Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To su gluposti, već je bila priča o tome...

So a device that has 512GB of storage actually offers about 476GB of usable storage. Similarly, a 128GB model gives you about 119GB of usable space, and a 256GB variant has approximately 238GB of storage. Samsung and some other OEMs choose to hide this lost space under the system storage so that the total space adds up to be what the companies advertize.

Ima li neka fora da se doda gesture da se pali blic na S23U?
Na Oneplus 8 sam imao da na ugašenom ekranu prstom napravim V i upali se blic

Ima li neka fora da se doda gesture da se pali blic na S23U?
Na Oneplus 8 sam imao da na ugašenom ekranu prstom napravim V i upali se blic
Постоји модул RegiStar за Finelock где може да се подеси много опција за паљење светла (double tap, touch and hold... )
Препорука да се проба и намести како коме одговара.

Prilozi

• Screenshot_20230717_065417_RegiStar.jpg
    Screenshot_20230717_065417_RegiStar.jpg
    80.2 KB · Pregleda: 58
Da li je jedini originalni punajc od 45 W onaj tipa iz gigatrona od 6000 rsd? kakvi su oni sa kp za 20eur, vidim isto crni, 45W?
Da li je problem da punim telefon neko vreme sa samsungovim originalnim koji koristi zena na A13, isto ima fast charging, beli, pise na njemu fast adaptve charging?

Da li je jedini originalni punajc od 45 W onaj tipa iz gigatrona od 6000 rsd? kakvi su oni sa kp za 20eur, vidim isto crni, 45W?
Da li je problem da punim telefon neko vreme sa samsungovim originalnim koji koristi zena na A13, isto ima fast charging, beli, pise na njemu fast adaptve charging?
To za 20e je kineska kopija, kvarljiva i opasna. Kupi original sa fiskalnim, a u medjuvremenu koristi punjac od A13, jeste samo 15W, ali bar je original i ispravan. Osim sporijeg punjenja nema drugih mana.

Danas se supruzi telefon ugasio i nece da se upali, probao punjenje uredjaja bezuspesno. Tel je uzet na KP sa fiskalnim i garancijom A1. U koji servis bih mogao da odnesem tel da ostvarim garanciju?

ProMobi ubedljivo najbolji. Imaj na umu da mozes da imas problema, jer ako trazis novi telefon i oni to odobre (u prvih 6 meseci imas pravo da trazis nov uredjaj, umesto popravke) telefon mora da preuzme vlasnik ugovora ili mozes i ti ako ti vlasnik ugovora da ovlascenje.
Danas se supruzi telefon ugasio i nece da se upali, probao punjenje uredjaja bezuspesno. Tel je uzet na KP sa fiskalnim i garancijom A1. U koji servis bih mogao da odnesem tel da ostvarim garanciju?

Ako se ispraznio i ugasio, moguce da je baterija toliko "mrtva" da ne moze da pokaze indikator za punjenje. Da li si probao da ga drzis dugo na punjacu?

Svakako ga odnesi u Promobi (cak i da ga upalis na neku foru), moguce da je maticna ploca otisla.

Neko je pitao za punjače.

Nije obavezan od 45W, a 25W original u radnji sa fiskalnim ima i za ove pare (mozda ima negde jeftinije).

Screenshot_20230717_164512_Chrome.jpg

Inace imaju i 45W, ali izgleda trenutno nemaju.
Ako nekom treba info koja je prodavnica, pišite poruku, da ne bude da reklamiram ovde.

Valjaju li čemu ovi powerbanks sa Amazon.de od 45-65w osim Anker?
Nevira me strašno punjenje na ovom mom Anker, Xiaomi tipa 18w max nikad da napuni
A ne daje mi se baš 100 evra za powerbank
Tipa ovako nešto?
Deal: Power Bank USB C evatronic PD Pioneer 20000 mAh 60 W 2-Port Power Delivery Portable Charger Quick Charge 3.0 Power Bank with Type C Cable for MacBook Pro iPhone14 Pro Max iPad Pro, Black https://amzn.eu/d/efx5Y2s

Zamoli bi nekoga, ko stvarno zna i ko je siguran da napise kakva podesavanja treba izmeniti u kameri mislim na basic podesavanje komplet i camera asist. Gledao sam razne klipove na yt nista mi nije jasno negde stoji ugasi ovo, upali ono saberi oduzmi nista konkretno. Hvala!
Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.

Koliko je dobra fora na OneUI što kad upališ timer ostane widget koji mozeš bacati po ekranu i skroz je mali ne smeta.
Sve više mi se sviđa OneUI ovo je bukvalno ono što ej Oxygen bio, čist Andorid + korisne stvari dodate

Sve više mi se sviđa OneUI ovo je bukvalno ono što ej Oxygen bio, čist Andorid + korisne stvari dodate
😭😭😭
OneUI je susta suprotnost cistom androidu, jos od doba touchwizz-a pa nadalje.
Uvek su bili tri-cetiri godine ispred Gugla sto se tice tih dodatnih funkcija i svega ostalog. Oxygen i ostale kineze ne bih ni komentarisao :D

Kad sam imao S9+ bili su šampioni smeća od telefona, baterije, sporosti UI, količini bloatware. Kad sam posle S7, S9+ uzeo Oneplus 6 progledao sam. *** Oneplus propo
Ovo sad je meni neverovatno jer sam bio neverovatno skeptičan prema OneUI

Meni je oneui ovaj sad bukvalbo kao na note 9(android 10)...mislim po izgledu, fluidnost itd je sad mng mng bolja, al verv zbog samog cipa itd...inace je manje vise iati uz neke dodate funkcije..secam se kad je samaung na svojim fonovima imao multivindove tek 2god kasnie je gugle to zvabicno dodao ..

Imas na KP original Xiaomi 65W Gan za 3000 (u radnjama 3500). Ili na aliexpressu Baseus 65W Gan za $20. A slabiji punjac nikad nije problem ako ti ne smeta trajanje punjenja

Nazad
Vrh Dno