I meni je bio baš na tom mestu, upravo ga podigoh i tačno bi me cepio u čelo da nisam pročitao tvoj post.I paziš da te ne udari po glavi kada otvara vrata. Meni se 3x dešava da je paket u boxu odmah iznad ekrana i kada odtvori vrata skoro po čelu da me lupi.
Ovo sa GPS praćenjem kombija je fensi
nego gps lokator za kurira.
Nema, al ljudi pominju kao da bi bilo kul da ima, hahaPropustio sam tu pricu u vezi GPS pracenja kurira, gde ima da se vidi o tome?
Treba dva dana da se proknjizi, tako je meni biloJa nisam dobio emajl o otkazanim i vračenim artiklima, Iz Ananasa tvrde da su uplatili, na MBankingu nema nikakvog traga, Kome se obratiti, da li može tržišnoj?
Kad isporučuje Ananas express, postoji GPS praćenje kurira na mapi od trenutka kada krene ka tebi. Jednom sam bio prvi na redu i pratio sam ga od skladišta do mene.Propustio sam tu pricu u vezi GPS pracenja kurira, gde ima da se vidi o tome?
Stavice ga sutraNeko je stavio iPhone u džep.
Zvao sam prekjuce korisnicku, kazu da ce kasniti isporuka jer su u haosu. Nije da nisam ocekivaoJel dobio neko stella tv skoro?
Nećeš se oduševiti. Ako hoćeš slušljiv kvalitet (subjektivno), moraš više da izdvojiš.Jel valjaju ovi zvučnici?
![]()
Zvučnici | Online prodaja i cena zvučnika | Ananas
Zvučnici iz tvojih omiljenih prodavnica na jednom mestu! Istraži ponudu i odaberi zvučnike koji će svaki zvuk koji slušaš učiniti boljim nego ikada do sad!ananas.rs
Pogledajte prilog 371763
Vi ste narucili stella tv 32" za petak13?Jel su Vam uracunali dodatnih 13% ili kako kazu vec je uracunato?Zvao sam prekjuce korisnicku, kazu da ce kasniti isporuka jer su u haosu. Nije da nisam ocekivao![]()
Ta cena koja je bila tada bila je sa uračunatim popustom. Sada taj TV košta 13.999Vi ste narucili stella tv 32" za petak13?Jel su Vam uracunali dodatnih 13% ili kako kazu vec je uracunato?
Ziv je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari