AhahahaMoj jedini pre-order u zivotu je bio CP i to bi bilo to od mene, nikad vise.
Ajde molim te "i to za dlc", nema potrebe za tolikim spustanjem jer ovo nije najobicniji DLC vec EKSPANZIJA, a razlika je u tome sto ekspanzija nikako ne moze da bude samo skin, dok DLC to moze. Ekspanzija je nesto sto postojecu igru prosiruje skoro na svim poljima, od mehanika, rpg sistema, skinova, novih protivnika, nova prica, nova oruzja, nova vozila, nova muzika, nove lokacije... Tako da ono ajde malo da spustimo i hajp ali i hejt, nije bas fora da se toliko igra ocrnjuje. Daleko je od lose, cak sta vise i u ovakvom stanju kakvom je sad ja sam prilicno uzivao - atmosfera, muzika, dizajn, fluidan gameplay, socno napucavanje, odlicni dijalozi, dobra prica.Lol, pa ovi imaju obraza da traze jos para i to za dlc. Nisam u zivotu odigrao dosadniju i prazniju igru od ove. Bugfest necu ni da pominjem.
Mada hvala im sto su me naucili da nikada vise ne radim pre-order koji god naslov bio.
Jos nosis traume, razumljivo. 😅 ( a sta da kazes za likove koji su dali lovu za Star Citizen)ima potrebe jer su me bukvalno odzeparili za 60e kad su objavili ovaj buckuris. nemam nameru niti vremena da cekam 2-3 godine da neko zavrsi svoj proizvod koji je odavno naplacen po punoj ceni. ne zanima me nikakvo poboljsanje niti novi sadrzaj posle nekoliko godina za koji traze dodatan novac. iskreno ga ni za dzabe ne bih igrao jer "igru" pamtim kakva je bila objavljena.
Nisu problem bagovi, preko toga se lako predje, nego to sto si pomenuo overpromise - oni ne samo da su njavljivali nego su i PRIKAZALI kakva ce igra biti, sta ce sve moci da se radi i slicno u onom gameplay trejleru od 50min. Seti se samo onih momenata gde hodas po zidu, kacis se onim sjecivima iz ruku... Bas taj trejler je lansirao sva nasa ocekivanja u stratosferu, jer nakon onako dobrih ekspanzija za W3 nismo mogli ni da posumnjamo na bilo kakav fail. Onda dolazi jebeni Neo na scenu i napavi najveci hajp u istoriji gejminga. Sta se onda desava, pa desava se to da igraci ali narocito investitori postaju jako nestrpljivi, pa im i godinu dana cekanja djeluje kao vjecnost ( svi su u fazonu ovo se radi od 2012. god).Osnovna greška pristupa CDPR kod CP2077 overpromise- underdeliver umesto underpromise u startu i da izadje igra kakva i jeste niko se ne bi bunio.
Doduse jeste bilo bagova ali meni to kad je izaslo dok sam je igrao na kompu nije smetalo. Ti bugovi se desavaju i u drugim igrama. Npr meni je u Mafiji DE kod one misije u sefu/trezoru upao auto iz saobracaja odjednom u trezor (scena cirkus, panduri se kriju iza kola dok se napucavamo).
This is the way.Zahtevnost kompa mi vise ne predstavlja problem, jer se ne igram na kompu vise, PS5 is the way.![]()
To je onda win-win, jer i CDPR voli tvoje pare.Ja ću im vala rado dati pare, a CP77 sam kupio i na PC i na PS5. Jednostavno obožavam da se izgubim u Night Cityju
Ja nisam na kompu, ali na PS5 je bio day one preorder, takodje i DLC.Ja ću im vala rado dati pare, a CP77 sam kupio i na PC i na PS5. Jednostavno obožavam da se izgubim u Night Cityju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari