Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Kažite vi meni jel gospodin kurir pre potpisivanja daje ugovor na uvid ili ne? Za teslu konkretno pitam. Ako ne daju neću uzeti ni da je džabe. Ono što sam okačio u prethodnim postovima deluje ok podaci o vlasniku,o vozilu i onda uslovi. Nadam se da je tako i kad pošalju ugovor na potpis

Kod Tesle ne može nigde da se nađu uslovi ugovora zato su najsumnjiviji od svih. Malo su me iznervirali i zeznuli mi druga pa sam se zainatio da istražim sve 😂😂😂 Nema nigde uslova ugovora na njihovom sajtu plus pošalju samo neku člansku karticu i to je to. Kad ih pozoveš telefonski kažu da je razgovor sa njihovim operaterom potvrda da paket sadrži sve što kažu i "da se ne brinem". Kad ih pitam kako će se to dokazati u slučaju spora nemaju konkretan odgovor. Pitao sam ih i da li se snimaju razgovori isto nisu znali da mi odgovore tj devojka rekla "da mora da pita". Takođe nemaju nikakve veze sa "Tesla" automobilima - brendom i slično. Pretražio sam ih na FB imaju neke duple stranice a postoje samo 3 godine. Od početka prodaju "neograničenu km" a u mailu potvrdili da su tek pre mesec dana "kao" izmenili uslove ugovora (koji nisu nigde objavljeni) i to stavili. Što znači 3 godine su lagali sve kupce. Na sajtu im piše da imaju aplikaciju. Ta aplikacija nigde ne postoji na Google Play-u... Dakle iz onoga što sam istražio i saznao ne preporučujem nikome Teslu! Klasična tašna-mašna firma.

Oni su podizvodjac za neku cini mi se Madjarsku firmu i to im pise u uslovima. Ti zoves Teslu za pomoc onda oni jave Madjarima pa to oni organizuju. Ovo poslednje je moja pretpostavka.

Dobra ti je predpostavka, tako i Atlas radi, bar stobse tice inostranstva, provereno... Verujem da tako u principu svi rade.

Inace Teslu su i pokrenuli bivsi radnici Atlasa, tako da je vecina copy/paste sa manjim izmenama.

Osnovni paket Vozzi (sa ograničenjem šlepa do 100km), ima preko Lidl plus aplikacije za 1899din.

Ima li neko uslove na amc nigde ni oni na sajtu nemaju a posle vozzi i njihovih reklamnih slogana i ponude ne verujem nikome već samo uslovima.
Za ama ovo je dobra ponuda zemlje bivše yu plus grčka za 4500 što je i više nego korektna cena
https://www.amcsrbija.rs/paketi/premijum-srbija/
Pitanje je šta uslovi kažu, sad ću im poslati upit za uslove

Racunaj jos 10% popusta, ako preporucis nekome, odnosno ostavis neciji broj telefona.

Sam sebi da odgovorim u aplikaciji ima uslovi korišćenja za svaki paket. Za zemlje regiona plus grčka kaže sledeće.
Samo u slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara aktivira se šlepanje - DOMINDŽENJA.
a samo da napomenem kad sam pozvao tel da mi pošalju uslove korišćenja gospođa me otkačila imate na sajtu, ja joj kažem da ima na sajtu ne bih zvao.... S takvim pristupom ma ćao. Ja da sam gazda samo bi rekao pošaljite mi mail i odma šaljem uslove za sve pakete ne ponašaju se svi domaćinski kao ja.

Prilozi

• Screenshot_2023-07-08-14-24-33-731_rs.nkmsoft.amc_srbija.jpg
    Screenshot_2023-07-08-14-24-33-731_rs.nkmsoft.amc_srbija.jpg
    124 KB · Pregleda: 70
Pa pise i u slucaju veceg kvara bez naknade neograniceno slepanje, ako je neka sitnica, koja se zavrsi lako u servisu zasto bi slepao kuci? Po malo je dvosmisleno mozda napisano.

Šta znači veći kvar? Da pukne zupčasti kaiš i iskrivi ventile? Umeju Grci i to da poprave :).

Ne vidim kome bi to bilo u interesu da mu slepaju auto i da se vraca autobusom ako se auto moze brzo popraviti? Tesko da je tu razlog strah od zloupotrebe.

Pa pise i u slucaju veceg kvara bez naknade neograniceno slepanje, ako je neka sitnica, koja se zavrsi lako u servisu zasto bi slepao kuci? Po malo je dvosmisleno mozda napisano.
Vozzi to deklariše kao kvar koji ne može da se popravi za dva dana

Kod Tesle ne može nigde da se nađu uslovi ugovora zato su najsumnjiviji od svih. Malo su me iznervirali i zeznuli mi druga pa sam se zainatio da istražim sve 😂😂😂 Nema nigde uslova ugovora na njihovom sajtu plus pošalju samo neku člansku karticu i to je to. Kad ih pozoveš telefonski kažu da je razgovor sa njihovim operaterom potvrda da paket sadrži sve što kažu i "da se ne brinem". Kad ih pitam kako će se to dokazati u slučaju spora nemaju konkretan odgovor. Pitao sam ih i da li se snimaju razgovori isto nisu znali da mi odgovore tj devojka rekla "da mora da pita". Takođe nemaju nikakve veze sa "Tesla" automobilima - brendom i slično. Pretražio sam ih na FB imaju neke duple stranice a postoje samo 3 godine. Od početka prodaju "neograničenu km" a u mailu potvrdili da su tek pre mesec dana "kao" izmenili uslove ugovora (koji nisu nigde objavljeni) i to stavili. Što znači 3 godine su lagali sve kupce. Na sajtu im piše da imaju aplikaciju. Ta aplikacija nigde ne postoji na Google Play-u... Dakle iz onoga što sam istražio i saznao ne preporučujem nikome Teslu! Klasična tašna-mašna firma.

Tesla je prva pomoc koju sam imao pretprosle godine (prosle Vozzi pa sad promjenio jer su izmjenili glavno pravilo koje nam se svima svidjalo) i tada sam uzeo na preporuku drugara (iako je ispalo da nije preporucio nego nije stigao da mi javi :) ) a uslovi su bili da te Bog sacuva (sjecam se da npr. nisu odobravali prevoz kojim ti hoces da se vratis nego mora voz ili tako nesto) i jos je nesto bilo tako da potrazi po forumu jer mislim da je neko postavljao da je nasao njihove uslove (da ja ne postavljam te stare jer su sigurno nesto i popravili, ali pazljivo citati se mora).

Malopre udjem u aplikaciju da proverim paket, pa vidim ovo, i nije mi jasno o cemu se radi:

Screenshot_20230710_063131_VOZZi.jpg

Ovo je onaj momenat kada zaokruživanje na screen shot ima smisla :)

:)

Datum aktivacije: 14.8
Datum isteka: 12.07
Trajanje: 12 meseci

Ukapirao sam u medjuvremenu, samo nisam siguran da li su u pravu:
Kupio sam vozzi srbija 12.07, nadogradio ga na vozzi evropa 14.08. Do kad bi trebalo da mi traje paket?

edit: i sta preporucujete da uzmem za Sr i Cg?

Šalji im mail. Nešto se istripovalo. Kod mene su identični datumi, sem godine, naravno.

:)

Datum aktivacije: 14.8
Datum isteka: 12.07
Trajanje: 12 meseci

Ukapirao sam u medjuvremenu, samo nisam siguran da li su u pravu:
Kupio sam vozzi srbija 12.07, nadogradio ga na vozzi evropa 14.08. Do kad bi trebalo da mi traje paket?

edit: i sta preporucujete da uzmem za Sr i Cg?
Onda je ok, traje 12 meseci od momenta kada si ga prvi put kupio.

I naplate punu cenu nadogradnje, bez obzira da li sam kupio dan nakon prve kupovine ili dan pre isteka prvog paketa? Malo im to bezveze...
LM, i dalje stoji pitanje, ako ovaj istice za 2 dana, sta da uzmem za CG i Sr?

Atlas nudi neogranicenu kilometrazu za povratak auta u Srbiju ili popravku auta placaju do 500€, biras sam sta ti odgovara.

Vozzi popravlja do 200€, ako ne moze da se popravi za 2 dana, vracaju te kuci.

Tesla pokriva troskove popravke u iznosu od 200€ i pokriva troskove povratka. Nije mi jasno da li se bira ilicjenkao kod Vozzi.

AMClub pokriva popravku do 200€ ili slep do kuce.

Prvo što me buni, šta im znaci "do". Ako Atlas nudi do 500€, a popravka košta 700€, da li ce platiti 500, a razliku korisnik ili će možda platiti 200€, a korisnik ostatak.
U drugom slučaju Tesla pokriva troškove od 200€

I ne mogu da nadjem ko nudi paket koji se vezuje za osobu, tj za korisnika a ne za automobil.l?

Atlas pokriva sledece, a ako je popravka skuplja od navedenog korisnik placa razliku:

-kvarovi na elektrouređajima do 100 (slovima: sto) eura,
- kvarovi na sistemu za napajanje gorivom do 200 (slovima: dvesta)
eura,
  • kvarovi na motoru do 500 (slovima: petsto) eura,
  • kvarovi na vešanju automobila do 200 (slovima: dvesto) eura,
  • kvarovi na kočionom sistemu do 100 (slovima: sto) eura,
  • kvarovi usled saobraćajne nezgode do 500 (slovima: petsto) eura,
  • ostali kvarovi, osim kvarova koji su izuzeti u čl. 15, do 200
(slovima: dvesto) eura

@nemanja-992
Za atlas, ako nećeš popravku u servisu onda ti računaju slep do 1000e, od tih 1000e oduzmi cenu od slepanja do majstora pa vidi koliko ti ostaje.još na kraju fali da doplatiš. Samo iz tog razloga uzimam teslu pa kako bude

Imam samo reci hvale xa VOZZi. Naime crkao mi cilindar kvacila ovde u Bg i bio sam kod majstora vec za sat vremena. Neverovatno ali nisam ocekivao tako kvalitetnu i dobru uslugu posto sam bio dugogodisnji clan amss. Neka su u inostranstvu duplo sporiji pa je opet i vise nego dobro. Svaka preporuka za VoZZI

Шта да узмем, идем на море за 5 дана? Које осигурање је најбоље и које су цене?

Nazad
Vrh Dno