Nema, sada ih zvao, kaže možda sutra posle 13h stigne neka količina. Maler, a baš sam hteo večeras oko 20h da skoknem do TC Galerije da kupim.Nema vise folija za s23 Ultru u Galeriji, tek od ponedeljka da neko ne ide za dzabe.
Nema, sada ih zvao, kaže možda sutra posle 13h stigne neka količina. Maler, a baš sam hteo večeras oko 20h da skoknem do TC Galerije da kupim.Nema vise folija za s23 Ultru u Galeriji, tek od ponedeljka da neko ne ide za dzabe.
Razlike između 25W i 45W nisu neke, ali ih ima iako su ovi iz GSMArene koristili stariji 45W punjač (EP-TA845) umesto noviji (EP-T4510).i ja sam ostala na 25w imam ga od s21u suludo je da kupujem drugi
Biće i ovih demo primeraka za dvestotinak € 😂😂😂 Da se ne lažemo, Samsung je uspeo da napravi sjajan telefon, vrlo je moguće da će duuugo biti akutuelan. Doduše, marketing je čudo! Epl je tu Bog.Ja čekam da se pojave oni otpakovani, par dana korišćeni za 800e i pazarim. 😁
Dnevne su bile egal, ali noćne i onaj colour banding na par fotki je katastrofa. Verovatno HDR odvrnut na max.45W punjač ima smisla samo ako često dopunjujete telefon, npr. od 15 do 60%, inače za noćno punjenje nema svrhu da li je 5-10 minuta brže.
I da, ne znam zašto se ekipa Bencha na recenziji ustručava da kaže da su dnevne fotke na S22U bolje, u ovom trenutku većinom jesu, o tome se i govorilo u temi.
Razlike između 25W i 45W nisu neke, ali ih ima iako su ovi iz GSMArene koristili stariji 45W punjač (EP-TA845) umesto noviji (EP-T4510).
Tako da je rezultat sa novijim punjačem još malo bolji u odnosu na ovo sa slike ispod:
![]()
Nego interesantna ova crvena boja, meni uz zelenu najbolja
Na dan predstavljanja sam napisao da sam u Belgiji kupio S23U za 1.160e, bez slušalica. Sveukupno, nije toliko lošija cena od UAE, a ipak bliže namaIzvinjavam se, na brzinu okačih ovo bez objašnjenja.
Poenta je da u UAE uz telefon za 1.250€ kupci na poklon dobijaju slušalice Buds 2 pro i 45W Samsung punjač.
Kupuj, S23U bez mane, to je sjajan deel.У Швајцарској, преко посла имамо неку акцију, 15% попуста, плус 5% преко Samsung pay, 1088CHF. Наравно 512gb. Плус могу преко самсунг да уваљам мој ѕ21u за 350...дилема 🤔
Додатак: све боје у опцији, и зелена, и црвена...
Чек, чек, како?Malo bezveze što samo telefoni preko Samsung prodavnice imaju mat završnicu rama
Ja cu ti dati 350e za s21u ako je 256gbУ Швајцарској, преко посла имамо неку акцију, 15% попуста, плус 5% преко Samsung pay, 1088CHF. Наравно 512gb. Плус могу преко самсунг да уваљам мој ѕ21u за 350...дилема 🤔
Додатак: све боје у опцији, и зелена, и црвена...
Imate na e bay white stone dome tempered glass, koristio sam na s22u i sada sam poručio za s23u^ otisak radi normalno, dok spen će ti ostaviti na foliji sitne riseve(izgleda kao da je zagrebana folija) kad je budeš koristio
Ma greška na sajtu, jer je siva eksluziva za one koji naručuju direktno od Samsunga.E, da ne zaboravim, u Yettel-u sam podigao S23, ali phantom black, ne graphite, kako piše na sajtu.
Da li je greska na sajtu ili su meni ovaj poslali ne znam.
Nisam se bunio, posto mi jos vise odgovara ova boja.
Hmm, odlična cena za maloprodaju. Gde si tačno uzeo? Lanac prodavnica ili kod operatera?Na dan predstavljanja sam napisao da sam u Belgiji kupio S23U za 1.160e, bez slušalica. Sveukupno, nije toliko lošija cena od UAE, a ipak bliže nama![]()
Koji god da kupis, obavezno sa fiskalnim, posto ima i kineskih kopija na trzistu.Kakav je ovaj Samsungov punjac od 35 W ima i za type C i klasican usb type A ili bolje da uzmem ovaj Xiaomi 65 W Gan isto ima type C i type A.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari