Bata034
Poznat
- Učlanjen(a)
- 07.01.2023
- Poena
- 25
Zašto kupuješ olovku na kp?Posto nije proradila olovka, zna neko ili ima preporuku gde mogu da uzmem drugu olovku..?
Video sam na KP, ali pretpostavljam da su kopije..
Zašto kupuješ olovku na kp?Posto nije proradila olovka, zna neko ili ima preporuku gde mogu da uzmem drugu olovku..?
Video sam na KP, ali pretpostavljam da su kopije..
prodavnici mob. opremeKucao sam u pretrazivacu, i nije mi izbacilo nigde sem na KP..
Kakvo s..nje, ako nemaš garanciju ja ne bih ništa dirao. Mislim da ti se ne isplati da menjaš ploču na telefonu.Malopre ga sreo na ulici, isprobali i nece ni njegova a moja kod njega radi..jel sam rekao, jel saam..😂
Koristicu ga ovako..
Срећнија би била да је наследила N20U 😂@Stefan1995 Lepo sam rekao..😂 nemam nazalost, uzeo ga bio nedavno u nekoj kompenzaciji..bilo sve super..
@Lemaja Slazem se😂 neka ga ovako, pa kada budem imao vremena i ako bude isplativo, popravicu..
Ionako mala moja mi dosadjuje da li moze da ga nasledi jednog dana, pa ce ostati njoj..
Ako si mislio na ovo da...ne znam dal ima veze sto sam u slovackoj pa mozda ovde nije stiglo...^ jesi probao da uradiš ručno pretrazivanje za novi update?
Mozda je neko menjao CSC pre nego sto si uzeo pa je OTA onemogucen. Mozes da probas da promenis na neki drugi ili da vratis na original ako nije. Svakako te ne kosta nista.Ako si mislio na ovo da...ne znam dal ima veze sto sam u slovackoj pa mozda ovde nije stiglo...
Menjao sam je pre mesec dana. Doduse ovo je tek drugi put za 3-4 meseca.. vise puta mi se javio problem da sam nedostupan iako je pun signal.Promeni sim karticu pa javi jel isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari