- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Ja nisam na kompu, ali na PS5 je bio day one preorder, takodje i DLC.![]()
Ja nisam na kompu, ali na PS5 je bio day one preorder, takodje i DLC.![]()
Pored onog kvest markera koji ne moze da se izgasi tesko da mozes da se izgubis cak i bez mini mape ako igras.To je onda win-win, jer i CDPR voli tvoje pare.![]()
EDIT: A ruku na srce, ja kao jedan od umerenih poštovalaca ove igre (nisam je nikad popljuvao kako objektivno zaslužuje), stvarno ne vidim gde se čovek može "izgubiti" u onoj praznjikavoj polu-linearnosti od grada...
Meni je grad poput lavirinta na milion nivoa, vertikalnost mu je glavni adut. Ne pričam o misijama i praćenju markera već o običnoj šetnji kroz grad. Jeste šteta što svet nije interaktivniji ali ***, meni je i ovo dovoljno da se zabavimTo je onda win-win, jer i CDPR voli tvoje pare.![]()
EDIT: A ruku na srce, ja kao jedan od umerenih poštovalaca ove igre (nisam je nikad popljuvao kako objektivno zaslužuje), stvarno ne vidim gde se čovek može "izgubiti" u onoj praznjikavoj polu-linearnosti od grada...
Ja sam ga prošle godine obrnuo za otprilike 70h igranja, jedan kraj sam propustio zbog Takemure... Nisam čak ni naleteo na game breaking bagove koje su bile na launchu, igra je bila verovatno 95% ispeglana. Jedino sam u TW3 spalio više sati...Vazda se o ukusima ne raspravlja, nekome odgovara nekome ne. Meni se takodje svidja, mislim da ni na jedan open world nisam utrošio toliko vremena u prazno da kažem kao ovde. Možda jedino u Skyrim-u.
Ja sam preorderovao, ali vise iz neke nade da im to bude boost pa da to privedu kraju sto bolje mogu. Moze da se posmatra i kao sto ti kazes. Uvijek postoji refund ako ekspanzija ne ispuni ocekivanja.Moje lično mišljenje je da ko im sada odradi pre-order praktično ih podržava da nastave sa istom praksom i onaj katastrofalan launch kao da se nije ni desio ...
Blago se tebiWitchera planiram opet, bice to veoma duuuuga gaming sesija.
Kao što su silni preorderi bili boost za osnovnu igru?Ja sam preorderovao, ali vise iz neke nade da im to bude boost pa da to privedu kraju sto bolje mogu. Moze da se posmatra i kao sto ti kazes. Uvijek postoji refund ako ekspanzija ne ispuni ocekivanja.![]()
Jak prosek 2.5 sata dnevno, ja nekada ne mogu da sastavim 20 sati dva meseca. Ali kad dođe Novembar i kiše jesenje derem... taman kad izlazi fantom.Blago se tebi
Govorimo o nekih 300h. Znači polako, temeljno i fino. U mom slučaju je bilo 4 meseca aktivnog igranja.
Nije im tada trebao, sada je prilicno drugacija situacija jer su u kanalu i zasto ih malo ne pogurati, dati im dobar i pozitivan feedback. Mislim da je to ok skroz, kao sto ih je i Netflix serija izvadila prakticno iz mrtvih.Kao što su silni preorderi bili boost za osnovnu igru?
Tako nekakoJak prosek 2.5 sata dnevno, ja nekada ne mogu da sastavim 20 sati dva meseca. Ali kad dođe Novembar i kiše jesenje derem... taman kad izlazi fantom.
Poslednji update igre i drivera, bez clean install-a, sve ok.
Znači isto ono što su prošle godine, kada sam prešao, pričali i obećavali kao veći overhaul i na kraju opet ništa...Opste peglanje bagova, optimizacija. to je to u sustini, par novih oruzja su dodali kroz dlc i skinove, sve ostalo manje vise ostalo isto (nedovrseno).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari