Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Mislim da bi bilo lepo da uvedu (u kategorijama) i prodavce u pretragu.Ono tipa kliknes na Djak (trenutno prvo moras ubosti artikl od Djaka,pa onda mozes gledati svu ponudu Djaka) i gledas samo njihovu ponudu.To je nesto sto je licno meni najvise falilo dok sam koristio sajt ove 2-3 nedelje

Da, recimo stranica sa listom svih prodavaca bi bila OK resenje. To je i meni trebalo.
I sortiranje tih prodavaca azbucnim redom, i po kategorijama u kojima prodaju npr.

da li dolazi do nekih problema sa stella TV tokom koriscenja.

da li stizu neotovoreni, fabricki upakovani sa celofanom na ekranu

koja je razlika izmedju D40 i D32
D40 ima analogni tjuner, D32 T2. Jos uvek mi nije stigao, ali pretpostavljam da su fabricki upakovani.

Vi ste narucili stella tv 32" za petak13?Jel su Vam uracunali dodatnih 13% ili kako kazu vec je uracunato?
Ko je porucio 13.01. 13% mu je vec bilo uracunato u cenu, 9999-13%(1300)=8699. Sa vaucerom bi bilo 7199.

Ponovo je dostupan XIAOMI Mi Robot Usisivač Mop 2 Pro za porucivanje, cena je 30k. Moj narucen u petak, uz vaucer 24.6k promenio status danas u porudzbina potvrdjena, a zatim u porudbina je u obradi. Valjda ce biti sve OK. :)
    • 13.1.2023. 20:15:20
    • Porudžbina je kreirana
    • 17.1.2023. 11:14:08
    • Porudžbina je potvrđena
    • 17.1.2023. 12:24:37
    • Porudžbina je u obradi
    • 17.1.2023. 18:10:36
    • Porudžbina je spakovana

Jos da city express pokupi i dostavi.

Dudi je krajnje neozbiljan prodavac vec sam ga pominjao.
treba malo bolje da biraju saradnike, do sada ananas nista nije preduzeo povodom losih saradnika.

Ocenjaivanje saradnika obavezno bi trebalo uvesti.
Moguće da je zaista tako, nego imam potrebu da se uključim u ovaj delimični "off" i da pomenem svoje iskustvo s njima, doduše od pre 3 godine. 🤓
Takođe je bila u pitanju neka novogodišnja akcija sniženja, ja sam naleteo na ponudu Gorenje mikrotalasne pećnice sa digitalnim komandama za manje od 7000 din, te sam poručio online.
Posle nekoliko dana, poslali su mi mejl da se rerna više ne nalazi na stanju i da dobavljivost takođe više nije moguća. S obzirom na to da je cena bila bar oko 4000 din niža nego bilo gde drugde, nisam se iznenadio da se razgrabilo (ako je uopšte i bilo), ali sam se blago razočarao uobičajenim modelom poslovanja na našem tržištu, no šta je tu je.
Ali ne lezi vraže, dva dana kasnije me je pozvala gospođa iz njihovog tima i obavestila da su u stanju da ponovo dobave isti model i ponudila mi je po istoj ceni po kojoj sam je i bio naručio!
Epilog je zadovoljni korisnik Gorenje mikrotalasne koja veselo varniči kada joj omaškom ubacim tanjir sa pozlatom po rubu.
Zaista su me prijatno iznenadili, pa eto šta mi teško da ih i ovim putem pohvalim.

Moguće da je zaista tako, nego imam potrebu da se uključim u ovaj delimični "off" i da pomenem svoje iskustvo s njima, doduše od pre 3 godine. 🤓
Takođe je bila u pitanju neka novogodišnja akcija sniženja, ja sam naleteo na ponudu Gorenje mikrotalasne pećnice sa digitalnim komandama za manje od 7000 din, te sam poručio online.
Posle nekoliko dana, poslali su mi mejl da se rerna više ne nalazi na stanju i da dobavljivost takođe više nije moguća. S obzirom na to da je cena bila bar oko 4000 din niža nego bilo gde drugde, nisam se iznenadio da se razgrabilo (ako je uopšte i bilo), ali sam se blago razočarao uobičajenim modelom poslovanja na našem tržištu, no šta je tu je.
Ali ne lezi vraže, dva dana kasnije me je pozvala gospođa iz njihovog tima i obavestila da su u stanju da ponovo dobave isti model i ponudila mi je po istoj ceni po kojoj sam je i bio naručio!
Epilog je zadovoljni korisnik Gorenje mikrotalasne koja veselo varniči kada joj omaškom ubacim tanjir sa pozlatom po rubu.
Zaista su me prijatno iznenadili, pa eto šta mi teško da ih i ovim putem pohvalim.
Slično sam i ja doživeo, sad već pre dosta godina za jedan putni dečiji krevetac. Guglajući naletim na njihovu ponudu, specifičan krevetac zbog dimenzija, za njih nikad čuo no nebitno, poručim i ispostavi se je bio jedan komad koji je proodat. Nazvali, objasnili, ja se smorio kad ne lezi vraže, nakon nekoliko dana me nazvali onako iznenada, da mi kažu da ima jedan komad kod dobavljača, čak su mi sredili da isti odem i direktno preuzmem u Krnjači kod tog dobavljača direktno po njihovoj VP ceni.
Bukvalno su se ljudi iscimali da učine i ništa nisu imali od toga na kraju. Gest za poštovanje i moju potrošačku naklonost svakako i zbog toga ih uvek razmatram prilkom kupovine bilo čega, čak mi je i drago bilo kad sam video da se listaju na ananasu

. Gest za poštovanje i moju potrošačku naklonost svakako i zbog toga ih uvek razmatram prilkom kupovine bilo čega, čak mi je i drago bilo kad sam video da se listaju na ananasu
I ja volim kad primetim da kupac ima respect i postovanje od strane prodavca,to je ogroman korak ka saradnji,cesto i dugogodisnjoj. Neeeego da vas pitam,na kojem nalogu cete sad ostati na Ananasu? :ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO:

aaa-sve.gif

Verovatno ste svi videli mail, ali hajde da javim, televizori na akciji. Stella za 9999 din. :)

1673991921693.png

7000din, pa da nosim. 🤝
---
Salu na stranu, TV fox 55" kome jedva cekam da vadim dusu kada, i ako stigne, jos nije azurirao stanje tj nije stigla finalna potvrda na mail pred slanje. Ima ga dostupnog na mainpageu, 1 kom, naravno. Prelazim sa 50" Xiaomi P1 (isto kupljen na ananasu, doduse za 45k..), na ovaj WebOS 55" fox za 33k. Sta su ti snizenja..

Taj fox je bio sjajna prilika. Ja sam ga merkao, ali nemam mesta za 55, samo do 50. Ima recenzija na benchu, to je maltene LG.

7000din, pa da nosim. 🤝
---
Salu na stranu, TV fox 55" kome jedva cekam da vadim dusu kada, i ako stigne, jos nije azurirao stanje tj nije stigla finalna potvrda na mail pred slanje. Ima ga dostupnog na mainpageu, 1 kom, naravno. Prelazim sa 50" Xiaomi P1 (isto kupljen na ananasu, doduse za 45k..), na ovaj WebOS 55" fox za 33k. Sta su ti snizenja..
Meni za Fox 55” piše da je spakovan.

Danas mi je stigao paket ananas direkt, dts kombi, medjutim za poklon je pisalo da ce stici odvojeno. Kojom sluzbom salju poklon? I da li to moze da se odbije tj. da se ne primi? Ne bih bas da sedim da cekam kutiju novogodisnjih ukrasa koja mi ne treba.

Trebao si odmah po dobijanju da poništiš te ukrase... Ja sam odbio 3 puta te ukrase.

Malo im je bzvz što svaku sitnicu šalju drugim kurirom, umesto da celu narudžbinu pošalju odjednom.

Kad smo već kod ocenjivanja, red bi bio da uvedu i recenzije proizvoda od strane korisnika.

A i definitivno moraju poraditi na kategorisanju i kvalitetnijoj pretrazi. Kao da fali finije granulisanje po kategorijama...

Sad gledam mail, danas stizu sve porudzbine koje sam napravio posle 13. Januara pa nadalje. Cak i ona sto sam porucio 17. Januara u 00:50, posle isteka promocije sa vaucerom.

1674035325814.png

Pocinju da rade kao nekad. :D

Stigo stella tv za 7200din. Ima finu sliku. Možda i bolju sliku ima od tesle 32E325BH koju sam platio 14.000din u radnji, jedino je zvuk malo slabiji.

Ali pare jezivo lose vracaju...
mora da se zove, da se pise, da se "podseca"...
Duks sam spakovao u kutiju, dao kuriru, juce zvao da vidim sta se desava, zasto jos nisu vratili novac. Ostavljen je komentar za moj povrat da je kutija bila prazna. Zanimljivo. 🙂

Ali pare jezivo lose vracaju...
mora da se zove, da se pise, da se "podseca"...
Sad nesto i ja gledam, pre je bilo kad sam kupio Playstation 5 preko ananasa da rezervisu sredstva sa kartice (kad platis karticom), i da ista ne skidaju sve dok kurir ne uruci robu kupcu i ananas ne dobije tu informaciju.
Sad izgleda vise ne rade tako kada se provlaci kartica. VIdim da je konacno realizovana uplata karticom, a da porudzbenica koja je bila u obradi i na kraju samo otkazana nije oslobodila sredstva. Mislim da je ovo sad zbog promene servisa karticnog placanja, jer su u decembru 2021 imali problem posto su radili spliting transakcija pa su verovatno menjali partnera i za karticna placanja.

Sto se tice miksera uzeo sam ovaj,odlican je.

Sto se tice televizora vidim da je najjeftinija ova Stella,kakva je?

@amdpower
Taj tv je više nego korektan za te pare. Mogao je sad za vikend s vaučerom da se uzme za 7200, što je stvarno odlično.

Vrh Dno