Šta je novo?

iPhone 14

Kod mene ~250 slika i video zapisa, telefon uzet krajem novembra. I to je previše. 😂
PS: A i ja moram da obrišem nešto...

Da budem pošten, ja sam kad sam uzeo iPhone 6 (prvi ajfon) rešio sam da batalim fotoaparat na putovanjima.

Skroz mi je ok bilo da mi to bude zamena, posle bilo samo bolje.

Sigurno ima i mnogo đubreta od vremena kada je whatsapp sve skidao automarski u photo roll.

Kucaj SmartDevil Screen Protector For iPhone i da ovde ne pišemo off topic.

Da li dobivam nesto znacajno bolje na 14 pro, u odnosu na jeftinije 14 plus, ili 14,uzimam za klinca,a iskreno nikada nisam imao jabuku.

Nije samo to nego ima i bolji chipset, jednostavno za klasu je bolji telefon.

Mobile Data/Mobile Data Options/Voice & Data

Treba da uzmem iphone 14 preko nekog lika koji je uzeo u A1 telefon , pa me zanima jer su sad svi sim free posto on navodi u opisu na kp da jesu , a ja sam u yettelu , i da li je pouzdano tako uzimati telefon da se nesto ne desi ako taj ne placa racune na vreme ili ih ne placa uopste?

Svi iPhone uređaji kod domaćih operatera su već godinama unazad sim free, u tom smislu nema rizike.

A ovo drugo pitanje u vezi da on slucajno ne placa racune da li cu ja imati problem?

Nećeš, ugovor potpisuje on kao korisnik, telefon tu nije kolateral nego sredstva korisnika.
Jedino gde može postojati problem je ako bi u garantnom roku predavao telefon na servis kod samog operatera, tu bi jedino mogao korisnik ugovora da ga preuzme. Mada mislim da su to ljudi rešavali ovlašćenjem overenim kod notara, ali ispraviće me neko ako nisam u pravu.

znaci sve u svemu da se ja oslonim na apple garanciju od god dana, jer vlasnik je iz Nisa a ja iz Kragujevca tako da nvm da bi se iscimao.

aktiviras apple care + i onda si miran sve dok placas subscription, osim ako nije proslo 60 dana od kada je kupio telefon

Telefon je nov , vacum
439A78D9-586A-419B-B176-004C06FFCBCF.png
Iz nekog razloga samo ovu boju jurim. 😁

Stigao posle 7 ogroman upgrade
168821287319510.jpeg

Verujem da je oduševljenje u odnosu na prethodni model.
Kao kad slabije vidiš i napokon kupiš naočare 😃

Ma radi kao sat necu vise nista reci :D

Nazad
Vrh Dno