Malo su unapredili ali ne očekuj neki značajan pomak u odnosu na orginal.Jos uvek nisam igrao CBP, najvise zbog NPC-a koji su u samom startu bili namestaj u igri. Da li je jos uvek takva situacija ili su im poboljsali inteligenciju?
Ma kakvi, samo manje prave T poze i manje baguju generalno, ali sto se interakcije sa njima tice nidje veze, k'o sto kazes samo su obicna dekoracija.Jos uvek nisam igrao CBP, najvise zbog NPC-a koji su u samom startu bili namestaj u igri. Da li je jos uvek takva situacija ili su im poboljsali inteligenciju?
Ista prica, sad lici na nesto.Ko nije igrao Cyberpunk do danas (ja nisam) ima konačno da uživa![]()
RE 2 Remake je zakon za uvezbavanje nisanjenja na gamepadu, ali narvano da se pogase sve aim asistencije.Imam ga već na kompu, ali uskoro bi trebalo da udjem u PS vode, pa bih probao na njemu ako napucavanje može relativno solidno da se savlada.
FPS i kontroleri mi bas teško idu u istoj rečenici, ali se razmisljam da li da probam jer sam vise puta čitao kako ljudi savladaju i ne zaostaju uopšte u odnosu na m+k, ali ja i dalje imam problem u glavi da to prihvatim 😄
Mozda najbolje da prvo probam neke druge igre koje nadjem na PS+, pa ako se ispostavi ok da se oprobam i sa ovom.
@Glenn hvala na iscrpnom odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari