Paraglajder
Poznat
- Učlanjen(a)
- 28.06.2022
- Poena
- 45
Kažite vi meni jel gospodin kurir pre potpisivanja daje ugovor na uvid ili ne? Za teslu konkretno pitam. Ako ne daju neću uzeti ni da je džabe. Ono što sam okačio u prethodnim postovima deluje ok podaci o vlasniku,o vozilu i onda uslovi. Nadam se da je tako i kad pošalju ugovor na potpis
Kod Tesle ne može nigde da se nađu uslovi ugovora zato su najsumnjiviji od svih. Malo su me iznervirali i zeznuli mi druga pa sam se zainatio da istražim sve 😂😂😂 Nema nigde uslova ugovora na njihovom sajtu plus pošalju samo neku člansku karticu i to je to. Kad ih pozoveš telefonski kažu da je razgovor sa njihovim operaterom potvrda da paket sadrži sve što kažu i "da se ne brinem". Kad ih pitam kako će se to dokazati u slučaju spora nemaju konkretan odgovor. Pitao sam ih i da li se snimaju razgovori isto nisu znali da mi odgovore tj devojka rekla "da mora da pita". Takođe nemaju nikakve veze sa "Tesla" automobilima - brendom i slično. Pretražio sam ih na FB imaju neke duple stranice a postoje samo 3 godine. Od početka prodaju "neograničenu km" a u mailu potvrdili da su tek pre mesec dana "kao" izmenili uslove ugovora (koji nisu nigde objavljeni) i to stavili. Što znači 3 godine su lagali sve kupce. Na sajtu im piše da imaju aplikaciju. Ta aplikacija nigde ne postoji na Google Play-u... Dakle iz onoga što sam istražio i saznao ne preporučujem nikome Teslu! Klasična tašna-mašna firma.