pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 485
Mozda do prvog radnika koji ujutro stigne da klikne na ENTERTo izgleda sad do isteka zaliha vaucer kodova ?![]()
Mozda do prvog radnika koji ujutro stigne da klikne na ENTERTo izgleda sad do isteka zaliha vaucer kodova ?![]()
Cudno malo,tada je pisalo da ona cena od 8699,vazi od 7.1-15.1.,a onda bi trebalo da bude na tu uracunato dodatnih 13% ili bar ljudski da oznace da su uracunali popust...jer njima je pisalo na izdvojenu ponudu dodatnih 13%...i logicno kad udjes u tu izdvojenu ponudu gledas jos 13% manje...ali oni navodno vec uracunali...a onda taj artikl ima tu cenu pre petka par dana..🤔kako onda to,ako dodatni vazi od 13-15.1???Ne ide to tako...i ako zapretis zakonom o zastiti potrosaca,odmah druga prica...sigurno je greska u sistemu,javljamo sutra da se obracunaju svi popusti!!!Ta cena koja je bila tada bila je sa uračunatim popustom. Sada taj TV košta 13.999
Ja sam narucio tv, ukucao vaucer i proslo je najnormalnije, izaslo 7200. 13 posto je bilo na cenu od 9999.Cudno malo,tada je pisalo da ona cena od 8699,vazi od 7.1-15.1.,a onda bi trebalo da bude na tu uracunato dodatnih 13% ili bar ljudski da oznace da su uracunali popust...jer njima je pisalo na izdvojenu ponudu dodatnih 13%...i logicno kad udjes u tu izdvojenu ponudu gledas jos 13% manje...ali oni navodno vec uracunali...a onda taj artikl ima tu cenu pre petka par dana..🤔kako onda to,ako dodatni vazi od 13-15.1???Ne ide to tako...i ako zapretis zakonom o zastiti potrosaca,odmah druga prica...sigurno je greska u sistemu,javljamo sutra da se obracunaju svi popusti!!!
I još naprave nalog na benchu specijalno da bi se "požalili" zbog televizora.Das ljudima 32" tv za 7200din i opet nisu zadovoljni 😂
Ista prica s fox tv 55", ja uzeo na 32k uz vaucer, evo ga opet na stanju (1kom) 40k.Ponovo je dostupan XIAOMI Mi Robot Usisivač Mop 2 Pro za porucivanje, cena je 30k. Moj narucen u petak, uz vaucer 24.6k promenio status danas u porudzbina potvrdjena, a zatim u porudbina je u obradi. Valjda ce biti sve OK.![]()
Al tad ne moz' da se vrti mastercard nagradna igra..Mogao si da poručiš i putem pouzeća ako su ti problem zarobljene pare. Setimo se da prvog dana je sajt jedva radio kolika je bila navala.
Beki, nemoj da se ciganišeš za 700 kinti. Zakon je na njihovoj strani.Cudno malo,tada je pisalo da ona cena od 8699,vazi od 7.1-15.1.,a onda bi trebalo da bude na tu uracunato dodatnih 13% ili bar ljudski da oznace da su uracunali popust...jer njima je pisalo na izdvojenu ponudu dodatnih 13%...i logicno kad udjes u tu izdvojenu ponudu gledas jos 13% manje...ali oni navodno vec uracunali...a onda taj artikl ima tu cenu pre petka par dana..🤔kako onda to,ako dodatni vazi od 13-15.1???Ne ide to tako...i ako zapretis zakonom o zastiti potrosaca,odmah druga prica...sigurno je greska u sistemu,javljamo sutra da se obracunaju svi popusti!!!
Kakve su? 🫣Stigao life stock gaća🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari