Razlike između 25W i 45W nisu neke, ali ih ima iako su ovi iz GSMArene koristili stariji 45W punjač (EP-TA845) umesto noviji (EP-T4510).
Tako da je rezultat sa novijim punjačem još malo bolji u odnosu na ovo sa slike ispod:
![]()
Direktno od Samsunga.Hmm, odlična cena za maloprodaju. Gde si tačno uzeo? Lanac prodavnica ili kod operatera?
Mene toliko izašao (1175€) na Amazonu kada sam na firmu uzeo uz odbijanje poreza. 🤔
Ja radim, nema pomoci se server ne dovede u normalu, nema porucivanjaDanas dok sam kupovao kod Dr.T slučajno pogledam u staklenu vitrinu a tamo na sigurnom zeleni S23U izložen sa cenom kao kod svih za pred naručivanje, pitam: Da nemate možda krem? odgovor: Ne, samo ovaj jedan nam je još ostao. Prodavac me najljubaznije pita da li sam zainteresovan, objasnim mu da sam poručio krem, ali mi još nije stigao(sutra će biti tačno 7 dana) u GT prodavnici, čovek me pita: Da li želite da otkažete Vašu porudžbinu, i mogu Vam sačuvati telefon do sutra?! odgovor: ne, čekam krem. Zeleni mi nije bio nikada zanimljiv. Verovatno ga nisu prodali do kraja dana, danas su radili do 17.00h, tako da ako neko želi da kupi i odmah dobije Samsung S23 Ultra zeleni - može, čak i kod nas.
Izlazim i razmišljam...da li ćemo ikada saznati zašto su prošle godine napravili haos sa exy koji je pravio prilične probleme ljudima, dok ove godine konačno i mi imamo priliku da kupimo snapdragon u prodavnici sa garancijom i to pre zvanične prodaje....''eh živote lutalico''
edit: ako neko od članova slučajno poznaje nekog ko radi u GT kompaniji, bio bih zahvalan da mi se obrati na pp da pošaljem podatke i ubrzamo ako je moguće isporuku...
Hvala unapred.
Koji tel?Za sat i po mi ispraznio sa 61% na ispod 20%, a samo sam instalirao apk i cackao ga.
S23 ultra. Prvo paljenjeJa radim, nema pomoci se server ne dovede u normalu, nema porucivanja
Koji tel?
Meni je super, imao sam je na telefonu uvek u poslednjih par godina posto ne nosim maske.Kakva je ta, outfitters zaštita?
Vredi li?
Prošlo je vreme doživljavanja wow efekta, pogotovo kada prelaziš sa 2 godine starog flagshipa......Sve u svemu nisam doziveo wow efekat iako sam ocekivao…
Jel za te novce 2 komada u pakovanju?54€ WD u Sloveniji. Samo da vidim da li fituje na ovaj case sto imam.
Kakva je ta, outfitters zaštita?
Vredi li?
Znam taj osecaj 😡 bio u jednoj radnji da mi stave foliju i kada je riba krenula sa noktima od 2-3cm da grebe po okviru telefona da skine folije, umalo da je zadavim. I jos se nadrka kada sam joj rekao da ostavi sve kako je bilo.Koliko je jbn-o tesko da nekoga zamolis da ostanu sve fabricke folije na telefonu kada nesto lepi? Riba sve skinula. Dodje mi da se vratim da je olupam zajedno sa radnjom.
Jedan komad. Stavio sam, pase, ali nije lepo zalepljeno pa sam dobio 10% popusta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari