uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Zbog unapredjenja sistema, aplikacije i pojedine usluge Banke bice nedostupne 23.04. od 01:00 do 12:00. Vise detalja na: https://ytl.rs/unapredjenje-sistemaЈел вам ради апликација?
Ok, hvala. 🙂🍻
Mislis da ostanem u E i da otvorim iRacun u RB za dzabe?@nista ne znam kakva je situacija u Erste kada koristiš deviznu karticu, a na dinarskom nemaš prometa odnosno manji je od 1000 dinara u tekućem mesecu, trebalo bi da ne skidaju ništa za održavanje, jer su to dva odvojena proizvoda (paket račun i devizni račun), odnosno, Master devizna je vezana samo za viševalutni i s tim u vezi mislim da je ok da zadržiš dinarski zbog ebankinga, a da uporedo s tim imaš i iRačun (dinarski i devizni).
@antena
Pogledaj tarifnik i kursnu listu
@Nista
Saberi - oduzmi pa vidi gde je najpovoljnije
@solomonbg
Verovatno se odnosi na neki period - vidi sta pise "sitnim slovima"
Otprilike tako. Ako bi ti odgovarala devizna Erste kartica (košta 3,5€ jednokratno i važi 3 godine) na kojoj nema provizije prilikom plaćanja u inostranstvu, ali je predviđenja potrošnja svake valute posebno (evro, dolar, franak, funta... ili uz autokonverziju po kursu banke) a za ostale van kursne liste evro (Mađarska, Rumunija, Bugarska, Bosna, recimo) i ti pratiš stanje online. Dok, u RF bi mogao Visa karticu da vežeš na deviznom, ali svaka ino transakcija se naplaćuje 1%. Ako nemaš potrebu za kupovinom u inostranstvu makar zbog godišnjeg ili poručuješ samo sitnice sa Alija, Raiffeisen je onda ok.Ok, hvala. 🙂🍻
Mislis da ostanem u E i da otvorim iRacun u RB za dzabe?
Dobio sam ponudu da predjem sa osnovnog besplatnog paketa. Koji koristim godinama. Rekose samo da prebacim platu i ono sam preko apliakcije uradio. I rekose da je besplatno odrzavanje posle dokle god taj paket postoji.@solomonbg moraš da primaš platu kod njih da bi te sa Progresiv prebacili na Progresiv+ tj. tekućeg meseca si na Progresiv, a idućeg Progresiv+. Ne rade prebačaj sa nižih paketa (Starter/Osnovni/Lite), to ostaje kako jeste. Možeš da budeš na Progresiv, ali samo uz 5 podizanja na drugim bankomatima.
Nije redovno. Jedino ako si upao u, kako oni kažu, slučajni uzorak (mada lično mislim da je u pitanju odabrani krug korisnika) gde ne bi plaćao održavanje za Progresiv/+, inače bi te to koštalo 300, odnosno 400 dinara od septembra. Možda bi ti naplatili samo korišćenje devizne partije, ali u to već nisam siguran.Dobio sam ponudu da predjem sa osnovnog besplatnog paketa. Koji koristim godinama. Rekose samo da prebacim platu i ono sam preko apliakcije uradio. I rekose da je besplatno odrzavanje posle dokle god taj paket postoji.
Nisam znao da je ovo redovno? Da ko prenese platu ima besplatno odrzavanje ovog nekog progresiv paketa? No nebitno 🙂
Nije redovno. Jedino ako si upao u, kako oni kažu, slučajni uzorak (mada lično mislim da je u pitanju odabrani krug korisnika) gde ne bi plaćao održavanje za Progresiv/+, inače bi te to koštalo 300, odnosno 400 dinara od septembra. Možda bi ti naplatili samo korišćenje devizne partije, ali u to već nisam siguran.
Mene nisu skoro zvali na mob. Istina jednom sam im rekao da nisam zainteresovan za bilo sta kad su zvali 🙂Ovako izgleda ponuda. Prvo me zvali tel. a posle dobio preko Vibera.
Koliko sam ja promotera razumeo to je ponuda ko ima osnovni paket i neki stalni mesečni priliv sredstava (veći od 35000).
![]()
5+ ponuda za Progresiv korisnike
Prenesi zaradu u Mobi Banku, minimum 35.000 rsd, i postani Progersiv korisnik. Dobijaš besplatno održavanje tekućeg viševalutnog računa (RSD, EUR).www.mobibanka.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari