Moguće da je zaista tako, nego imam potrebu da se uključim u ovaj delimični "off" i da pomenem svoje iskustvo s njima, doduše od pre 3 godine. 🤓
Takođe je bila u pitanju neka novogodišnja akcija sniženja, ja sam naleteo na ponudu Gorenje mikrotalasne pećnice sa digitalnim komandama za manje od 7000 din, te sam poručio online.
Posle nekoliko dana, poslali su mi mejl da se rerna više ne nalazi na stanju i da dobavljivost takođe više nije moguća. S obzirom na to da je cena bila bar oko 4000 din niža nego bilo gde drugde, nisam se iznenadio da se razgrabilo (ako je uopšte i bilo), ali sam se blago razočarao uobičajenim modelom poslovanja na našem tržištu, no šta je tu je.
Ali ne lezi vraže, dva dana kasnije me je pozvala gospođa iz njihovog tima i obavestila da su u stanju da ponovo dobave isti model i ponudila mi je po istoj ceni po kojoj sam je i bio naručio!
Epilog je zadovoljni korisnik Gorenje mikrotalasne koja veselo varniči kada joj omaškom ubacim tanjir sa pozlatom po rubu.
Zaista su me prijatno iznenadili, pa eto šta mi teško da ih i ovim putem pohvalim.