Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Kucao sam u pretrazivacu, i nije mi izbacilo nigde sem na KP..

Nemam nista..
Nije mi bas najjasnije sta je moglo da se desi..

Prilozi

• Screenshot_20230311_105409_Air command.jpg
    Screenshot_20230311_105409_Air command.jpg
    16.8 KB · Pregleda: 59
^ jesi probao factory reset? Verujem da si sve probao sto si mogao naći na netu

I factory i sve sto sam mogao da nadjem..
Nervira me samo zbog toga sto hocu da mi bude u funkciji..slabo cu je koristiti kao sto si i rekao, ali ipak..

^ onda je definitivno do same olovke, jel poznaješ nekog ko ima isti telefon čisto da probas od njega. Ne mora znaciti da je olovka crkla. Čisto da uradiš sistemom eliminacije, ako sa drugog olovka radi onda uzimas novu

ima jedan u komsiluku, zamolicu ga sutra da isprobam..pa se nadam da je do nje..

^ neka bude da je do olovke, ako i od komšije ne radi moguće da je možda nešto na ploči otišlo i da olovka ne može da uspostavi kontakt. Tad jedino da nosiš u promobi.

^ hehe nemoj odmah na najgore, i da je to možeš koristiti telefon normalno. I sam kažeš da ređe koristiš olovku.

Malopre ga sreo na ulici, isprobali i nece ni njegova a moja kod njega radi..jel sam rekao, jel saam..😂
Koristicu ga ovako..

Malopre ga sreo na ulici, isprobali i nece ni njegova a moja kod njega radi..jel sam rekao, jel saam..😂
Koristicu ga ovako..
Kakvo s..nje, ako nemaš garanciju ja ne bih ništa dirao. Mislim da ti se ne isplati da menjaš ploču na telefonu.

@Stefan1995 Lepo sam rekao..😂 nemam nazalost, uzeo ga bio nedavno u nekoj kompenzaciji..bilo sve super..

@Lemaja Slazem se😂 neka ga ovako, pa kada budem imao vremena i ako bude isplativo, popravicu..
Ionako mala moja mi dosadjuje da li moze da ga nasledi jednog dana, pa ce ostati njoj..

Sada nesto razmisljam da ja kada sam je uzeo, pre neke 2 nedelje, bila je u futroli sa magnetom..i samo sam je izvadio iz nje, ali je futrola stajala na kutiji svo vreme, 2 nedelje..pa jedino ako zbog tog magneta se nesto desilo u telefonu..

@Stefan1995 Lepo sam rekao..😂 nemam nazalost, uzeo ga bio nedavno u nekoj kompenzaciji..bilo sve super..

@Lemaja Slazem se😂 neka ga ovako, pa kada budem imao vremena i ako bude isplativo, popravicu..
Ionako mala moja mi dosadjuje da li moze da ga nasledi jednog dana, pa ce ostati njoj..
Срећнија би била да је наследила N20U 😂

Nije htela, "ne svidja mi se.." 😂
Neka popravlja sama olovku..😂

^ onda imaš rešenje, neka ostane sto kažu u kući 😀

Poz pllz..nov sam clan s22 ultra porodice,preso sam sa pixel 7 ,kako se prelazi na taj one ui 5.1 jer meni pise i dalje da imam 5.0...

Prilozi

• Screenshot_20230312_182128_Settings.jpg
    Screenshot_20230312_182128_Settings.jpg
    75.1 KB · Pregleda: 43
^ jesi probao da uradiš ručno pretrazivanje za novi update?

^ mislim da to nema veze, dobićeš pre ili kasnije

Ako si mislio na ovo da...ne znam dal ima veze sto sam u slovackoj pa mozda ovde nije stiglo...
Mozda je neko menjao CSC pre nego sto si uzeo pa je OTA onemogucen. Mozes da probas da promenis na neki drugi ili da vratis na original ako nije. Svakako te ne kosta nista.

Promeni sim karticu pa javi jel isto.

Nazad
Vrh Dno