stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Moja greska, post se odnosio na antarin post.
Sa flip 3 a pre toga s21+(SD) koji je tu negde imao 6-8č SOT.Zavisi, sa kog telefona prelazis.
Ja presao sa S20 Fe( Snapdragon), i meni je ovo fin napredak.
Učešće traže nakon provere u kreditnom birou.Zovem ove nesposobnjakoviće iz A1, po 4. put od prošlog četvrtka kad sam poručio telefon, jer mi do dana današnjeg nisu dostavili da potpišem zahtev za prenos. Kao proveriće, rekao da ako mi ne srede danas, da otkazujem porudžbinu i stvarno me pozvali. Epilog, kao rešićemo ovo za prenos ali da znate da pošto kao nov korisnik ne smete da imate ratu/račun preko 4000 rsd, bi trebalo da platite učešće 40 000 dinara. Rekao, hvala, ne hvala, ako hoću, mogu sad da odem u prodavnicu i da uzmem telefon i da su vrlo neprofesionalni, prvo što sam propustio preorder zbog njih, drugo što je u porudžbini jasno stojalo nikakvo učešće. Ili su oni stvarno toliko nesposobni ili su se zenuli i nisu više imali na stanju zelenog, pa su hteli da odugovlače. Mada sam i prvi telenor broj uzeo pre 10ak godina kad su me iz A1 odbili za tablet, kao bez kreditnog rejtinga, iako sam mogao da im platim sve rate odjednom. Elem, čekam odobrenje od MTS-a za ponudu, pa ako bude, da poručim.
Skinem odmah čim izvadim telefon iz kutije. Ružno izgleda ta folija. To sma isto uradio i sa S22 Ultra, ni tačku nema na sebi.Skidate li folije fabricke oko okvira drustvo? Ne znam da li maske mogu da ih ogrebu ili ostete?
Sta je ovde wow? Ide ovo za 3 nedelje na 1050eur lagano,ocekujem poplavu s23 uredjaja na oglasima,eto cujemo se oko 5 Marta
Ako imaš 1500e mesečno zašto je problem izdvojiti 40k din?Nijedan kredit, čak ni kreditna kartica, računi se automatski plaćaju, stalno zaposlen, ista firma već 6 godina, plata bez bonusa oko 1500 mesečno. Koja je tu logika sad?
47 na amazonu54€ WD u Sloveniji. Samo da vidim da li fituje na ovaj case sto imam.
Takođe godinama imam problem sa A1, reč nesposoban je lepa za njihNijedan kredit, čak ni kreditna kartica, računi se automatski plaćaju, stalno zaposlen, ista firma već 6 godina, plata bez bonusa oko 1500 mesečno. Koja je tu logika sad?
Jeste, ali je malo teže trenutno kod operatera naći(činimi se samo yetel)Je l je na kraju dostupna kod nas verzija 12/256 i da li je to uopšte verzija za evropsko tržište?
E ovo zovem pakovanjem, a ne ovo što nama uvaljuju....Full pack brapiceeee:
Čekam samo da mi stigne fon, sve isto 😜Full pack brapiceeee:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari