Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Pa donja je realnija da kazemo 🤘😊

Pogodak, gore samsung dole p30pro... I meni nekako lepsa donja, vide se i zvezde...opet kod samsunga prejake boje al ono sto je kod njega roze svetlo, kod donjeg narandzasto u stvari treba da je cista crvena boja... Generalno razika u plavoj boji neba, voda manje vise ista...

Ps realno ne mogu golim okom odlucim koja je slicnija pravoj situaciji buduci da se voda i nebo uopste i ne vide okom, samo odsjaj oko mosta...
Al imam oko,a?😁Pa donja je realnija skroz na skroz.Huawei p30 pro je još uvek tata za kameru.Imam ga i ja,predobra zverka od telefona.Odlicne su ti fotke,pogotovu ova sa Huaweiem.Realnija i lepša.👍👍👍

1000018731.jpg
S obzirom da je i hotspot radio ½sata na 5G odličan junski

Posle malo odlaganja uradih i ja update, pa cemo da vidimo kakva će biti baterija.

Idem verovatno danas uzeti S23 Ultra
Nisam imao Samsung od S9+
Jel moguće ubiti onaj notification da ne smara sa update?

Nikakve probleme ja ne vidim. Imao sam godinu i po dana s21, i jedini put kad sam primetio neki problem nakon update-a je bilo seckanje notifikacija na s21 u jednom momentu. Ne znam cemu strah nakon nadogradnji softvera svaki put. A to sam primetio i na iphone temama.

Doduše i sa tih 19% bi trebalo sigurno još preko 1h sota dodatnog da imaš.

Kad ste se raspisali toliko u vezi baterije, zna li neko zašto one UI troši ovoliko? Screenshot_20230630_174555_Device care.jpg

15 strana, unazad drama kako u drugim državama stigao update samo kod nas nije.
Pa onda još 10 dok svima stigne. Sad jos toliko kuknjava, koje probleme nosi.
Rekao sam vam da isključite update kad kupite telefone.
Najgore je što ste i sami znali.
Nego, kad ti nesto neda mira. I ja bih opalio verovatno update da imam.
Ljudi smo, mora nesto da zeznemo da popravljamo i kukamo.
Ne bi bilo interesantno

Ja sam zato sacekao malo da vidim komentare, pa sam nakon mahom dobrih komentara odlucio da opalim i ja. Cini mi se za sada da nisam pogresio.

Ok, preskačem naredne 10 strane 🤣🤣
Ne moraš, bar citaj ko se zeznuo a ko nije. Žali Bože ovakve podrške koja ništa ne rešava. Ovo je kao kad AV kaže da ce nam biti bolje i da smo ekonomski tigar. Tako i ova obecana podrska, tu je, malo kasni ali ništa ne rešava... Naprotiv. 🤷‍♂️

Mislim da treba da odes do mts da ti daju novi karticu, moguce da ti je starija pa nemas 4g na njoj

Ubacen junski update pre par dana. Imao problem sa google play servicom(smart lock) bilo potrebno azuriranje app. Baterija bolja(light mode ukljucen) kamera po meni ista mozda mali pomak

Prilozi

• Screenshot_20230701_093204_Device care.jpg
    Screenshot_20230701_093204_Device care.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 38
Nakon nekoliko dana na junu i punjenja praznjenja, nikakve razlike u bateriji, mesovito koriscenje... Screenshot_20230701_002336_Device care.jpg

Nije tu samo pitanje "uštede" i novca, nego može da se crkne i telefon ili nešto još gore s obzirom da se greju mnogo više nego što je normalno...
da sam znao da su "flagship" fanovi ovoliko nervozni kad im se pomene nešto što nije orginal , ne bih se ni javio :D trenutno koristim orignal Huawei punjač ostao od P30pro , i koristim wireless power bank , pa me čisto to intersovalo može li takav način punjenja da ubije Samsunga i njegovu bateriju

Nije što može da ubije Samsung, već može da ubije i tebe. Pre nekih 10 godina dobih u Hendiju hands free slušalicu uz kupovinu telefona. Srećom bio sam kući, jer je kineski punjač koji je došao u paketu istopio slušalicu i to tako da se plastika zalepila za šank na kojoj se slušalica nalazila.

da sam znao da su "flagship" fanovi ovoliko nervozni kad im se pomene nešto što nije orginal , ne bih se ni javio :D trenutno koristim orignal Huawei punjač ostao od P30pro , i koristim wireless power bank , pa me čisto to intersovalo može li takav način punjenja da ubije Samsunga i njegovu bateriju
Slobodno koristi to je punjac najviseg kvaliteta i nema opasnosti po samsung ni u kom pogledu... Jedina razlika sto ce puniti sporije od orginala 45w

Nazad
Vrh Dno