Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li je moguće dobiti Kontrolu troškova jeftinije nego što je standardna ponuda?

Trenutno je omorika 12 bez ugovorne obaveze 1899rsd. Ako potpišeš na 24 ili 36 meseci do 31.12. onda dobijaš promociju +15GB mesečno za 12 meseci i prvih 6 meseci plaćaš po 1599.

Hint:

Ako ti odgovara MTS, a želiš povoljnije da prođeš:
  • pozovi 064733 i zatraži da te pozove agent za produženje ugovora
  • kada te pozove agent zatraži povlasticu jer planiraš da pređeš u A1 na NEO23
Tada će ti ponuditi Omoriku12 za 1599rsd mesečno tokom celog ugovora i dodatnih 50GB mesečno. (ukupno 62GB mesečno)

Napomena: trenutno je povoljnija ponuda za ostanak u mts ako najaviš prelazak u A1 nego u Yetel!
Hvala.

Meni licno ne treba ovoliko neta. Znace mi minuti i par giga na broju mi je dovoljno. Pokusacu sutra da prodjem sto povoljnije...

Trenutno je omorika 12 bez ugovorne obaveze 1899rsd. Ako potpišeš na 24 ili 36 meseci do 31.12. onda dobijaš promociju +15GB mesečno za 12 meseci i prvih 6 meseci plaćaš po 1599.

Hint:

Tada će ti ponuditi Omoriku12 za 1599rsd mesečno tokom celog ugovora i dodatnih 50GB mesečno. (ukupno 62GB mesečno)

Napomena: trenutno je povoljnija ponuda za ostanak u mts ako najaviš prelazak u A1 nego u Yetel!
Da li je bolja varijanta ovo sa agentom prodaje ili otici u poslovnicu, ili je svejedno? Meni je istekao box4, vec 3 meseca sam bez ugovora, pa da vidim jel mogu nesto povoljno da izboksujem. Ima da se iskukam, posto imam net 10/1, toga ni nema u zvanicnoj ponudi 🙂

Da li neko zna sta spada pod: Saobracaj - servisi dodatne vrednosti? Stoji mi to kao stavka u racunu, a pojma nemam sta je. Inace sam Omorika 3 sa promocijom od 25tb. Iskljucen je net limit dodatak tako da to nije.

Kad uplatiš parking, naplate ti dodatno još tri dinara na tu cenu 😃

Šta su VAS servisi? Kako sam se prijavio/la?​

VAS (Value Added Services) je servis koji vam pruža mogućnost da slanjem SMS ili MMS poruke na određeni kratak broj, ili unosom svog broja na nekoj internet stranici, naručite neki sadržaj (na primer: melodiju, sličicu), pošalje komentar nekom mediju, platite parking i drugo. Kao povratnu informaciju, dobićete traženi sadržaj u vidu SMS, MMS ili poruke sa linkom na određeni internet sadržaj.

Evo je i tema na forumu 😃

Da li neko zna ako uzmem/dobijem deezer preko mts tarife, da li to nekako moze da se preveze na moj postojeci deezer nalog ili mi oni daju potpuno nov nalog, pa onda moram da sam sa sobom radim share svih lista itd?

Da li neko zna ako uzmem/dobijem deezer preko mts tarife, da li to nekako moze da se preveze na moj postojeci deezer nalog ili mi oni daju potpuno nov nalog, pa onda moram da sam sa sobom radim share svih lista itd?
mozes na isti nalog kodom da aktiviras tako je barem za yettel i a1 naloge.

Zovem već dve nedelje 064733, svaki put evidentiraju poziv i kažu da će me neko nazvati u najkraćem roku, ali niko ne zove...

Po svemu sudeći, prelazim na Yettel, treba mi samo optički net i telefon. Ugovor mi ističe 30., tako da ću 31. otići u poslovnicu, tražiti da mi se razveže broj sa Box paketa i zatražiti IDP broj za prenos optike.

Da li je bolja varijanta ovo sa agentom prodaje ili otici u poslovnicu, ili je svejedno? Meni je istekao box4, vec 3 meseca sam bez ugovora, pa da vidim jel mogu nesto povoljno da izboksujem. Ima da se iskukam, posto imam net 10/1, toga ni nema u zvanicnoj ponudi 🙂
Nije svejedno.
Najmanje mogu da ti učine u poslovnici, zatim na 733, iza njih je služba za odobravanje benefita (ili slično). Ovi poslednji imaju najviše mogućnosti.

@Panos hvala na informaciji, taman da ne moram u poslovnicu, to mi je bio prvi izbor misleci da je isto.

Hint:

Мени истиче 31.1. уговор. Не знам да ли је боље да ово покушам пре Нове године или да чекам истек?

Ovi što treba da zovu, tj ta služba za odobravanje benefita, izgleda svi kolektivno otišli na Mauricijus.

@zarkostanisic
Mozes ga kombinovati kao svaki dodatak na pripejdu koji mozes da uzmes.
@M J
Cekamo od 22 novembra da se jave iz te sluzbe, potpisali juce ugovor na Soko Lite. Ide danas za Cg i svakako ce ce se isplatiti jel Mtl plus 30 dodatak je je gratis 24 meseca plus 1500 minuta svaki mesec prema Mtl brojevima. Nije toliko do benefita nego da za 40 dana ne pozovu.

Sta mislite o ovoj promociji 1000GB za 2.500 din do kraja UO(meni preostalo jos 12meseci)

Ja sam u četvrtak 29.12.2022. naručio novogodišnju čestitku za drugu osobu (drugi broj) preko ove forme:

Nakon 2 sata čekanja javio mi se neki usporen/mrzivoljan lik i pitao da li stvarno želim to što sam napisao "u mejlu" (?), ja potvrdio. On rekao da će na moj decembarski račun biti pridodat iznos od 2500 rsd i da ću dobiti poruku.
(nije rekao kakvu).
Do sada-ni poruke, ni zaduženja na mojmts aplikaciji, ni naručenih 1000 gb na drugom broju. Tako da će novogodišnja čestitka stići "malo kasnije", kada se ovi iz mts-a probude posle nove godine, ili "malo nikad".🤥😡

Malopre zvao agent iz sluzbe za benefite, izvinjava se na cekanju od 22 novembra i dobio sam 3 meseca po dinar na SokoLite tarifu. Uz tarifu je uzet telefon. Sa svim popustima SokoLite izlazi 2340 dinara mesecno. Iskreno nisam ni ocekivao da se jave. 🙂

Meni se javila neka zena nakon ponovnog slanja mejla i ponudila omoriku 12 za 1600 din za celu uo od 24 meseca.

Sa ili bez dodatnih 50 GB neta?
Pitam jer mi 27.01. ističe ugovorna obaveza, paket je Omorika 2, pa se mislim šta mi je činiti...

Cini mi se da je pisano na temi ali nisam uspeo da nadjem pa da pitam ako neko zna.
Preminuo mi je otac,ostao je ugovor na njegovo ime.
Otprilike jos par rata za telefon/aparat i O3 tarifa postpaid.Telefon uzet kao poklon unuku a broj se slabo koristio (los paket za decacke prohteve) niti je bitan unuku niti smo vezani za taj broj (emotivno).On je imao svoj broj 20+ godina.
Kako ide procedura i da li ima svrhe pisati njihovoj podrsci za raskid ugovora,cisto radi ustede nekog novca.

Pod ugovorom sam za Omorika 1 paket do kraja februara (1550 rsd sa net limit), racun za decembar je >2000 din a svi prethodni racuni izmireni.
Mahinalno sam platio racun, jel mogu da ulozim zalbu ili je kasno? Jel se nekom jos desilo ovako?

Naknada - Mesecna naknada GSM1.450,67 RSD290,14 RSD1.740,81 RSD
Ostale usluge i naknade - Net Limit248,34 RSD49,66 RSD298,00 RSD
Ostala umanjenja - Akontacija- 4,00 RSD0,00 RSD- 4,00 RSD

jel moze podsetnik o tome sta se desava kada UO istekne (a ne obnovi se, vidim da dosta ljudi nije ni kontaktirano vezano za produzenje), u pitanju je Morava 2 kojoj jos malo isticu dve godine? Jel nastavljam da placam taj paket po ceni bez popusta od pre dve godine, ili me automatski prebace na neki postojeci paket po nekoj njihovoj logici?
Da li se isplati u tom slucaju najvise preci na npr A1 prepaid (ili postpaid bez UO), pa posle (koliko najmanje vremena treba da prodje), pa posle opet prelaziti na MTS kao novi korisnik?

Prosli put morao sam da podnosim zahtev za prenos, tek tada su zvali i dobio sam m2 (uz 3GB) za 650 dinara, sto verujem da vise nema sanse da ce da daju?

jel moze podsetnik o tome sta se desava kada UO istekne (a ne obnovi se, vidim da dosta ljudi nije ni kontaktirano vezano za produzenje), u pitanju je Morava 2 kojoj jos malo isticu dve godine? Jel nastavljam da placam taj paket po ceni bez popusta od pre dve godine, ili me automatski prebace na neki postojeci paket po nekoj njihovoj logici?
Da li se isplati u tom slucaju najvise preci na npr A1 prepaid (ili postpaid bez UO), pa posle (koliko najmanje vremena treba da prodje), pa posle opet prelaziti na MTS kao novi korisnik?

Prosli put morao sam da podnosim zahtev za prenos, tek tada su zvali i dobio sam m2 (uz 3GB) za 650 dinara, sto verujem da vise nema sanse da ce da daju?
Prebacice te na novu Morava 300 tarifu koja je 1550 dinara bez UO. Pre podnosenja zahteva za prenos probaj da zoves 064733 i trazis da te pozove neko iz sluzbe za korisnike za obnovu uz dodatne benefite pa sa njima probaj da ispregovaras to sto bi ti odgovaralo, ako ne uspe onda tek pokusavaj sa prenosom. Ako se prenosi broj trebalo bi da se ceka 3 meseca najmanje do sledeceg prenosa

Pod ugovorom sam za Omorika 1 paket do kraja februara (1550 rsd sa net limit), racun za decembar je >2000 din a svi prethodni racuni izmireni.
Mahinalno sam platio racun, jel mogu da ulozim zalbu ili je kasno? Jel se nekom jos desilo ovako?

Naknada - Mesecna naknada GSM1.450,67 RSD290,14 RSD1.740,81 RSD
Ostale usluge i naknade - Net Limit248,34 RSD49,66 RSD298,00 RSD
Ostala umanjenja - Akontacija- 4,00 RSD0,00 RSD- 4,00 RSD
Bilo je da može da se uloži žalba naknadno.
Ako je uvaže, refundiraju ti kroz sledeći račun.
Imaš kroz moj mts ili na 064 733 da podneseš prigovor. Ne znam kako ide preko poslovnice i mail-a.

UO istice 28.04.2023. Supruga zeli da predje u A1, zbog povoljnijeg paketa i telefona.
Da li je neko prebacivao broj kod drugog operatera pre isteka UO sa prethodnim. Nema dugovanja. Ako otplati sve rate do kraja UO, da li moze da predje na postpaid bez UO i da odmah prebaci broj u A1. Rekli su da ako predje na prepaid, 3 meseca ne moze preci, a ako raskine UO, onda se gasi broj telefona.
Ima li resenja, jer akcija kod A1 traje do kraja januara.
Hvala

Nazad
Vrh Dno