Naravno da igraju, kada su igre kao Zelda u pitanju (ekskluz.) Da ne igraju mozda na nekom PC emulatoru?ne igraju recenzenti igre samo na jednoj platformi,
Generalno su Nintendo igre dosta bolje prihvacene od Sony ostvarenja. Pogledaj malo brojeve prodatih kopija first party naslova. Razlika je ozbiljna. Srbija nije bas reprezentativni primerak.
I ti si onda kupio OLED Switch i pro controller 😁Kad je Zelda igra u pitanju, kriticari imaju samo opciju da daju ocenu 10.
Game of the Year verovatno.
Juce usao u Games, sa namerom da uzmem Oled Zelda edition, morao sam da izadjem, zena zapretila razvodom.![]()
Udji danas kupi i igru i konzolu i nemoj da joj kazes nista!Kad je Zelda igra u pitanju, kriticari imaju samo opciju da daju ocenu 10.
Game of the Year verovatno.
Juce usao u Games, sa namerom da uzmem Oled Zelda edition, morao sam da izadjem, zena zapretila razvodom.![]()
I ja se razmišljam da uzmem Zelda OLED izdanje, ali po svemu sudeći uzeću "običan" OLED. Razlika je skoro 30% u ceni, što je previše. Govorim o cenama u oglasima.Juce usao u Games, sa namerom da uzmem Oled Zelda edition, morao sam da izadjem, zena zapretila razvodom.![]()
Znači ti si jedan od tih... Admini, obratimo pažnju na ovog nasilnika. 😁Ja se svetim korocima za sva nerviranja iz botw - vezujem ih za razne objekte i lansiram na razne nacine.
Ja najvise utukao sati u Splatoon, Mario Kart i Aces, a sad cekam da mi stigne Strikers za online. Imam i Smash, on takodje nije los za online ko voli tabacine, a ovaj Switch Sports mi je prava enigna, uzeo bih ali nisam siguran da li valja.Sta uglavnom igrate online na Switchu? Vidim da su najpopularnije Mario igre (Cart, Party)![]()
nakon 10 godina da se ulogujem na bench
Samo da dodam i ja da je totk sjajan, ali nema onaj botw samar koji sam doziveo (i od tada igrao sve a zavrsio dosta zeldi) kada sam prvi put izasao iz shrine of ress.
Na switchu bas ne radi dobro. Ne znam sta nintendo zamislja, ali izbaciti igru koja ima framedropove u borbi ( a setimo se botw je originalno za wii u) i koja se mnogo lepse igra preko emulatora ne deluje logicno.
svi koje znam su kupili igru, ali igraju pirata na PC zbog performansi.
Ja je igram ne steam decku, i ono maltene radi kao na switchuKapiram da ce uskoro da radi bolje.
ono st je dosta drugacije nego u botw su zagonetke. Ultrahand stvarno daje neke tako smesne gluposti da se rade, da je pravljenje gadgeta maltene zanimljivije od igre.
Ja se svetim korocima za sva nerviranja iz botw - vezujem ih za razne objekte i lansiram na razne nacine.
Nisam koristio nijedan switch pre ovog OLED-a ali slika je odlična. Svaki put se iznenadim prijatno koliko lepo sve to izgleda i koliko je veliki ekran kada se koristi u handheld režimu. Videh za modovanje da postoje mogućnosti za "dual-boot" i da bez brige može da se igra "online". Ako je to istina, onda čip ispada najbolja investicija za konzolu gde igra stara 6 godina košta 50+ evraUzeo sam i ja Switch OLED. Standardni, sa belim joyconima. Stoji mi u kutiji još uvek, čekam čip da ga modujem, pa onda da odradim tranziciju sa Switch v2 na OLED.![]()