Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ovo i mene zanima. Liku sa KP sam baš poslao poruku za običan S23, sa pitanjem ima li fiskalni i sl. Odgovorio mi je da nema, jer je preko firme, i ima samo "reklamacioni list od comtrade-", kako mi reče.
Većina tih reklamacionih listova koliko ja znam je fake

A da li se pakovanja (kutije) koja se prodaju kod nas razlikuju u odnosu na EU i ostatak?
Video sam da na našim, zvaničnim pakovanjima ima ona bela nalepnica gde piše ko je zvanični uvoznik. Samo ne znam da li ima pravila gde je lepe, jer sam video kutiju da je zalepljeno na poleđini, ali i jednu gde je zalepljeno na top kutije.
Ako se ne varam, isto na tim našim pakovanjima na poleđini, na onim crnim nalepnicama stoji na srpskom da se telefon prodaje bez punjača, itd.

Otkad je došao ovaj novi softver za s23ultra, nema više opcije u podešavanjima mreže, 3G/2G nego isključivo LTE/3G/2G i 5G/LTE/3G/2G.

Pogledaj mu oba posta. Pisala neka marketing menadzerka sa dve godine lezanja na Singidunumu.

Sto se tice kompletnog sistema kamera Benchmark presudi da je S23U najbolji a jabucki trulez najgori od najboljih telefona trenutno u zvanicnoj ponudi kod nas. Ovo sto je S23U najbolji mi ne znaci puno jer meni su njegove kamere kakve god odlicne al mi merak sto je trulez najlosiji cisto da splasnu malo ovi sektasi. 😁

Verujem da je tvoj post sala @samurai1974. Kakav god da je rezultat ovog testa neozbiljno je reci da Iphone ima losu kameru. Po meni zadnje 4 generacije rame uz rame sa Samsungom cesto i za nijansu bolji. Koristim Samsung premijum telefone godinama ali cesto koristim i Iphone u cilju uporedjivanja kamera

^ ma gde ima lošu kameru. Ako je to njihovo mišljenje poštujem, ko hoće shvati ozbiljno kao @samurai1974

Ma sala bre. 😁 Ko sto napisah kamera mi nije toliko bitna u smislu koji od ovih testiranih a volim da peckam ove sa jabukom.;)

^ ja sam korisnik obe strane. Ko uzima S23U neće pogrešiti nema šanse. Samo da nastave ovako i da u sledećoj seriji ne uvale g…o od exy.

Jako su dobre slike sa junskim update. Sve je slikano x3 ili x10 zoom, skoro sve ptice su bile u pokretu (slikao sam 100 slika maltene)..

Meni su par odgovorili da nemaju garanciju pisanu ali kao Samsung svakako daje garanciju globalnu od 12 meseci samo treba da se registrujem na sajtu? Malo mi je to sumnjivo

Jel neko zna, jel postoji opcija da promenim sa LTE u 4G, jer na starom A72 mi je bilo 4G i megabajti su radili mnogo mnogo bolje u odnosu na sada sa ovim LTE, hvala.

Jel neko zna, jel postoji opcija da promenim sa LTE u 4G, jer na starom A72 mi je bilo 4G i megabajti su radili mnogo mnogo bolje u odnosu na sada sa ovim LTE, hvala.
LTE je u ovom kontekstu isto što i 4G. Nešto ti se drugo promenilo, ako primećuješ razliku između pre i kasnije. Možda jačina signala, pa samim tim i lošiji protok.

pre neki dan su pominjani punjači , pa me interesuje da li neko ima iskustva ili sigurno zna , da na primer ako se ne puni telefon sa orginalnim punjačem može doći do nekog problema?
a

pre neki dan su pominjani punjači , pa me interesuje da li neko ima iskustva ili sigurno zna , da na primer ako se ne puni telefon sa orginalnim punjačem može doći do nekog problema?
a
Ајде да ти одговорим да не изазовеш гнев неког од форумаша, пошто се о овоме пише већ 14.пут у овој теми😂
Пуниће ти се спорије телефон(мањом снагом од декларисане), нећеш запалити кућу, ваљда.

Punjač se ne vidi na astalu u kafiću u Beton hali, telefon se vidi.

Pre ce da bude 114. put..
Jel toliko tesko da se uzme original punjac, nebitno koji je tel u pitanju, nego da se ustedi 500din? Ili original ili od dobrog proizvodjaca.
Džabe pišeš, kupe ljudi telefon od 1000+ € i onda "uštede" na punjaču 5-10€ :)

Jb g, kupe ljudi i mnogo skuplja kola na struju pa ih pune na kućnoj struji.

Radi se o svesti da su punjači nešto što je koštalo 5e pre 10-15 godina i nemirenju sa činjenicom da smo došli do cifre od 50e za punjač.

Nikad nisu original punjaci bili 5e.
Uvek je original punjac bio skuplji, 20-30e.

Dosli smo i do cifre od 1500e za flagship koji je bio 300e ali i dalje se gleda da se ustedi na punjacu i ako moze maskica od 100RSD za prepaid paketom od isto 100RSD mesecno.

Nikad nisu ranije telefoni dolazili bez punjača, pa je i predstava i tome koliko je originalni punjač bio iskrivljena. Dolazio je punjač uz telefon, pa se retko i razmišljalo o tome koliko on vredi kada treba da se kupi posebno.

Ne vidim što bi se podsmevao nekome ko ima paket od 100 din. Svako ima svoje razloge zbog toga, glupo je generalizovati. Meni je samo internet bitan na telefonu. Sve ovo drugo mogu da mi ugase. A i maskica, od ogrebotina po džepovima ili klizanja iz ruke će poslužiti bilo koja. To što smo ovce da damo tolike pare za sam uređaj, ne moramo biti i kada se radi o aksesoaru 😅

Juce je u BG izbio pozar u stanu, najverovatnije zbog neispravnog punjaca. Nemojte da stedite sitnis, u pitanju je bezbednost vaseg doma (a i stanova komsija ako ste u zgradi). Kupite original sa fiskalnim.

Edit: da se ja pitam, oni koji uvoze kineske kopije i prodaju ih, trebalo bi da odgovaraju pred zakonom za izazivanje opste opasnosti.

Nazad
Vrh Dno