ikos
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.03.2021
- Poena
- 60
A koji joj je izgovor?Meni ne može lična bankarka da zatvori račune, pogasi kartice i sredi sve u vezi isplaćenog kredita od polovine decembra.
A koji joj je izgovor?Meni ne može lična bankarka da zatvori račune, pogasi kartice i sredi sve u vezi isplaćenog kredita od polovine decembra.
piše da stiže 5-6 dana. Može i apple pay. A u aplikaciji možeš da vidiš broj kartice cvc kod i to ako hoćeš ručno da uneseš kad nešto plaćaš onlineOk, hvala vam. 🙂🍻
Jel se dobija i fizicka kartica? Plaćanje je samo na mob preko RaiPaya i Googla?
Nema izgovora, bar ne ništa konkretno.A koji joj je izgovor?
E dobro, nisam znao to. Hvala puno!Mora čip jednom da se iskoristi, znači ne beskontaktno ili preko interneta, nego prva transakcija mora da bude ubacivanje u pos ili bankomat i kucanje pin-a.
Ne može. Samo novi korisnici.Šta bi na kraju - da li mi koji smo dobili samo digitalne kartice uz iračun možemo sad da dobijemo bilo koju fizičku karticu? Ja danas pitao u poslovnici i naravno pojma nemaju.
Što je to meni glupo da u svakoj poslovnici pričaju drugačije. Neprofesionalno do bola i iritantno. Ne samo oba banka nego i ostale.Koliko znam, pisali su da bez naknade može Dina, ali i to je često zavisilo od poslovnice i ko je na šalteru, tačnije, njegovog znanja i zainteresovanosti 😃
Visa se naplaćuje. Vidi u poslovnici u Galeriji, ako si iz Beograda, kažu da nije gužva i da su vrlo ažurni i kooperativni.
Ako je nešto promenjeno, neka me neko ispravi 😃
Ja postavio pitanje u Merkatoru. Žena iskreno rekla da nema pojma.Što je to meni glupo da u svakoj poslovnici pričaju drugačije. Neprofesionalno do bola i iritantno. Ne samo oba banka nego i ostale.
Informacija iz prve ruke, može da se dobije i fizička kartica. Otići u ekspozituru i podneti zahtev za izdavanje Dine ili Vize. Kartica stiže na kućnu adresu za 4-5 dana.Šta bi na kraju - da li mi koji smo dobili samo digitalne kartice uz iračun možemo sad da dobijemo bilo koju fizičku karticu? Ja danas pitao u poslovnici i naravno pojma nemaju.
"Počevši od novembra" Zar nije od 01. decembra to za obe fizicke?Ko je šta ugovorio u trenutku otvaranja iRačuna, to ga sleduje. Stari tip do 6.1.2022. je predviđao samo fizičke kartice. Novi tip do novembra prošle godine je nudio jedino digitalne kartice uz mogućnost zahtevanja fizičke Vise u filijali uz članarinu od 1000 dinara, dok je Dina besplatna. Počevši od novembra, banka je na novom tipu dala mogućnost ugovaranja fizičkih i digitalnih kartica. Kome prethodno ugovoreni uslovi ne odgovaraju, može da ugasi račun i čeka 6 meseci pre ponovnog otvaranja uz aktuelne uslove. Isto sam i ja pokušao da povežem karticu na evro devizni račun, ugasio ga i čekam do maja da otvorim devizni iRačun.
Hvala na ispravci, jeste. Čovek sam, ponekad i ja pogrešim."Počevši od novembra" Zar nije od 01. decembra to za obe fizicke?
Можда да инсталираш апликацију па онда изабереш основну,или онемогућиш,деинсталираш и сл.Nemam ga instaliranog,nalazi se negde u Google service-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari