Šta je novo?

iPhone 14

gumica drzala vakuum? :D

Ne naravno ja sam stavio gumicu kad sam ga otvorio u kolima da se ne pretura po torbici :) inace stikeri su delovali nikad otvarani.A1 garancija do 09 06 2025

salim se :) neka te odlicno, dugo sluzi :)

Prednost je Family sharing za iCloud ako ga doplaćuješ, kao što najverovatnije radiš da bi omogućio backup i ako uzmeš onaj veći od 2 TB, takođe bi to podrazumevalo i aplikacije koje si kupio, ali kod nas još uvek to ne radi bez povezivanja kartice, a to nije moguće na amaeričkom nalogu.
Kako god okreneš, ništa ne košta povezivanje naloga.
Vidi temu za maske i sve je napisano u najsvežije dve strane, (Spigen, Nillkin preko KP ovde ili Ali stakla koja se pominju ako te ne mrzi da čekaš). Maske su, koliko vidim, vrlo individualna stvar, ko šta voli.
A kad se deli klaud jel vidim ja sinovljeve fotke i on moje? I ne samo fotke već sve, videi, lozinke, istorija pretrage...?

Svako ima zaseban deo prostora i niko ne vidi, po default-u, slike, istoriju pretrage i slično.
Od iOS 17 ćeš moći da podesiš Family šifre koje će biti dostupne svim članovima.

Poslednja izmena:
Sigurno ne želi, ali napominjem čisto zato što im je to najavljeno za sledeću glavnu verziju 😃

Svakako sve pojedinosti podešava Settings-u kad uđe u Family share deo 😃

Imam problem sa iphone 11. Znam da nije tema ali ovde je vecina imala taj telefon.
Posle vracanja na fabricko stanje trazi mi 6-cifren passcode. Kad ukucam zadnji koji je bio nece da ga otkljuca. Ima li neko resenje. Hvala

Pitanje za one što su prešli sa 13pro na 14pro, je l ima neke osetne razlike, osim ostrva? Treba mi neograničen net pa gledam dal sad da uzmem 14p ili da kuburim sa netom dok ne izađe 15p..

Kakve veze ima jedno sa drugim? Milsim neograniceni net ili 14 pro.

Uzimaj 14.
15-ca ce biti isto ******, drugo pakovanje, jer svakako vrte isti fon od 11-ce, sa minimalnim izmenama a po 100-200e vecoj ceni.
Sa 14 Pro miran si narednih 5 godina.
Ovo ljudi kažu za svaki predstojeći iphone, a kad izađe, više od polovine ga kupi, iako su izmene "minimalne".
@milos0888 moj savet ti je da kuburiš sa netom do izlaska 15pro, brzo će proći vreme do septembra. Jedina mana je što se očekuje poskupljenje te nove serije.

+1

Ne bih kupovao flaghip model u julu. Svakako bih sačekao novi model, pa bih onda donosio odluku da li vredi uzimati taj ili prošlogodišnji.

Jos kad bi obican model dobio 120hz.
I dalje ne razumem to na obicnim modelima da stavljaju 60hz, bas bi bilo lepo sa njihove strane, pogotovo sto sada svaki pristupacan android ima 120hz, iphone 14 plus sa 120hz bi bio jako zanimljiv telefon, bilo bi lepo nesto tog tipa da izbace sa 15-icom.

Svako ima zaseban deo prostora i niko ne vidi, po default-u, slike, istoriju pretrage i slično.
Od iOS 17 ćeš moći da podesiš Family šifre koje će biti dostupne svim članovima.
moguce da je negde postavljeno vec, da li tipa mogu da skladistem slike na icloud a na fonu da ih brisem? Devojka i sestra imaju 11 sa 64gb, i bas im je problem sa prostor, reko da im placam bar neki plan ako je uopste moguce da se slike samo na kloudu cuvaju..meni na 14 pro su sve slike iz 11 pm, ali je on 256 i nemam sa tim pr
oblema tako da ja im ne bi uzimao taj prostor..ili da vidim google photos(znam da je pre imao opciju)

da li tipa mogu da skladistem slike na icloud a na fonu da ih brisem

Ono što je na telefonu, t se nalazi i na iCloud-u. Ako obrišeš sa jednog mesta, briše se i sa drugog mesta. Jedini način da malo uštediš prostor na telefonu je da original, u punoj rezoluciji, drži na iCloud-u, a na telefonu samo, uslovno rečeno, preview i da skida svaki put kad hoceš da je gledaš ili proslediš nekom.

Settings/iCloud/Photos i uključiš Optimize iPhone Storage.

https://support.apple.com/en-us/HT205703

https://support.apple.com/en-us/HT204264

optimize-storage-space-photos-app

Meni ne pise tamo. Ima veze jer evo slika posle i pre brisanja update-a.IMG_0525.jpegIMG_0513.jpeg

Vrh Dno