Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ja sad ovo poslednje sto sam kupio sam platio karticom i dobio poklon.

Ukrasnu kutiju.
1673916845196.png

Ta cena koja je bila tada bila je sa uračunatim popustom. Sada taj TV košta 13.999
Cudno malo,tada je pisalo da ona cena od 8699,vazi od 7.1-15.1.,a onda bi trebalo da bude na tu uracunato dodatnih 13% ili bar ljudski da oznace da su uracunali popust...jer njima je pisalo na izdvojenu ponudu dodatnih 13%...i logicno kad udjes u tu izdvojenu ponudu gledas jos 13% manje...ali oni navodno vec uracunali...a onda taj artikl ima tu cenu pre petka par dana..🤔kako onda to,ako dodatni vazi od 13-15.1???Ne ide to tako...i ako zapretis zakonom o zastiti potrosaca,odmah druga prica...sigurno je greska u sistemu,javljamo sutra da se obracunaju svi popusti!!!

Cudno malo,tada je pisalo da ona cena od 8699,vazi od 7.1-15.1.,a onda bi trebalo da bude na tu uracunato dodatnih 13% ili bar ljudski da oznace da su uracunali popust...jer njima je pisalo na izdvojenu ponudu dodatnih 13%...i logicno kad udjes u tu izdvojenu ponudu gledas jos 13% manje...ali oni navodno vec uracunali...a onda taj artikl ima tu cenu pre petka par dana..🤔kako onda to,ako dodatni vazi od 13-15.1???Ne ide to tako...i ako zapretis zakonom o zastiti potrosaca,odmah druga prica...sigurno je greska u sistemu,javljamo sutra da se obracunaju svi popusti!!!
Ja sam narucio tv, ukucao vaucer i proslo je najnormalnije, izaslo 7200. 13 posto je bilo na cenu od 9999.

Das ljudima 32" tv za 7200din i opet nisu zadovoljni 😂

Auuuu.. emotivno sam se vezao za ovaj topic,a sve manje novih postova :D E sad ima smisla pisati ukoliko se pojavi neko lepo snizenje na Ananasu

Neka topica, filtri za 3H komada dva, da ne spominjem za koju cifru.

Ne kazem nista, dali su odlicne popuste, milion naloga itd...ali jednostavno je sve ovo presporo i rizicno u smislu zarobljene su ti pare i mislis se sta i ko radi sa njima figurativno, i kad ce ti neko vratiti novac, i moras da se cimas da pratis da li ti je nesto vraceno na racun itd, zamislite ko ima vise transakcija po danu, i mislim da ne mogu vise da se vade na praznike. imam dve narucene ram memorije 3 januara.. koje su promenile status u paket ide ka paket zoni 11 Jan. Nista se ne desava od tada. Danas ih pozovem, a njihov odgovor je totalno nedefinisan, kazu kurirska sluzba je pogresla u statusu koji nam je poslala, paket nije poslat ka paket zoni, vec tek treba da se posalje..javicemo vam ako otkazu posiljku jer prozivod ne ide direktno od Ananasa...
Pricamo o stvari koja je porucena 3 januara...

Mogao si da poručiš i putem pouzeća ako su ti problem zarobljene pare. Setimo se da prvog dana je sajt jedva radio kolika je bila navala.

Danas/jutros stigla 3 paketa i poklon (ukras), svi naruceni 9. Januara.
Prvi paket stigao DHL-om, druga dva i poklon MuM-om.

Ponovo je dostupan XIAOMI Mi Robot Usisivač Mop 2 Pro za porucivanje, cena je 30k. Moj narucen u petak, uz vaucer 24.6k promenio status danas u porudzbina potvrdjena, a zatim u porudbina je u obradi. Valjda ce biti sve OK. :)

Ponovo je dostupan XIAOMI Mi Robot Usisivač Mop 2 Pro za porucivanje, cena je 30k. Moj narucen u petak, uz vaucer 24.6k promenio status danas u porudzbina potvrdjena, a zatim u porudbina je u obradi. Valjda ce biti sve OK. :)
Ista prica s fox tv 55", ja uzeo na 32k uz vaucer, evo ga opet na stanju (1kom) 40k.

Mogao si da poručiš i putem pouzeća ako su ti problem zarobljene pare. Setimo se da prvog dana je sajt jedva radio kolika je bila navala.
Al tad ne moz' da se vrti mastercard nagradna igra..

I ja naručio mop 2 pro u petak za nekih 24.6k. Ekstra povoljna cena za pomenuti uredjaj. Šta znam, ako ću ga dobiti po toj ceni, nije mi problem da čekam nekoliko nedelja ako treba. Kao što mogu da čekam mesec, dva, stvari sa Alija kada izađu povoljno, tako i za ovo.

Za ananas samo reci hvale! Naruceno oko 30 stvari vrednosti 50-4200 i karticom na paketomat i gotovinom na kucnu adresu.

Stvari koje sam narucio pre nove godine su stigle u rekordnom roku, bukvalno dan ili dva maks.
Desilo mi se da sam narucio Tefalov gril tiganj za 2700 uz vaucer koji mi je isporucen 2x, tako da hvala im na novogodisnjem poklonu!

Posle nove godine je bilo cekanja i otkazivanja, sto je i razumljivo. Za otkazane stvari koje sam kupio karticom su mi sredstva bila oslobodjena na karticu isti dan. Stvari koje su mi otkazane su bile speedo naocare za plivanje, neko posudje i gorenje misker. Sacekao sam da prodju praznici i narucio ponovo i dobio iste opet jako brzo.
Kupio sam stvari i koje mi trebaju a i one koje mi nisu bile hitne, ali uz novogodisnji popust i vaucer su bile super kupovina da se preskoci. Necu koristiti ananas uopste do sledeceg vaucera ako ga bude bilo... Ali zaliti se ovoliko koliko se zalite je za neveru no ima nas svakakvih.

Beki, nemoj da se ciganišeš za 700 kinti. Zakon je na njihovoj strani.
Konačna cena na sajtu je ono što korisnik plaća. UVEK.
To što nisu eksplicitno napisali da je popust već uračunat ne znači da ti to nije moglo da se zaključi u trenutku kliktanja na dugme "Plati".
Cena je bila vidno istaknuta, ukoliko niste zadovoljni istom, imate pravo na odustanak od kupovine.

Stigao life stock gaća🙂

Prilozi

• LMC_12.8.4.pq20230117_151756_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    LMC_12.8.4.pq20230117_151756_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    174.6 KB · Pregleda: 174
posto je prosao period vaucera, jel su vam otkazali vec sve porudzbine?

Da li je još nekome DHL dostavljao nešto što je naručio preko Ananasa? Imao sam na desetine porudžbina sa ove platforme, ovo je prvi put da DHL to radi, u pitanju je Niš.

Vrh Dno