Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pa da doprinesemo forumu, gde sam i sam jako zahvalan nekim ljudima koji zapravo daju korisne informacije 🙂
Pregovori za prelazak iz MTS-a u konkurenciju su obustavljeni nakon sto je ispregovarana Senior tarifa:

Paket sadrzi iz onsovnog dela:
  • 950 RSD
  • neograniceno minuta i sms
  • neograniceno vajber
Dodatno da bi nas zadrzali:
  • 2 meseca gratis (po jedan dinar)
  • 3 GB interneta
  • beskonacno neta po smanjenoj brzini (64) - nisam siguran za ovo posto su bile neke dve ponude posto prva nije prihvacena

Eto toliko od mene,
Srecno natezanje sa operaterima 🙂
beskonacno neta po smanjenoj brzini je standardna usluga i placa se 150 din mesecno (net limiter)

Da nije prelazio neko skoro u mts da kaze daju li neku nestandardnu ponudu tj. nesto jeftinije za omoriku 12 ili zmaj?

Ако имаш Змај тарифу, немаш право да користиш/делиш 100ГБ заједничког интернета са осталим члановима.
Mislim da je to novo, meni je ubačen po starom boxu, mada ne mogu da garantujem jer nije moj ugovor, svakako ne potrošim ni ovih 30giga mesečno.

Je li neko skoro obnavljao zmaj tarifu?

Koristio sam dosta dugo moravu i zmaja poslednjih godina i kombinovao sa boxom, medjutim sada vidim da za 100GB u box 4 jedino mogu Omorike i Kontrola troskova.

Zmaj mi istice 3 januara pa me zanima da li moze da se dobije neka jeftinija omorika da se upari sa boxom? Mozda i kontrola troskova medjutim ne znam kako to radi?

Био са ортаком у пословници, за прелазак из А1 на О-12 су му дали 2 год. по цени 1650дин + 25ТБ(терабајта)нета.
Da, to je realno previše u odnosu na nedavno kad su davali beše omoriku 3 sa 13gb za 1k din i novim za 1200-1300 sa tim terabajtima. Jeste lepo imati neograničeno, ali ja svakako ne potrošim ni 3GB mesečno.

Nisam još uspeo da potrošim net iz paket-a, po ovome ispada prvo net iz paketa, pa verovatno ide ovih 1000 gb
uzeo sam tih 1000 gb da bih bio miran

1671732144771.png

meni je i ovo interesantno:

1671732407520.png

Potpisao danas novi ugovor za Zmaj paket i kaze mi lik da ce mi radit VoLTE, medjutim izgleda da to ne ide u ovaj paket...
Ne znam da li je vredno menjati paket zbog VoLTE?

Imam par rođaka i prijatelja koji, kao i ja, imaju uključen VoLTE. Mogu reći da rado razgovaram sa njima, čak možda i sa više entuzijazma od kako smo se zaVoLTEli 🤣 tj. uključili taj servis. Jeste, sve je razgovetnije, bez ikakvih šumova, bez tzv. "telefonije", jasno i glasno. A uspostava veze, odnosno momenat kada na suprotnoj strani zazvoni telefon, se dešava zaista brzo, skoro u trenutku nakon pritiskanja slušalice. Vredi. Naravno sagovornik takođe treba da ima uključen i dostupan servis VoLTE.

Prilično sam gluv i dosta bolje, ako ne i mnogo bolje razgovaram kada je uključen Volte. Bez obzira da li oni imaju ili nemaju.
Uhvati me muka na pomisao da nema te usluge 🙂

Istice mi ugovor 30 decembra,zvali su danas 3 puta sa ponudama,poslednja ponuda je omorika 12 za 1650 dinara,sa 62gb interneta.
Je l si ti njih zvao, pisao ili kako već, pa su one tebe zvali?

Meni danas ističe uo i niko me nije zvao.

Šta su još nudili?

Jel ima neko moravu 1 i jel postoji opcija na njoj da se kupi ovih 1000gb?

Poslednja izmena:
Jel zna neko? Ta promocija od 1000gb,mislim cifra od 2500.Ide na prvi sledeći račun ili možda dele na više računa naplatu

Juce mi istekla omorika 1, jutros ranom zorom me prebacise na omoriku 12.

Dal ovo 1000gb može samo do nove godine il će produžavati, zna li neko? Zanima me za postpaid i za prepaid.

Juce mi istekla omorika 1, jutros ranom zorom me prebacise na omoriku 12.
Trenutno je omorika 12 bez ugovorne obaveze 1899rsd. Ako potpišeš na 24 ili 36 meseci do 31.12. onda dobijaš promociju +15GB mesečno za 12 meseci i prvih 6 meseci plaćaš po 1599.

Hint:

Ako ti odgovara MTS, a želiš povoljnije da prođeš:
  • pozovi 064733 i zatraži da te pozove agent za produženje ugovora
  • kada te pozove agent zatraži povlasticu jer planiraš da pređeš u A1 na NEO23
Tada će ti ponuditi Omoriku12 za 1599rsd mesečno tokom celog ugovora i dodatnih 50GB mesečno. (ukupno 62GB mesečno)

Napomena: trenutno je povoljnija ponuda za ostanak u mts ako najaviš prelazak u A1 nego u Yetel!

Pa da doprinesemo forumu, gde sam i sam jako zahvalan nekim ljudima koji zapravo daju korisne informacije 🙂
Pregovori za prelazak iz MTS-a u konkurenciju su obustavljeni nakon sto je ispregovarana Senior tarifa:

Paket sadrzi iz onsovnog dela:
  • 950 RSD
  • neograniceno minuta i sms
  • neograniceno vajber
Dodatno da bi nas zadrzali:
  • 2 meseca gratis (po jedan dinar)
  • 3 GB interneta
  • beskonacno neta po smanjenoj brzini (64) - nisam siguran za ovo posto su bile neke dve ponude posto prva nije prihvacena

Eto toliko od mene,
Srecno natezanje sa operaterima 🙂
A na koju mrezu i konkretnu tarifu ste zahtevali prelazak?

I da li su mozda rekli ovi iz MTS-a za zadrzavanje korisnika u fazonu "sledeci put nas kontaktirajte direktno, da se dogovorimo" u smislu da se zaobidje zahtev za prelazak?

A na koju mrezu i konkretnu tarifu ste zahtevali prelazak?

I da li su mozda rekli ovi iz MTS-a za zadrzavanje korisnika u fazonu "sledeci put nas kontaktirajte direktno, da se dogovorimo" u smislu da se zaobidje zahtev za prelazak?
Konkurencija je bio yettel gde sam rekao da za 200 dinara vise se dobija 20 gb + deezer + hbogo

Nisu rekli nista vezano za sledeci put i direktan kontakt 🙂

A koji je to paket? Mislim, vidim ovaj total 10, ali je on 2000. Jedino ako si poredio sa njihovim omorikama, pa na kraju dobio senior sa pogodnostima, ali mi to malo neobično zvuci.

Trenutno je omorika 12 bez ugovorne obaveze 1899rsd. Ako potpišeš na 24 ili 36 meseci do 31.12. onda dobijaš promociju +15GB mesečno za 12 meseci i prvih 6 meseci plaćaš po 1599.

Hint:

Ako ti odgovara MTS, a želiš povoljnije da prođeš:
  • pozovi 064733 i zatraži da te pozove agent za produženje ugovora
  • kada te pozove agent zatraži povlasticu jer planiraš da pređeš u A1 na NEO23
Tada će ti ponuditi Omoriku12 za 1599rsd mesečno tokom celog ugovora i dodatnih 50GB mesečno. (ukupno 62GB mesečno)

Napomena: trenutno je povoljnija ponuda za ostanak u mts ako najaviš prelazak u A1 nego u Yetel!
Управо сам добио исту понуду.

Nazad
Vrh Dno