Pa upravo je to poredjenje. PT nije samo tehnika svjetla vec su promjenili scenu. Kako sam vec rekao, uklonili su fake osvjetla i zati je PT mracniji a ostavili da je sve full RT, i zato su performanse slabije.Ta poredjenja nemaju smisla, jer prije svega izvori svjetla su drugaciji, colorit i intenzitet reklama. PT je previse mracan gdje ne bi trebao biti, a RT nije full.
Razlog jos gorih performansi je jer PT opcija je full.
Trebace neka Pixarova mašina za render da se to igra sa svim aktuelnim gimicima.Sta cemo kad izadje GTA VI, onda 6090 od 10K evra ce biti slaba za HD RT PT DLSS5...![]()
Tačno tako, ovu PT verziju je platila nVidia i njih ne zanima sadržaj nego da se grafičke preznojavaju i da se koristi njihova tehnologija."bolje da su se fokusirali da unaprijede teksture, modele, fiziku i ostalo sto je MNOGO lakse za primjetiti" Nece ti Nvidia to raditi. To je do developera. Ovi su samo odabrali 2077 kao tech demo.
Nekada je za to sluzio Crysis.
Jel ima neko problem da mu igra stalno zakucava u glavnom meniju, pri odabiru ‘zivotnog puta, nekada i pri samom startovanju igre? Desi se da samo zakuca i tu ne pomaze nista sem force shutdown PC-a. Ne mogu nikako da dodjem do samog gameplay-a.
Instalirani najnoviji drajveri za grafiku, 1.62v GOG verzija igre. Probao sam svasta, 2 puta reinstalirao igru, gasio firewall i AV kompletno, cekirao instalacione fajlove igre… Nista ne pomaze.
Prosto ne mogu da verujem da jos nisu uspeli da ispeglaju igru, poslednji put kada sam je probao na samom izlasku barem je mogla da se igra, sada ne mogu ni da je pokrenem maltene.
Gledam na redditu, gomila njih se zale na ovaj problem, i to uglavnom krece od 1.6 verzije igre. Nekima je pomoglo vracanje na starije verzije, mada mi se to ne radi, zeleo bih da probam novi path ray tracing.
Ako neko ima neki predlog kako resiti ovo, molim da napise.
Mozda sledeceg meseca izadje.![]()
Phantom Liberty ?
Verovatno 19.99 ili 29.99$Kolko pare zna li se?
sve vise od 0 je waste of money, uzeli su i previse novca za ovoKolko pare zna li se?
Mozda je 1.7 patch sto su obecali da ce izaci prije ekspanzije, pa ce tamo krajem septembra izbaciti Phantom Liberty?!![]()
Phantom Liberty ?
[Rumor] CD PROJECT will support neural radiance caching for path tracing with the upcoming Cyberpunk 2077 DLC. This technology can improve path tracing performance significantly.
Dokle god Nvidia pumpa novac. To im je jedina igra koja može da opravda kupovinu 4090.Do kada planiraju da izbacuju ove rej trejsinge? Svaki mesec brate, što je mnogo - mnogo je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari