Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

posto je prosao period vaucera, jel su vam otkazali vec sve porudzbine?
Nisu. To su bila prolupavanja. Stižu polako svi paketi...
Da li je još nekome DHL dostavljao nešto što je naručio preko Ananasa? Imao sam na desetine porudžbina sa ove platforme, ovo je prvi put da DHL to radi, u pitanju je Niš.
Meni je stigao kišobran preko DHL za BG. Verovatno zbog gabarita.
U poruci daju neki nerealan datum za dostavu pa treba otići na njihov sajt i zakazati datum i vreme dostave koji vama odgovara.
Ja sam 30.12 bio zakazao dostavu za taj isti dan i uredno mi je doneo njihov kurir paket.
SMS im je kriminalan ali je ključno u njemu "+ druge opcije"

Ponovo je dostupan XIAOMI Mi Robot Usisivač Mop 2 Pro za porucivanje, cena je 30k. Moj narucen u petak, uz vaucer 24.6k promenio status danas u porudzbina potvrdjena, a zatim u porudbina je u obradi. Valjda ce biti sve OK. :)
Moj Mop 2 Pro je stigao danas. Naručen 10.1.

Sad ga raspakovah, ne vidim water tank ovde. Dust comaptment je bio u usisivaču, imam one krpice, ali nema rezervoara. I zapravo, nisam siguran ni gde bio smešten u ovoj kutiji. Jedino da je bio u liniji sa bazom za punjenje. Ali tu ga nema, a i bilo bi tesno.

Evo sad sam zamolio koleginicu da pogleda kutiju, da ne bude da sam ja prevideo, ali nije 5cm, pa da ga ne vidim.

Jel može neko kada bude otvarao svoj Mop 2 Pro da slika gde se nalazio watertank?

Sad ga raspakovah, ne vidim water tank ovde. Dust comaptment je bio u usisivaču, imam one krpice, ali nema rezervoara. I zapravo, nisam siguran ni gde bio smešten u ovoj kutiji. Jedino da je bio u liniji sa bazom za punjenje. Ali tu ga nema, a i bilo bi tesno.

Evo sad sam zamolio koleginicu da pogleda kutiju, da ne bude da sam ja prevideo, ali nije 5cm, pa da ga ne vidim.

Jel može neko kada bude otvarao svoj Mop 2 Pro da slika gde se nalazio watertank?
Sad videh da je moja porudžbina spakovana i da je DHL donosi. Pa ću slikati kada stigne ako već neko ne posalje sliku.

Alo je ista kutija odmah na vrhu je water tank

Narucio sam duks 23.12, stigao, bio mi je veliki, kreirao zahtev za odustanak od kupovine 27.12, kurir preuzeo paket 28.12.

Jos uvek je status "Čeka se odluka Ananas skladišta"

Zvao sam ih danas, proverili su i rekli mi da je ostavljen komentar na moj povrat "kutija je bila prazna".

Iz call centea su mi rekli da ce proveriti, a sta bi bilo najbolje da ja uradim, duks je bio sklopljen i stavljen u neku kutiju od patika, lepo zalepljen.

Evo promenio se status u porudžbina je potvrđena za stella tv, naručen 13.01

...radi li kod jos kojim slucajem?

trebalo bi da je jedna od krpa vec zakacena na rezervoar. Naime, rezervoar za vodu nije vise kao na nekim ranijim verzijama kada se ubacivao umesto kutije za prasinu. Sada je pljosnat i kaci se na usisivac zajedno za krpom.
Da nisi mozda napravio tu vrstu previda, da si pomesao sa starijim modelom?

• Like
Reagovanja: PJ
Hvala @Rio , biće da je to. Nisam vadio taj deo iz plastike, jer sam video da je krpa, na plastici. A moj stari Mop Pro isto ima krpu na plastici :)

Da li je još nekome DHL dostavljao nešto što je naručio preko Ananasa? Imao sam na desetine porudžbina sa ove platforme, ovo je prvi put da DHL to radi, u pitanju je Niš.
Meni, vise puta, Novi Sad.
Sve sto ide iz Ananas skladista (uglavnom Spark) mi je stiglo MuM-om ili DHL-om. Nisam provalio kad i zasto ide DHL-om, ali povremeno su donosili, recimo 70:30% za MuM, mozda i 80:20%. Cak i danas, jedan paket stigao jutros oko 9h DHL-om, i kasnije oko 12-13h dva paketa i poklon MuM-om.

Porudzbine pre Nove Godine su mi i DHL i MuM donosili ponekad za manje od 24h. Porucim negde posle podne, recimo oko 18h, oni spakuju vec oko 21-22h i kuriri preuzmu, i ujutro mi donesu na vrata. Opet, ponekad DHL, vecinom MuM.
I sto je NAJBITNIJE, uvek na vrata stana, nikad me nisu zvali da sidjem dole ispred zgrade, ili "tu do drugog ulaza", ili da "samo predjem ulicu". Dok CityExpress, DExpress, AKS, BeX, i ostali redovno zovu da sidjem ispred zgrade i odbijaju da se penju do stana (ima lift), cak i kad zamolim jer sam bolestan... Cak i ovi iz PostExpress-a sad nece da se penju, ali njih jos uvek mogu da zamolim, pa nevoljno prihvate, ali donesu do vrata. Ali privatne kurirske nece, jer kuriri nece da pomeraju guzicu iz kombija ni pod razno.

Inace, DHL mora do vrata jer traze tvoj licni potpis pri prijemu, a MuM samo preda paket i to je to. I jedni i drugi vrlo korektni. Uzgred, u MuM-u uglavnom rade mladi.

Poslednja izmena:
100din sa vaucerom. 🙂

Treba da ubace review dobavljaca. Porucio mikser od DUDI co. Cekam tri dana porudzbina u obradi, reko niko ne klikce da potvrdi. I posaljem mail da vidim sta cekam 3 dana. Posle poslatog maila, 5 minuta proslo stize mail, otkazana porudzbina, vracen mikser na stanje? :D
Mislim malo kvari celu sliku dobavljaci ako zbog nekog sad ananas drzi moj novac par dana dok se ne vrati nazad na racun / karticu.

Dudi co se pokazao veoma nepouzdanim, tako su i meni frižider otkazali

Naravno da će Ananas takve stvari sankcionisati. Moraju svakom da daju šansu, pa kad je pokaže da je neozbiljan...

Dudi je krajnje neozbiljan prodavac vec sam ga pominjao.
treba malo bolje da biraju saradnike, do sada ananas nista nije preduzeo povodom losih saradnika.

Ocenjaivanje saradnika obavezno bi trebalo uvesti.

Dobro, u slučaju Vitapur su brzo reagovali i uklonili ih sa sajta. Treba se žaliti na takve slučajeve kako bi imali povratnu informaciju i preduzeli nešto.
Baš zato su me otkazivanja od Sparka iznervirala. Ako njihova firma ne radi kako treba, šta onda da se očekuje od nekog Dudija.
Verujem da će se stvari vratiti u normalu za 10-ak dana i da će A-direkt opet biti danas za sutra, jer to je uz povoljne cene, ono gde su pravili prednost u odnosu na konkurenciju.

Koji mikser? Meni danas potvrdili jedan mikser.
Ovaj https://ananas.rs/proizvod/bosch-rucni-mikser-mfq4030s/145056
Al eto 1 na stanju i moze samo 1 da se poruci :D Kad sam ja uzeo stojalo je rasprodato. Sad stoji opet da je na stanju posle otkazivanja.
Iskreno na kraju mi je frka bila posto ide slava SV. Jovan, otisao do gigatrona i iskoriustio kod 18% sto sam izgrebo pa mi je cena bila 5332,00.
Da je bilo preko ananasa sa vaucerom 4024,00 al dobavljac je tuturutu.

Za onaj gorenje sto mi promakao necu sebi nikad a oprostim, za 1200 dindzi dobar mikser sam mogo da kupim i da mi skuplja prasinu.

Ovaj https://ananas.rs/proizvod/bosch-rucni-mikser-mfq4030s/145056
Al eto 1 na stanju i moze samo 1 da se poruci :D Kad sam ja uzeo stojalo je rasprodato. Sad stoji opet da je na stanju posle otkazivanja.
Iskreno na kraju mi je frka bila posto ide slava SV. Jovan, otisao do gigatrona i iskoriustio kod 18% sto sam izgrebo pa mi je cena bila 5332,00.
Da je bilo preko ananasa sa vaucerom 4024,00 al dobavljac je tuturutu.

Za onaj gorenje sto mi promakao necu sebi nikad a oprostim, za 1200 dindzi dobar mikser sam mogo da kupim i da mi skuplja prasinu.
Taj Gorenje je fenomenalan. Iako je OEM kinez u pitanju, izrada je top, ja uzeo (isto preko ananasa) VOXov neki, ista dugmad ista izrada, radi sve u 16. Sto se kaze, moze i za poklon na svadbi da sluzi, za tu lovu definitivno se isplati bez greske.

Ovaj je bio dobra prilika, ali mi je bio jako gadan, pa nisam uzeo. Tek posle vidim da je Ora-Ito dizajn, pa je zato tako cudan (meni licno gadan). Ali za 1500din sa vaucerom, nije bilo bolje ponude.

Ovaj je bio dobra prilika, ali mi je bio jako gadan, pa nisam uzeo. Tek posle vidim da je Ora-Ito dizajn, pa je zato tako cudan (meni licno gadan). Ali za 1000din sa vaucerom, nije bilo bolje ponude.
Ispravljeno. Bio je jos 13% na crnom petku, ja uzeo 2.

Aha, jos gore. Mislio sam da je bio nesto malo preko 3000, pa sa vaucerom oko 1500. Ako je izasao 1000, onda mi je sad jos zalije sto nisam uzeo... odlicna kupovina!

Ovaj je bio dobra prilika, ali mi je bio jako gadan, pa nisam uzeo. Tek posle vidim da je Ora-Ito dizajn, pa je zato tako cudan (meni licno gadan). Ali za 1500din sa vaucerom, nije bilo bolje ponude.
Meni taj fenomenalno izgleda, da sam video ponudu uzeo bih ga samo zbog toga pa nek stoji 🙂

Nazad
Vrh Dno