Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Za mts stiglo pred pravoslavnu Novu godinu, za Yettel će taman tamo pred kinesku - sreća pa ove godine nije velika razlika.
Kod mene je TOP. Mada nije kao da mi je bitno što mi ažuriranje stiže 20ak dana kasnije. Kad izađe S32U ću prestati sa ga ažuriram, da ne zeznu telefon kao i svaki out kad izađe nov. 😁To će malo teže ići pošto hoću da preorderujem s23, pa gledam koje su najbolje opcije. TOP više nikad 😬
Ne može da se menja. Mislim, može, ali ne utiče više na ažuriranje, možeš jedino ili da nastaviš da dobijaš ažuriranja kao do sada, 20, 30 dana kasnije ili da ne dobiješ uopšte.Realno manje više nebitno da li ažuriranje stigne 10-15-20 dana kasnije...
Kod drugih proizvođača, ako izuzmemo Google Pixel, kasni mesecima pa nikom ne smeta 😀
A može i da se menja CSC
Ja imam fetiš za ažuriranje, prvi dan odmah sve što može 🤣Kod mene je TOP. Mada nije kao da mi je bitno što mi ažuriranje stiže 20ak dana kasnije. Kad izađe S32U ću prestati sa ga ažuriram, da ne zeznu telefon kao i svaki out kad izađe nov. 😁
Možda sam se pogrešno izrazio, možeš da menjaš naravno, ne mora više ni da se plati, samfw ima free aplikaciju za to i za još neke stvari, ali CSC ne utiče više na ažuriranje.Koliko čitam ljudi menjaju CSC bez ikakvih problema i na android 13!?
Najviše u SEK da bi dobili snimanje razgovora...

Pa ko bi onda kupio S22 Ultra pored S21 Ultra i Note 20 Ultra? 🤣Po meni je velika budalastina kod Samsunga sto prestaje da pravi i prodaje starije modele čim izađe novi. Apple je to po meni odradio bolje, trenutno imaju 11, 12, 13 i 14 uvek nove da se nadju. Zato i Samsung treba da ima na primer 23, 22, 21 i 20 seriju u prodaji.
Ja sam presao sa S21+ na S22U. Ima razlike nista drasticno ali ako ga ja cujem u projzvodnji pored 90KW motora da zvoni i vribira onda sta da ti kazem...Drustvo jedno pitanje ko je imao note 20 ultra ili s21 ultra pa presao na s22 ultra,kolko je losiji-tisi zvuk u odnosu na njih za vibraciju znam da je slaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari