru,otisak pa cak i bateriju i ja imam isti strah, a poceo sam da merkam i Magic 5 pro, i sad apsolutno ne znam sta da radim,koji model da kupim .Sa druge strane se plašim da ću se razočarati posle nedelju dana.
Iskreno,imam ultru 23,ali su mi kamere stvarno bitne.Meni licno,jesu prehajpovane i sa razlogom je tel na 15 mestu na Dxomark testu.Otisak prsta kod mene odlicno radi,baterija izvuce nekih 7-8 SoTa i to je to.Merkam i ja Honor magic 5 pro jer ne vidim ni jednu drugu alternativu za ovaj fon,mozda p60pro.Pa videcemo.Posle svega procitanog ovde vezano za kameru,otisak pa cak i bateriju i ja imam isti strah, a poceo sam da merkam i Magic 5 pro, i sad apsolutno ne znam sta da radim,koji model da kupim .
Imao sam i ja 21 fe,odlican fon ali baterija uzas.Dva puta dnevno sam ga punio,al baš.Što se tice KP,ja bih ti savetovao da vidiš ko je uzeo kod operatera sa dvogodišnjom garancijom,još ako je neotvoren,odlicnEvo i ja da recem dvije
Kupio bih S23 (verovatno Ultru), citajuci poslednjih 10ak strana stekao sam utisak da nekima ne radi otisak (sa stavljenim staklom/folijom), da ima blura na fotografijama i da se nekima nekad gubi WiFi. Ali takodje sam stekao utisak da je verovatno trenutno najbolji telefon koji se moze dobiti za ulozeni novac. Trenutno imam S21FE i mogu da kazem da je telefon odlican (za dati novac), ali mu je baterija ocaj, po meni. Prelazak na S23 seriju bi mi bio verovatno veliki skok, tako barem ocekujem, po svim parametrima, osim mozda otiska (planiram da stavim foliju Mobile Outfitters).
E sad, ostaje pitanje gde da kupim telefon. Procitao sam da je neko preporucio KP, proverene prodavce, i ta mi se prica nekako najvise svidela. Kakva su iskustva? Na sta da obratim paznju? Da li su to originalni telefoni kao kada ih kupim preko operatera? (tako sam ih do sad kupovao)
Ja sam uzeo preko KP oglasa. Mobile factory ga je postavio. 885€ verzija 8/256. 2god garancije uključujući LCD I matičnu. Da bezbednije je da uzmeš od nekoga ko je uzeo preko operatera,ali smatram da je ovo bolja opcija nego da uzmeš od pojedinaca koji prodaju one iz Mađarske sa jednom godinom garancije. Na ovom mom modelu ja se nisam susreo ni sa jednim problemom koje ovde navode. Otisak prsta radi besprekorno sa folijom, slikama sam zadovoljan, nisu najbolje ali su veoma dobre. To što je ultra na 15 mestu ti ništa ne znači osim ako nisi detaljista koji hoće da razvlaci sliku i gleda je u piksele. Bilo koji telefon po meni koji se nalazi u prvih 20 na tom spisku ima dobre kamere. Baterija perfekcija. Imao iphone prošle god i smirio iOS, uzeo Pixel 7 ekstra telefon. Idealna veličina, top glavna kamera, ali baterija je za mene bas slaba. Tako da pogledaj KP i sortiraj oglase po cenama naći ćeš mobile factory sa preko 900 pozitivnih ocena što je po meni stvarno za pohvalu. Izbor je naravno na tebi. Srećna kupovina.Evo i ja da recem dvije
Kupio bih S23 (verovatno Ultru), citajuci poslednjih 10ak strana stekao sam utisak da nekima ne radi otisak (sa stavljenim staklom/folijom), da ima blura na fotografijama i da se nekima nekad gubi WiFi. Ali takodje sam stekao utisak da je verovatno trenutno najbolji telefon koji se moze dobiti za ulozeni novac. Trenutno imam S21FE i mogu da kazem da je telefon odlican (za dati novac), ali mu je baterija ocaj, po meni. Prelazak na S23 seriju bi mi bio verovatno veliki skok, tako barem ocekujem, po svim parametrima, osim mozda otiska (planiram da stavim foliju Mobile Outfitters).
E sad, ostaje pitanje gde da kupim telefon. Procitao sam da je neko preporucio KP, proverene prodavce, i ta mi se prica nekako najvise svidela. Kakva su iskustva? Na sta da obratim paznju? Da li su to originalni telefoni kao kada ih kupim preko operatera? (tako sam ih do sad kupovao)
1 opcija ti nejsigurnija zbog ovlašćenih servisa.Hvala vam na odgovorima! E sad, jedna stvar mi nije jasna, na KP pravite razliku izmedju 3 kategorije prodavaca, ako sam dobro razumeo:
1. Telefon kupljen preko operatera sa 2 godine garancije,
2. Telefon od neke radnje, sa takodje 2 god. garancije, i
3. Telefon iz Madjarske, sa 1 god. garancije.
Zasto mi je 1. opcija sigurnija od druge? I da li 1.opciju mogu da nadjem samo kao jedan telefon od prodavca, mislim, covek ima samo 1 komad i prodaje ga?
Čitam nekoliko puta i nikako da ukapiram kakve veze ovo ima sa S23?Hvala vam na odgovorima! E sad, jedna stvar mi nije jasna, na KP pravite razliku izmedju 3 kategorije prodavaca, ako sam dobro razumeo:
1. Telefon kupljen preko operatera sa 2 godine garancije,
2. Telefon od neke radnje, sa takodje 2 god. garancije, i
3. Telefon iz Madjarske, sa 1 god. garancije.
Zasto mi je 1. opcija sigurnija od druge? I da li 1.opciju mogu da nadjem samo kao jedan telefon od prodavca, mislim, covek ima samo 1 komad i prodaje ga?
Jesi li kliknuo prvo na Privacy? Mnogi su uveli da sad moras da odskrolujes pre nego sto prihvatis.Ne mogu nikako da kliknem na ovaj Samaung Pass Continue, ima neka caka ili? 😂
Pogledajte prilog 396415
Jesam, sve sam uradio..i wallet instalirao...brisao kes, brisao apdejt itd...ne uspevam...nema veze valjda ce nesto da se desi da samo proradi 😝Jesi li kliknuo prvo na Privacy? Mnogi su uveli da sad moras da odskrolujes pre nego sto prihvatis.
Mala digresija, ne mogu ga preprodavci sa KP slati nazad poštom u Mađarsku ili odakle je već uzet, jer ta roba ne ulazi zvaničnim kanalima u zemlju, a pri izlasku bi morala proći carinsku kontrolu, što se neće desiti, jer ne mogu da pokažu da je roba ušla u zemlju. Tako da to neko zaista prenese preko grane, pa onda tamo preko sigurno ubace u poštu, ali da, postoji taj momenat da ti telefon daš nekom drugom da ga faktički nosi preko.Samo mala sugestija, niko ne nosi telefon u Mađarsku već se poštom šalje u prodavnicu gde je kupljen, dakle nema nikakve dobre volje , tako funkcioniše. Sve to traje do mesec dana isto kao i ovde. I isto kao i ovde ti ne vidiš telefon mesec dana i nemaš pojma ni gde je bio, ni ko ga je gledao, otvarao...
Pa nije bas da ne znaci sto je na 15 mestu ako ti je bitna kamera i ono sto ces da slikas sa njom obzirom na hajp sa ovim kamerama i ako volis fotografiju.A ono sto vidis sa kamerama na ovom tel u slabim svetlosnim uslovima i slikanjem grupe ljudi je sramota za Samsung i takvu reklamu...Nisu iste kamere onih na prva 5 mesta i ovim na ultri...Daleko su..Ja sam uzeo preko KP oglasa. Mobile factory ga je postavio. 885€ verzija 8/256. 2god garancije uključujući LCD I matičnu. Da bezbednije je da uzmeš od nekoga ko je uzeo preko operatera,ali smatram da je ovo bolja opcija nego da uzmeš od pojedinaca koji prodaju one iz Mađarske sa jednom godinom garancije. Na ovom mom modelu ja se nisam susreo ni sa jednim problemom koje ovde navode. Otisak prsta radi besprekorno sa folijom, slikama sam zadovoljan, nisu najbolje ali su veoma dobre. To što je ultra na 15 mestu ti ništa ne znači osim ako nisi detaljista koji hoće da razvlaci sliku i gleda je u piksele. Bilo koji telefon po meni koji se nalazi u prvih 20 na tom spisku ima dobre kamere. Baterija perfekcija. Imao iphone prošle god i smirio iOS, uzeo Pixel 7 ekstra telefon. Idealna veličina, top glavna kamera, ali baterija je za mene bas slaba. Tako da pogledaj KP i sortiraj oglase po cenama naći ćeš mobile factory sa preko 900 pozitivnih ocena što je po meni stvarno za pohvalu. Izbor je naravno na tebi. Srećna kupovina.
DxO mark je poznat po tome da su objektivni 😂Pa nije bas da ne znaci sto je na 15 mestu ako ti je bitna kamera i ono sto ces da slikas sa njom obzirom na hajp sa ovim kamerama i ako volis fotografiju.A ono sto vidis sa kamerama na ovom tel u slabim svetlosnim uslovima i slikanjem grupe ljudi je sramota za Samsung i takvu reklamu...Nisu iste kamere onih na prva 5 mesta i ovim na ultri...Daleko su..
Ne, koliko znam ovi sto su dolazili kod operatera su bili sa 1 fizickom karticom, a druga je esim...Zdravo svima. Da li je svaki S23U dual sim (2 fizicke kartice) ili ima verzija koje imaju samo jednu fizicku sim karticu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari