Nova sezona solidne serije.
Pa mnogima se ni "Dark" nije svidela jer su navikli da gledaju serije i filmove sa pola mozga, u fazonu ko ce sve ovo da pohvata i isprati.Daleko od odlične. Mediokritet.
I ja je malopre zavrsio, okej je, moze da se gledaOdgledah The Night Agent, sezona 1.
Nije lose, moze to i gore, recimo kao sto se lik preziva u seriji...
6.6/10
Netflix necu pominjati, podrazumeva se... ali ovde nema toliko nametanja.. 6.598/10. preporuka
dobra je serija.. dobar je i protagonista. Vraca mi veru u ljude... 6.7/10, ok!?
Ma Dark je prica i fenomen sam za sebe... nije losa ni ova nova britanska, The Devil's Hours. Izasla je cela prva sezona, a zamisljena je da bude kao trilogija. Nadam se da nece doziveti sudbinu "1899" koja je takodje trebala da bude u formi trilogije ali su je otkazali posle prve sezone.Dark je bolji dosta, naročito prva sezona.
Po meni zesca glupust od serije. Mislim na ono sr*nje sto je izaslo na Netflix-u.Cowboy Bebop obavezno.
Najverovatnije i nećešDa i ja je gledam bas udarnim tempomI evo posle 3.5 sezone jos uvek gomilu stvari ne mogu da shvatim. Bas je prava misterija, i jako tesko moze da se nasluti sta se zbog cega desava.
ipak je noćas završena serija.. i ja sam se prošli put nakon tvog komentara istripovao da je kraj, međutim nijeSnowfall se konačno završila. Poslednja epizoda je dobra što se tiče kamere, verovatno najbolja dosad po tim pitanju, ali kraj je zbrzan, tupav i kliše. Ne preporučujem seriju onima koji je nisu gledali kako su izlazile nove epizode, ne isplati se da se počinje, jer posle treće sezone baš odlazi u kanal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari