Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Dosli smo i do cifre od 1500e za flagship koji je bio 300e ali i dalje se gleda da se ustedi na punjacu i ako moze maskica od 100RSD za prepaid paketom od isto 100RSD mesecno.
Nije tu samo pitanje "uštede" i novca, nego može da se crkne i telefon ili nešto još gore s obzirom da se greju mnogo više nego što je normalno...

Rekao bih da je bolja baterija posle poslednjeg apdejta.Screenshot_20230629_080920_Device care.jpg

Sad isprobao, i sve je OK

Kod mene se dešava kao na snimku gore. Ne tako drastično ali desava se svaki put. Samo na običnoj selfie fotografiji, u portrait modu ne.

Kod mene se dešava kao na snimku gore. Ne tako drastično ali desava se svaki put. Samo na običnoj selfie fotografiji, u portrait modu ne.
Kod mene isto nije strasno kao na snimku, ali nije ni svaki put. Mozda svaki drugi, treci. Doduse pocelo je da se desava kad sam ukljucio pa iskljucio onaj face filter. Desetak selfija sam opalio pre nego sto sam ukljucio/iskljucio i nije se desilo.
Tako da ce mozda neki clear app cache/data da odradi posao.

^Radio sam clear data i isto je. To mi uopšte ne smeta, danas sam uradio prvi selfie od kad sam ga kupio, da vidim ima li taj bug, ali ono što mi smeta je baterija. Meni je na S23U bukvalno devastirana baterija. Sigurno 30% lošija.

Ja sad na 3h10m sota, 55% baterije.
Ceo dan na WiFi, nisam izašao iz kuće. Svega 10 minuta razgovora.
Kada sam ga uzeo moglo je opušteno oko 10h na WiFi, pa 8-9, a sad ovo.
Ako se ne stabilizuje uradiću reset.

Гашење ажурирања на Самсунг телефонима је пола здравља, нешто као и блокирање фамилије по друштвеним мрежама😂

Kod Samsunga nije čudno da se posle većeg update dođe do dodatne potrošnje baterije. Meni je uglavnom pomagalo factory reset.

Većina 4g..nije lose

Prilozi

• Screenshot_20230629_214745_Device care.jpg
    Screenshot_20230629_214745_Device care.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 60
Baterija na 32%

Prilozi

• Screenshot_20230629_215259_Device care.jpg
    Screenshot_20230629_215259_Device care.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 78
Ceprkam po night modu... Koji vam se svidja vise da ne govorim kojansu 2 telefona i totalno drugacije fotke u isto vreme20230629_215711.jpgIMG_20230629_215615.jpg

Gore Samsung dole nem pojma 🙄🤣obe su dobre, gornja malo življe boje, standardno kod Samsunga 🤣

Pogodak, gore samsung dole p30pro... I meni nekako lepsa donja, vide se i zvezde...opet kod samsunga prejake boje al ono sto je kod njega roze svetlo, kod donjeg narandzasto u stvari treba da je cista crvena boja... Generalno razika u plavoj boji neba, voda manje vise ista...

Ps realno ne mogu golim okom odlucim koja je slicnija pravoj situaciji buduci da se voda i nebo uopste i ne vide okom, samo odsjaj oko mosta...

Nazad
Vrh Dno