Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

@vojkan85 uradi ovo sa spricem sto je rekao @Proday Ja sam uradio slicno jos davno na s8+ i nije se ni primetilo, lepo je popunilo deo gde sam slucajno skinuo sa mikrofiber krpicom.

Skidate li folije fabricke oko okvira drustvo? Ne znam da li maske mogu da ih ogrebu ili ostete?

Zovem ove nesposobnjakoviće iz A1, po 4. put od prošlog četvrtka kad sam poručio telefon, jer mi do dana današnjeg nisu dostavili da potpišem zahtev za prenos. Kao proveriće, rekao da ako mi ne srede danas, da otkazujem porudžbinu i stvarno me pozvali. Epilog, kao rešićemo ovo za prenos ali da znate da pošto kao nov korisnik ne smete da imate ratu/račun preko 4000 rsd, bi trebalo da platite učešće 40 000 dinara. Rekao, hvala, ne hvala, ako hoću, mogu sad da odem u prodavnicu i da uzmem telefon i da su vrlo neprofesionalni, prvo što sam propustio preorder zbog njih, drugo što je u porudžbini jasno stojalo nikakvo učešće. Ili su oni stvarno toliko nesposobni ili su se zenuli i nisu više imali na stanju zelenog, pa su hteli da odugovlače. Mada sam i prvi telenor broj uzeo pre 10ak godina kad su me iz A1 odbili za tablet, kao bez kreditnog rejtinga, iako sam mogao da im platim sve rate odjednom. Elem, čekam odobrenje od MTS-a za ponudu, pa ako bude, da poručim.

Zovem ove nesposobnjakoviće iz A1, po 4. put od prošlog četvrtka kad sam poručio telefon, jer mi do dana današnjeg nisu dostavili da potpišem zahtev za prenos. Kao proveriće, rekao da ako mi ne srede danas, da otkazujem porudžbinu i stvarno me pozvali. Epilog, kao rešićemo ovo za prenos ali da znate da pošto kao nov korisnik ne smete da imate ratu/račun preko 4000 rsd, bi trebalo da platite učešće 40 000 dinara. Rekao, hvala, ne hvala, ako hoću, mogu sad da odem u prodavnicu i da uzmem telefon i da su vrlo neprofesionalni, prvo što sam propustio preorder zbog njih, drugo što je u porudžbini jasno stojalo nikakvo učešće. Ili su oni stvarno toliko nesposobni ili su se zenuli i nisu više imali na stanju zelenog, pa su hteli da odugovlače. Mada sam i prvi telenor broj uzeo pre 10ak godina kad su me iz A1 odbili za tablet, kao bez kreditnog rejtinga, iako sam mogao da im platim sve rate odjednom. Elem, čekam odobrenje od MTS-a za ponudu, pa ako bude, da poručim.
Učešće traže nakon provere u kreditnom birou.

Ja imam kredit u banci i otplaćuje sem toga i ostale račune i kao uredan platiša nikad mi nisu tražili učešće.

Kada sam bio da preuzmem telefon, liku ispred mene lepo objasnili za učešće, imao je dozvoljen minus i nije bio dobro ocenjen na kreditnom birou.

Plus se gleda da li si stalno zaposlen ili ne.

Tako da ako su ti tražili učešće, nešto od toga te koči.

Nijedan kredit, čak ni kreditna kartica, računi se automatski plaćaju, stalno zaposlen, ista firma već 6 godina, plata bez bonusa oko 1500 mesečno. Koja je tu logika sad?

Ma nesto su oni tu uprskali. Ako nemas nista od dugovanja, imas stalna primanja, nesto su oni pogresili.

Skidate li folije fabricke oko okvira drustvo? Ne znam da li maske mogu da ih ogrebu ili ostete?
Skinem odmah čim izvadim telefon iz kutije. Ružno izgleda ta folija. To sma isto uradio i sa S22 Ultra, ni tačku nema na sebi.

Ja sam onda previse bolesna osoba🤣🤣🤣. Nikako da se oslobodim te manije. Apple i nema nista od folijica, trakica itd. Nemaju ni neki drugi brand-ovi. Samsung je jedan od retkih.

Ovo su ipak cene telefona sa pre-ordera..

Ok,ne verujem da ce 12/512 biti toliko ali 8/256 gotovo sigurno,ne vidim neki preterani kompromis izmedju 8/256 i 12/512 da bi cekao duze u korist jaceg modela..

Nijedan kredit, čak ni kreditna kartica, računi se automatski plaćaju, stalno zaposlen, ista firma već 6 godina, plata bez bonusa oko 1500 mesečno. Koja je tu logika sad?
Ako imaš 1500e mesečno zašto je problem izdvojiti 40k din?

Da ne davimo temu, glavni problem je što me vukli za nos 8 dana, poslao porudžbinu pod određenim uslovima, a oni je sad menjaju i niko mi ne garantuje da me ne bi vukli još jedno 7-8 dana(ni zahtev za prenos sve ovo vreme mi nisu poslali na potpis), a hvata me mali neizdrž, sledeće nedelje i rođendan.
Sad ću da platim 20 hiljada više, samo zbog totalne neozbiljnosti.

Од приче о телефону дођосмо на плате, кредите, банке, провере, као да се спрема свадба, јесте смешно али и жалосно да су цене мобилних телефона толико отишле..

@Dj89pa A ima i shipping-a za Srbiju pa izadje vise sigurno.

Je l je na kraju dostupna kod nas verzija 12/256 i da li je to uopšte verzija za evropsko tržište?

Ove S23U sa oglasa su iz preordera. Sada kada je i Yettel i mts zacepili cenu od 200.000+ din za telefon, neće ni na oglasima biti ispod 1300 evra.

Obrni-okreni najisplativije je kupiti u preorderu (tačnije najisplativije je izlečiti se od ove manije za menjanjem 🤣). S22U u preorderu februara 2022. godine imao istu cenu kao i sada u februaru 2023. godine. Naravno govorim o legalnoj kupovini.

Full pack brapiceeee:

Prilozi

• Screenshot_20230217_213817_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20230217_213817_KupujemProdajem.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 175
Cena sitnica, 2100e. 😁
Ima jedan Ultra Lime na KP. 😁

Nazad
Vrh Dno