Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mogu i da prenesem broj, nije problem, samo da dobijem dobru ponudu. Citam da kada se prenese broj u Yettel na pripaid posle daju 50% popusta ali nisam siguran da li to ide svima

Pozdrav, kakvo je stanje jel može zmaj tarifa da se nakači na Box 4 deljeni Internet... Na sajtu pise da je za korisnike omorika i soko tarife ...

Pozdrav, kakvo je stanje jel može zmaj tarifa da se nakači na Box 4 deljeni Internet... Na sajtu pise da je za korisnike omorika i soko tarife ...
"4 u BOX 4

Iskoristite poklon od 100 GB zajedničkog 4G interneta. Bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje svim mobilnim linijama (maksimalno pet mobilnih linija) koji se pridruže paketu u okviru servisa 4 u BOX 4. Korisnik može pridružiti linije koje imaju aktivnu Omorika ili Kontrola troškova tarifu."

"4 u BOX 4

Iskoristite poklon od 100 GB zajedničkog 4G interneta. Bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje svim mobilnim linijama (maksimalno pet mobilnih linija) koji se pridruže paketu u okviru servisa 4 u BOX 4. Korisnik može pridružiti linije koje imaju aktivnu Omorika ili Kontrola troškova tarifu."
Moja greška...
Pa jel ima neko da je povezao zmaja na 4 u BOX-u

Cini mi se da i moravu izbacuju iz deljenja 100gb

Ja baš zbog ovih stvari odustao od Zmaj tarife. Kad god puste neku dobru akciju nikad se ne odnosi i na Zmaj tarifu, samo forsiraju Omorike. Čak ni ova nova akcija 1000gb ne može na zmaj tarifi.

Teraju te da uzmes skuplju tarifu da bi dobio neke GB iz akcije.
Realno ako cu uzimati tarifu koja vec ima 10-20gb u paketu, akcija deljenja mi nije ni potrebna.
Ja sam na moravi jer nemam mesecno ni 20tak poziva, uglavnom potrosim izmedju 15 i 30gb mesecno i to jer ne pazim da li mi je ukljucen wifi.

Morava je izbačena ima par meseci ali ne i za one koji su trenutku potpisivanja ugovora bili na toj tarifi a ona je tada bila uključena u promociju 100 gb. Ja sam na Morava 150 i imam ovaj deljeni net iz boksa i to sam trenutno na polovini ugovora koji ističe početkom decembra naredne godine a onda moram ili u KT ili Omoriku da uzmem da bih i dalje koristio ovih 100 gb.

Opet neki dvosmisleni postovi tipa kao što je bilo u aprilu, maju kada su obnarodovali da će naplaćivati boks po novim cenama a mnogi se upecali da to važi za sve a ne samo za one kojima su ugovori za isti taj box istekli.

@churla nemam link, cuo sam od radnika iz poslovnice. Produzivao sam mami ugovor i rekao mi je nemoj moravu nece moci da deli 100gb, kad brat na svom broju bude produzio ugovor i obnovio akciju 100gb njen broj ce biti izbacen iz akcije. Tako da sam joj uzeo kontrolu troskova.

Interesantna ponuda, samo sto ja nemam ugovor, a imam tu opciju dostupnu na *797#
Mozda kad bi hteo da aktiviram ne bi mi proslo

Znacim da jednokratno uplatim aktivaciju ovog 1000GB dodatka i narednih 21m i nešto dana imam 1000GB neta da trošim koliko hoću ako mi treba?
Ovaj dodatak je samo za koristenje u Srbiji, nije za Mtel mrežu u BiH kad sam?

Morao sam da ih kontaktiram...

Na Moj mts "Milica" mi kaže:

1. uplatiš dodazak za 2500din jednokratno i dobijes 1000GB do kraja ugovorne obaveze, a najduže 24m

2. dobijes 10Gb neta za mtel mrezu svakog meseca za trosenje iz ovog 1TB iz dodatka (ovo se nigde u pisanoj formi ne spominje) al mi je "Milica" napisala

3. https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarifni-dodaci/Tarifni-dodaci-postpaid-addons (kliknite na crveno polje "saznaj vise")

4. dobijete ovo: 1000gb.jpg

Poslednja izmena:
Au tek sad ovde slučajno vidim da zmaj više neće moći da bude u boksu?
Znači ja moram da menjam tarifu da bih mogao da budem u boxu, ne mogu više zmaja.. Koja glupost.. Baš imaju neke glupe odluke..

Majci istice neki omorika paket ovog meseca. Sta bi ste savetovali da uzme? Treba joj beskonacno minuta i poruka, za internet nije zahtevna. Bila je u MTS-u zbog BOX4 u 4, ali ako mozze da se izboksuje neka promocija nije problem da se predje negde drugde.

Al se menjaju tarife, čini mi se mesečno. Šta sad može da se dobije, koja je najniža cena za najjeftiniju omoriku? Treba tašta da obnavlja ugovor, a odgovara joj mts da bude u box4, jer nema kod kuće internet.

Zvanično sa sajta. Uz zahteve za prelaz na prepaid, prelazak u drugu mrezu ide i do omorike 3 za 1300 dinara. Prolistaj temu.

Omorika 3 valjda više ne postoji, a ranije je moglo omorika 3 za 1000, to znam.

Ako je preko 65, onda ima senior tarifa, a tu ima neograniceno poziva i sms. Samo ne znam da li i tu moze da se aktivira onaj net od 1000GB.

Ima, ali onda nema interneta u paketu uopšte (osim viber), a realno je da će uvek nešto potrošiti preko tarife. Ovako, uzme neku omoriku (i 3gb je dovoljno jer ulazi u onih 100) i ne razmišlja o internetu. Ionako ne potroši više od par gb mesečno, možda 10 maks.

Minimalna je Omorika 12 sa27 GB u paketu.

Senior tarifa je bez interneta.

Majci istice neki omorika paket ovog meseca. Sta bi ste savetovali da uzme? Treba joj beskonacno minuta i poruka, za internet nije zahtevna. Bila je u MTS-u zbog BOX4 u 4, ali ako mozze da se izboksuje neka promocija nije problem da se predje negde drugde.
A da predje u Globaltel, neograniceni pozivi i sms i 2g za 800din, ili 8gb za 1000din?

Mozda ja ne razumem poentu 1000GB interneta, ali kakve veze ima sto senior tarifa nema neta, ako se dokupi tih 1000GB?
Naravno, druga je prica ako ne zeli da se dokupljuje, mada mi se ovako napamet cini da se vise isplati senior+1000GB, nego najjeftinija omorika bez dodatka.
Ne ulazim u pricu "sta ako se dobije neka povoljnost od ekipe za zadrzavanje korisnika".

Zvanično sa sajta. Uz zahteve za prelaz na prepaid, prelazak u drugu mrezu ide i do omorike 3 za 1300 dinara. Prolistaj temu.
Izvinite, ali bukvalno ne razumem sta pise ovde. Lici mi da prepoznajem reci, ali nikakvog smisla nema recenica kao da pokusavam da citam makedonski.

U svakom slucaju cu da prelistam temu unazad, ali ne razumem ovaj deo za zahteve za prelaz na prepaid i prelazak na drugu mrezu.

Nazad
Vrh Dno