Vise treba da te brinu random restarti i gasenje pri pozivu nego zvuk i vibracija, to je super xD
Viber mi radi odlično sad.Znači sredili su Viber i Insta? Drug se i dalje žali da mu Viber zabada, i ako redovno radi update-e istog.
Imao sam Note 20 Ultra i zvuk je za nijansu tiši na S22 Ultra, ali to je skoro neprimetno. Jedino primetiš kada držiš oba telefona jedna pored drugog i istu pesmu reprodukuješ. Razlika je zaista mizerna.Drustvo jedno pitanje ko je imao note 20 ultra ili s21 ultra pa presao na s22 ultra,kolko je losiji-tisi zvuk u odnosu na njih za vibraciju znam da je slaba.
Hvala, ja sam razmatrao i Honor magic 4 pro, ali podrska im nije sjajna.Kamere - generalno dobre. U zatvorenom nisam oduševljen. Video takođe.
Baterija - solidna. Izgura mi dan. Ne brinem se da će da me ostavi na cedilu.
Punjenje - kriminalno sporo. Jedino se ajfon sporije puni. Oko sat i po traje punjenje sa xiaomi 30w brzim punjačem, ali linearno ide.
Utisak - nije loše, nije sjajno. Prodao bih ga ali ne znam šta do 500-550e da kupim a da ima bar 3x tele kameru i istu ili bolju bateriju.
S konja na magarca.^3x telefoto prava optički stabilizovana. Baterija jako,jako dobra. A72
Kamera, jedna od najboljih, ako ne i najbolje trenutno na tržištu. Baterja je ok, ali ništa posebno. Meni sastavi dan, ali smatram da to treba i bolje. Brzina punjenje je po meni skroz ok, koristim 45w punjač i za nekih 15-20 min dopunim dovoljno da može da mi izdrži celo veče nekog intenzivnog korišćenje. Moj ukupan utiska o S22 Ultra je jako pozitivna, po meni trenuno najbolji telefon na tržištu.Zdravo, planiram da kupim s22 ultra, polovan model (kad izadje kod nas s23 ultra)
Zanimaju me vasi iskreni utisci, bitna mi je kamera, baterija, punjenje (da li ste kupili samsungov 45w)
Ako je ovo najbolja kamera kakve li su tek one na jeftinim modelima. 😬
Šalu na stranu, kamere su dobre ali u nekim uslovima slike ispadaju kao da su slikane budžet fonom (pričam o glavnoj kameri). Više bih voleo da je senzor max 50mp. Sve preko toga je glupost i nosi određene probleme.
Kvalitet senzora nema veze sa megapixelima. I da, normalno je za samsung da je ŝitina u low light varijanti.Ako je ovo najbolja kamera kakve li su tek one na jeftinim modelima. 😬
Šalu na stranu, kamere su dobre ali u nekim uslovima slike ispadaju kao da su slikane budžet fonom (pričam o glavnoj kameri). Više bih voleo da je senzor max 50mp. Sve preko toga je glupost i nosi određene probleme.
Ok, a ako posle nekog vremena ponovo flesujem MSR firmware da li onda biti automatsko azuriranje?Da, hoćeš.
Pozdrav...ne volim ovakva pitanja ali dosta se dvoumim s21u 12/128(u garanciji do novembra) plus 370 za nov s22u 12/256. Moze ili cekati izlazak S23U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari