Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Davno sam probao igru, tj igrao je nekih 10ak sati, ali mi je prosto neverovatno da je ovoliko lose izgledala?!
Svakako, ovo mnogo bolje izgleda.

...i da nije, ovo je najmanji problem ove igre. :) Nazalost.

Ne mora ni biti da je on čačkao nešto u podešavanjima, ovo su ipak teksture za koje nećete baš zagledati.
Super izgleda igra, ali kao što Gedora reče, ima mnogo većih problema. Umesto što je dodatno šminkaju (što planiraju s nadolazećim path tracing apdejtom), bolje da su sredili sam sadržaj.

Ima tu još puno šta da se pegla, kao i da se ubaci još konkretnih stvari. Ovo šminkanje izgleda kao da čisto nešto izbacuju. Da deluje da rade nešto. 🙄

Pročitao sam, pogledao i stoji konstatacija. :)

1680204250788.png

Do Juna predizborna tisina. :D
Onosto sam uspio da "istrazim" jeste da ce se prica ove ekspanzije desavati tokom glavne price u originalu, tako da se nece nastavljati na kraj price iz originalne igre. Sad koliko su to tacne informacije nisam siguran, ali ako je tako onda sam prilicno skeptican da to uglave kako treba.

Poslednja izmena:
Dokle god se igre igraju zbog efekata/grafike nema tu istinskog uzitka. Ovo cudo iako bagovite me lepo zabavilo, nemam pojma sta je igra trebala da bude ali ono sto jeste meni dovoljno za 1 prelazak. Ima brdo mana i moze bolje kao i sve...

Path tracing :cool:
Nova tehnologija! Imate 22 fpsa? Nikakav problem, kupite 4090 još danas i uz DLSS 3 dobijate čak 100 fpsa više!
Da su bar uključili HBAO+ ili bar SSAO pa napravili poređenje... :sneaky:

Odlicno, taman negde tamo 2030. ce ovo moci da se odigra bez DLSS-a. 😂

Ma igraj, sem ako cekas sve na ultra da teraš, a to sa trenutnom konfom ne mozes.

@Dragonbane

Mene nije kupila. Užasno mi je išla na živce gomila japanizma koju ni sad ne mogu da objasnim. Generalno je dobro urađena ali meni lično nekako šuplja. Nisam je ni završio a i ne nameravam,

image.png

Neki aspekti igre su super urađeni, ali više ima onih koji su mehhh ili čist prosek.
Najviše me smaraju oni Gigs realno odradiš 5-10 i vidiš sve. To se vidi da su samo štancali i da nema ničeg osim možda nekog legendary itema, ekvivalent TES IV Oblivion tamnica i pećina.
A da ne pokrećem opet priču kako je NPC svet mrtav i bilo šta da radiš u igri nema apsolutni nikakvih posledica, Oblivion iz 2006 je to ima bolje nego ovo.

Takođe grafika na momente izgleda baš lepo i nextgen a na momente provervam podešavanje da li je uključne resolution scale i obara rezoluciju textura na 20%.
I kao da ovi iz M$-ov DirectX tim i Nvidia tim za RT čim izmisle nešto novo odmah zovu CDPR da to ubaci u igru, kao da prioritet su im efekti i koliko igra može da bude zahtevna a ne sadržaj.

A tamam sam se obradovao da mogu ovo igrati na 60fps+ sve na Ultra sa RT (naravno DLSS Quality i FG uključenim) kad ono prc. izgleda ne gine ovo na max. 40-50 FPS :ROFLMAO: .

Prešao sam 90% igre na 1080ti i 1080p i iskreno ima situacija kad se vidi RT šta radi, ali većinom nije tako drastična razlika da opravda ovakvu zahtevnost s obzirom kako rezolucija raste tako za RT je potrebno exponencijalno jača grafička.

Ja i dalje zelim da vjerujem da ce igra jednog dana dobiti dubinu kao W3, ali evo, igri je treca godina. Time flies. To je to.

I ja sam se dugo to nadao i onda shvatio da od toga nece biti nista i odigrao takvu kakva je. Solid 6.5/10, jednom presao i nikad vise.
A W3 ce se igrati again and again and again...

Nazad
Vrh Dno