"4 u BOX 4Pozdrav, kakvo je stanje jel može zmaj tarifa da se nakači na Box 4 deljeni Internet... Na sajtu pise da je za korisnike omorika i soko tarife ...
Moja greška..."4 u BOX 4
Iskoristite poklon od 100 GB zajedničkog 4G interneta. Bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje svim mobilnim linijama (maksimalno pet mobilnih linija) koji se pridruže paketu u okviru servisa 4 u BOX 4. Korisnik može pridružiti linije koje imaju aktivnu Omorika ili Kontrola troškova tarifu."
Ако имаш Змај тарифу, немаш право да користиш/делиш 100ГБ заједничког интернета са осталим члановима.Moja greška...
Pa jel ima neko da je povezao zmaja na 4 u BOX-u
Ajd ako imas neku potvrdu za ovo, molim link. Za mene licno to je "dealbraker".Cini mi se da i moravu izbacuju iz deljenja 100gb
Sto znaci da ja iz A1 podnesem zahtev za prenos broja Yettelu kao prepaid korisnik i dace ponudu ?٪ oni vec imaju akcije sa 50% popusataDa da, ide. Prebacis se na prepaid i posle 48 sati dobijes opciju za 50%.
Šta je ovo? Svaki mesec 2.500 ili jednokratna uplata?
Jednom uplatiš 2500 i krckaš do kraja ugovora. Ovo je odlična priča.Šta je ovo? Svaki mesec 2.500 ili jednokratna uplata?
A da predje u Globaltel, neograniceni pozivi i sms i 2g za 800din, ili 8gb za 1000din?Majci istice neki omorika paket ovog meseca. Sta bi ste savetovali da uzme? Treba joj beskonacno minuta i poruka, za internet nije zahtevna. Bila je u MTS-u zbog BOX4 u 4, ali ako mozze da se izboksuje neka promocija nije problem da se predje negde drugde.
Izvinite, ali bukvalno ne razumem sta pise ovde. Lici mi da prepoznajem reci, ali nikakvog smisla nema recenica kao da pokusavam da citam makedonski.Zvanično sa sajta. Uz zahteve za prelaz na prepaid, prelazak u drugu mrezu ide i do omorike 3 za 1300 dinara. Prolistaj temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari