I posle se svi iščuđavamo i kudimo Nintendo što su toliko agresivni prema ičemu što naliči piratskom sadržaju…Pojavio sa i leak ToTK, ovako će pirati preći kompletnu igru i napisati Wiki pre nego onaj ko je naručio regularni preorder i zaigra.
Kruže dve verzije igre, jedna legit i jedna fake (neko troluje), pa su zbog toga i priče mešovite. Glasine su ovog puta istinite, juče je procurela puna verzija igre (neko je kupio ketridž pre vremena i dumpovao njegov sadržaj).Koliko se puta ispostavilo da su to samo glasine a ROM-a nigde nema, cini mi se da sami plasiraju ovakve vesti da popale ljude. Ako se stvarno ispostavi da se može doći do ROMa šta reći sem bruka.
Možeš preneti utisak prvi (bez spojlera, molio bih)?Nisu glasine, ja je već igram na hakovanom Switch-u V1. Rom je od juče uveče na svim torent sajtovima i na onim koji su "specijalizovani" za Nintendo romove.
Vec mozes da igras. I na PC-u i na Switchu.Koliko se puta ispostavilo da su to samo glasine a ROM-a nigde nema, cini mi se da sami plasiraju ovakve vesti da popale ljude. Ako se stvarno ispostavi da se može doći do ROMa šta reći sem bruka.
Ja sam sada kupio. Naleteo na lepu ponudu. Šta znam niko ništa na prica niti se piše da uskoro izlazi nova.Ja se lomim da uzimam, ali ako ces skoro nova konzola, onda vredi da se saceka. Graficka snaga trenutno je prejadna. Tako dobre igre, a hardver uzasan.
Treba imati na umu, ova generacija Nintendo konzola, a do prošle goodine pro verzija Switch konzole se najavljivala svake godine od 2019 na ovamo…Pa pretpostavlja se da ce Nintendo najaviti novu konzolu na eventu u septembru. Po mom misljenju Switch nije losa kupovina ni dan danas. Meni je licno vise odgovarala Lite verzija, posto vec imam Xbox, a i ne igram ove party igre.
Dabome, znaju oni sta rade.Treba imati na umu, ova generacija Nintendo konzola, a do prošle goodine pro verzija Switch konzole se najavljivala svake godine od 2019 na ovamo…
Jedne godine će se svakako ubosti s time, ne bi me začudilo ove, ali isto tako, ne bi me ništa čudilo ni da Nintendo još dobre dve godine ostane na istom dok ne iscedi svaku kap iz sada već dobrano suve Switch drenovine.
Ne odriče se ipak tako lako od 100M+ baze igrača.
Pa pretpostavlja se da ce Nintendo najaviti novu konzolu na eventu u septembru.
Jel realno da ima ocenu 97 na O. Critic?! Odigrao sam sam pocetak, prvih 45 minuta... Kontam da je to ocena koja je realna za ovu konzolu i konkurenciju igara na istoj... Ili se varam?
Pa visoko se kotira i Breath of the Wild na Metacritic, a Nintendo igre su uvek dobro prihvaćene, tako da...![]()
Ovo je daleko od istine (par primera dole),
Baš si bukvalista.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari