Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Iskreno, vise bi mi znacila ugradnja jos paketomata po manjim mestima i drugim lokacijama, tipa shopngo i maxi (sto i jeste realna opcija u narednim godinama), nego gps lokator za kurira.

Ja nisam dobio emajl o otkazanim i vračenim artiklima, Iz Ananasa tvrde da su uplatili, na MBankingu nema nikakvog traga, Kome se obratiti, da li može tržišnoj?

I paziš da te ne udari po glavi kada otvara vrata. Meni se 3x dešava da je paket u boxu odmah iznad ekrana i kada odtvori vrata skoro po čelu da me lupi.
I meni je bio baš na tom mestu, upravo ga podigoh i tačno bi me cepio u čelo da nisam pročitao tvoj post.

meni potvrdise sve naruceno oko 6.1. Neke porudzbine su i stigle vec...

U pakovanju koje je stiglo danas nema fiskalnog, dobio sam u mailu dva attachmenta prilikom kupovine, jedan se zove bas Fiskalni racun, da li je to dovoljno za bilo kakvu reklamaciju ?

Ako ima QR kod, proveri da li je račun validan i to ti je dovoljno...

Lol, malo ko je izvukao. Ali ako iskacu reklame za tu n. igru sa svih strana a onda ne radi, i ljudi im se zale i opet ne radi...

Pa na city expres...

Danas zovem telefon dobavljaca sa ananasa da vidim zasto danima moj kupljeni artikl ne salju:

-javi se gospodja i iznenadjeno kaze "ja to moram prvo da vam narucim" (znaci nije naruceno)
-pa to kad dodje kod nas tek onda da saljemo kod vas, i to ce trajati bar jos 5-7 dana ne racunajuci vikend.... :rolleyes:

• Pita jel mi to odgovara... sta cu?
  • potvrdjujem da mi odgovara, nemam drugog izbora
  • trazi mi ponovo da izdiktiram sve podatke, i adresu
  • tog trenutka ona klikne kod nje na racunaru i meni se status artikla na ananasu menja u status "u obradi"
  • i ponovo me podseca da nece brzo i da moram da cekam.

Znaci ja da nisam zvao danas posle podne to danima niko ne bi ni pipnuo, a i ovako nije sigurno sta ce biti:sneaky:

Drugi artikal koji je vec davno otkazan na ananasu od strane dobavljaca, takodje ne menja status niti se neko cima za povrat novca.
Ocigledno i tu mora da se "podseca"

Poslednja izmena:
Čestitam svima, ponoć je! Konačno da ubijemo malo ovu temu. 😁

Je l' probao iko je l' rade vaučeri i dalje?

Nazad
Vrh Dno