Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nema vise folija za s23 Ultru u Galeriji, tek od ponedeljka da neko ne ide za dzabe.
Nema, sada ih zvao, kaže možda sutra posle 13h stigne neka količina. Maler, a baš sam hteo večeras oko 20h da skoknem do TC Galerije da kupim.

i ja sam ostala na 25w imam ga od s21u suludo je da kupujem drugi
Razlike između 25W i 45W nisu neke, ali ih ima iako su ovi iz GSMArene koristili stariji 45W punjač (EP-TA845) umesto noviji (EP-T4510).
Tako da je rezultat sa novijim punjačem još malo bolji u odnosu na ovo sa slike ispod:

S23-Ultra-battery.png

Nego interesantna ova crvena boja, meni uz zelenu najbolja :)

Poslednja izmena:
To ne računam. Ovo je realna cena na jesen. Brže mu je pala cena nego S22 Ultra.

Prilicno smele prognoze.
Mislim da S22 Ultra nije imao bas ovoliko pozitivne kritike, cini mi se da su mnogi strpljivo cekali Snapdragon na Ultri, i da ce mnogi oldluciti da je duze zadrze, tako da ce ih verovatno manje biti u ponudi kao polovnih.

Drugo, vrlo je moguce da prodjemo kroz jos jednu nestasicu cipova, situacija oko Tajvana je sve samo ne stabilna.

Naravno, sve su ovo samo predpostavke, samo sam hteo da napisem, da je, barem moj, ukupan utisak, da je S23 Ultra, najbolji note ikada, i da ga se mnogi nece odreci tek tako.
Kad kazem najbolji, ne misim na apsolutne perfomanse, vec na ono sto je moj utisak nakon svakog novog Note-a koji sam koristio.
Nikad ni sam jednim Note-om nisam bio ovoliko zadovoljan, mada sam ih uvek voleo.

U najkracem, ovaj telefon 'prozdire' sve brzinom svetlosti, a trosi jako malo.
Fotografije nebih da kometarisem, jer meni kamere nisu bitne - dovoljno je da ih ima i da prave 'lepe' slike i vdeo bez mnogo muke.

Kladim se da će S23U i na jesen biti preko 1000 evra, pa i S22 Ultra je sada preko 800 evra. Snapdragon u S23U je vredan čuvanja. Bukvalno S22U je perfektan telefon sa nekoliko mana koji su neki iskusili, sada je to ispravljeno na S23U tako da bolje od ovoga ne može. Mislim da će i da skoči cena S23U na leto i na jesen.

45W punjač ima smisla samo ako često dopunjujete telefon, npr. od 15 do 60%, inače za noćno punjenje nema svrhu da li je 5-10 minuta brže.
I da, ne znam zašto se ekipa Bencha na recenziji ustručava da kaže da su dnevne fotke na S22U bolje, u ovom trenutku većinom jesu, o tome se i govorilo u temi.
Dnevne su bile egal, ali noćne i onaj colour banding na par fotki je katastrofa. Verovatno HDR odvrnut na max.
Razlike između 25W i 45W nisu neke, ali ih ima iako su ovi iz GSMArene koristili stariji 45W punjač (EP-TA845) umesto noviji (EP-T4510).
Tako da je rezultat sa novijim punjačem još malo bolji u odnosu na ovo sa slike ispod:

S23-Ultra-battery.png

Nego interesantna ova crvena boja, meni uz zelenu najbolja :)

Da uzimam sada uzeo bih crveni brutalno izgleda.

Izvinjavam se, na brzinu okačih ovo bez objašnjenja.
Poenta je da u UAE uz telefon za 1.250€ kupci na poklon dobijaju slušalice Buds 2 pro i 45W Samsung punjač.
Na dan predstavljanja sam napisao da sam u Belgiji kupio S23U za 1.160e, bez slušalica. Sveukupno, nije toliko lošija cena od UAE, a ipak bliže nama ;)

У Швајцарској, преко посла имамо неку акцију, 15% попуста, плус 5% преко Samsung pay, 1088CHF. Наравно 512gb. Плус могу преко самсунг да уваљам мој ѕ21u за 350...дилема 🤔

Додатак: све боје у опцији, и зелена, и црвена...

Poslednja izmena:
Pa kupuj. Kad odbiješ 350 za S21U izađe te jeftinije nego kod nas običan S23 na oglasima. 😁

У Швајцарској, преко посла имамо неку акцију, 15% попуста, плус 5% преко Samsung pay, 1088CHF. Наравно 512gb. Плус могу преко самсунг да уваљам мој ѕ21u за 350...дилема 🤔

Kupuj, S23U bez mane, to je sjajan deel.

E, da ne zaboravim, u Yettel-u sam podigao S23, ali phantom black, ne graphite, kako piše na sajtu.
Da li je greska na sajtu ili su meni ovaj poslali ne znam.
Nisam se bunio, posto mi jos vise odgovara ova boja.

Javi za bateriju na malom da vidimo kako drži.

Malo bezveze što samo telefoni preko Samsung prodavnice imaju mat završnicu rama

Jel imate neku preporuku za bumper zaštitu telefona? Gledam do 4000 dinara da uzmem, ima na našim sajtovima nillkin marka u tom cenovnom rangu ali ne znam da li vredi i da li je original jer isto se to nalazi i na AliExpress.

Isprobao sam nekoliko maski/obloga/bumpera, kako god. Spigen Liquid Crystal, Spigen Slim Fit, Ringke Air, Samsung Transparent i Samsung Silicone. Definitivno mi je najpogodnija Samsung Silicone. Nije preglomazna, diskretno štiti displej, ne ostaju otisci, ne masti se. Pruža neku sigurnost prilikom držanja, a kad se fon gurne u džep ne može da ispadne lako zbog specifične teksture silikona. I jedino sa njom od svih nabrojanih kad spustite telefon na sto on se ne klati. Kod ovih drugih, zbog izbačenog bezela za zaštitu kamere, telefon se klati baš kao i kad ga položite bez maske.

Ja cu ti dati 350e za s21u ako je 256gb :)

Kakav je ovaj Samsungov punjac od 35 W ima i za type C i klasican usb type A ili bolje da uzmem ovaj Xiaomi 65 W Gan isto ima type C i type A.

^ jedino otisak i radi na tom staklu. Na ostalima neće. Odavno to svi znaju na forumu.

E, da ne zaboravim, u Yettel-u sam podigao S23, ali phantom black, ne graphite, kako piše na sajtu.
Da li je greska na sajtu ili su meni ovaj poslali ne znam.
Nisam se bunio, posto mi jos vise odgovara ova boja.
Ma greška na sajtu, jer je siva eksluziva za one koji naručuju direktno od Samsunga.

Za sat i po mi ispraznio sa 61% na ispod 20%, a samo sam instalirao apk i cackao ga.

Na dan predstavljanja sam napisao da sam u Belgiji kupio S23U za 1.160e, bez slušalica. Sveukupno, nije toliko lošija cena od UAE, a ipak bliže nama ;)
Hmm, odlična cena za maloprodaju. Gde si tačno uzeo? Lanac prodavnica ili kod operatera?
Mene toliko izašao (1175€) na Amazonu kada sam na firmu uzeo uz odbijanje poreza. 🤔

Kakav je ovaj Samsungov punjac od 35 W ima i za type C i klasican usb type A ili bolje da uzmem ovaj Xiaomi 65 W Gan isto ima type C i type A.
Koji god da kupis, obavezno sa fiskalnim, posto ima i kineskih kopija na trzistu.
Imao sam Samsungov punjac 25W, bio je USB C... Sad imam taj Xiaomi gan 65W koji ima i USB A i USB C, odlican je, koristim ga od letos. Podrzava PD standard koji koristi Samsung, tako da radi "super fast" punjenje. Punim telefon na C i slusalice/sat na A istovremeno. Kabl koji se dobija uz Xiaomi punjac je C na C i veoma je kvalitetan i dugacak.

E super, hvala ti na odgovoru, svakako planiram da ga kupim u legalnim radnjama, meni upravo i zbog toga treba da mogu i sat i tel da punim kao ti sto radis.

Zanimljivo da nema vise opcije super fast, nego samo fast charging, a kada se ubaci punjac onda kaze super fast charging. Original Sami punjac.

• Like
Reagovanja: ICE
Vrh Dno