Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Komentar se odnosio jedino na zakljucak da izvorno tarifa nema ukljucenu i odredjenu kolicini podataka 😃 Ako moze da se doda, onda se isplati.

Mozda ja ne razumem poentu 1000GB interneta, ali kakve veze ima sto senior tarifa nema neta, ako se dokupi tih 1000GB?
Naravno, druga je prica ako ne zeli da se dokupljuje, mada mi se ovako napamet cini da se vise isplati senior+1000GB, nego najjeftinija omorika bez dodatka.
Ne ulazim u pricu "sta ako se dobije neka povoljnost od ekipe za zadrzavanje korisnika".
Senior tarifa nije navedena da moze aktivirati ovaj 1000Gb net dodatak.

Da nisu uveli za prelazak iz A1 neke besplatne mesece po dinar i koliko se moze izvuci

Dobio sam Omoriku 12 za 1599 dinara celu ugovornu obavezu i 12+50Gb interneta svaki mesec. Malo skuplje od Yettel total 40 ali nisam mogao da se cimam.

^^
Kao stari korisnik (obnova UO) ili za prelazak iz druge mreže?

Kao stari korisnik uz pretnju prelaska bez preduzimanja konkretnih koraka, samo mejl.
Prešao bih u Yettel da nije ovako slična ponuda.

Kao stari korisnik uz pretnju prelaska bez preduzimanja konkretnih koraka, samo mejl.
A koja bi ponuda u Yettel bila za Total 40 ako predjem sa A1? 2499 din je zvanicno na sajtu. Jedan moj projatelj je dobio Total Data za 1999 din. Na koju foru ne znam

Predješ na pripejd Yettel i onda posle par dana dobiješ za 1500 din. Ima u njihovoj temi.

Koliko ti je trajalo od slanja mejla (na koji si mejl slao i šta?) do realizacije?
Takođe jel važi ovih 1000gb za ugovore na godinu dana?
Šta mislite, jel može da se uzme tipa Morava najjeftinija na 12 meseci, ubaci broj u box4 i roka 100gb iz toga? Takođe možda i uzme ovih 1000gb sad dok traje promocija?

Poslednja izmena:
7 dana otprilike je trajalo sve. Ne znam za ovih 100gb.
Pisao sam im na onu formu sa sajta, odeljak postpejd a odgovor da će me neko kontaktirati dobio sa [email protected]
Zvali sa 064733

Koliko ti je trajalo od slanja mejla (na koji si mejl slao i šta?) do realizacije?
Takođe jel važi ovih 1000gb za ugovore na godinu dana?
Šta mislite, jel može da se uzme tipa Morava najjeftinija na 12 meseci, ubaci broj u box4 i roka 100gb iz toga? Takođe možda i uzme ovih 1000gb sad dok traje promocija?
100GB 4 u Box4 mogu da koriste samo mobilni brojevi koji imaju Omorika i Kontrola troskova taife.

Da li se nekom dogodilo da je aktivirao 1000gb u postpaid-u i da:

• nije naplaćeno
  • stigao je sms o aktivaciji
  • stoji na portalu informacija da je aktiviran dodatak
  • GB se još nisu pojavili?
  • (čekam da reše prigovor)

Imam dodatnih 50gb "poklona" mesečno do kraja ugovorene obaveze za potpisivanje ugovora.

Vidim stiglo mi je na racunu za mobilni (omorika 3) stavka "korekcija naknade" od 250 dinara. Je li jos neko dobio ovo?

2x godišnje obračunavaju kamatu. Verovatno si kasnio sa plaćanjem nekada u toku ove godine, pa su ti sada to obračunali.

Kako dobijete popust prelaskom na prepaid? Odete u poslovnici, kao hoću da pređem i?

Da li se nekom dogodilo da je aktivirao 1000gb u postpaid-u i da:

• nije naplaćeno
  • stigao je sms o aktivaciji
  • stoji na portalu informacija da je aktiviran dodatak
  • GB se još nisu pojavili?
  • (čekam da reše prigovor)

Imam dodatnih 50gb "poklona" mesečno do kraja ugovorene obaveze za potpisivanje ugovora.
  • nije prvi put uspelo aktiviranje (vrtio se kruzic plav i vrteo i meni dosadilo da cekam, otisao da se napisjem vode, kad sam se vratio nema nista, vidim da nije aktivirano)
  • Poslajem upit sto nece da mi se aktivira
  • dobijem odgovor da im posaljem ss sa porukom sto nije aktivirano (bas pametan zahtev, cista genijalnost kao da ja cuvam i snimam sve sto iskoci a pogotovo ono sto ne iskoci u prozoru)
  • sutri dan aktiviram, prodje aktivacija
  • stoji u moj mts na telefonu u aplikaciji i preko pretrazivaca na sajtu da ja dodatak aktiviran
  • u zaduzenju nema 2500din, samo 3,97dina
  • nema ovih 1000GB u pregledu
  • ima samo nekih +7GB al ne i 1007GB (4GB za O3 pa preneseno nesto od proslog meseca i otud +7GB)
  • bio i u poslovnici i ne znaju zasto je tako i zasto ne pise svih +1000GB
  • cekam da mi se jave po prigovoru...

Dosao odgovor od mts.
Moj prigovor je osnovan...
Nisu sabrali "internet u Srbiji" da dodatkom od 1000GB već su napravili novi prikaz za dodatak od 1000GB.
Bitno je da je prikazano.
Zna li neko kad se troši, da li tek kad se potroši net iz paketa (mesecni i preneti)?
1000gb.jpg

na prepaid gde je dobijeno 5gb dopunom prvo krcka od 1000gb dodatka zasto pojma nemam ali cisto jedna info.

Dosao odgovor od mts.
Moj prigovor je osnovan...
Nisu sabrali "internet u Srbiji" da dodatkom od 1000GB već su napravili novi prikaz za dodatak od 1000GB.
Bitno je da je prikazano.
Zna li neko kad se troši, da li tek kad se potroši net iz paketa (mesecni i preneti)?
Takođe posle prigovora pojavio se dodatni Internet + dodatni Internet?! Koliko sam shvatio ovaj drugi treba
da se troši po isteku redovnog u paketu. Zvao sam da pitam što nemam odmah obračunato 2500,00 za dodatak
kažu da će biti kada budu pravili račun.

1671390539752.png
1671390574756.png

Do kad uopšte mora da se potroši taj terabajt protoka? Ako postoji kratkoročno vremensko ograničenje (mesec-dva)... Neću da psujem. Na novim boks, i ovim običnim, paketima se dobija nepotrošiv net. Ovo mi dođe kao klasična navlaka... Kad dobiješ 9GB u balkan romingu + 2 međ' normalan svet... Čudim se vašem nastranom hobiju!

Ja jos uvek ne verujem da cu morati skoro duplo skuplje da placam paket u kome necu imati nista vise nego sto imam u trenutnom (zmaj + 100gb iz box-a)..

Pa da doprinesemo forumu, gde sam i sam jako zahvalan nekim ljudima koji zapravo daju korisne informacije :)
Pregovori za prelazak iz MTS-a u konkurenciju su obustavljeni nakon sto je ispregovarana Senior tarifa:

Paket sadrzi iz onsovnog dela:
  • 950 RSD
  • neograniceno minuta i sms
  • neograniceno vajber
Dodatno da bi nas zadrzali:
  • 2 meseca gratis (po jedan dinar)
  • 3 GB interneta
  • beskonacno neta po smanjenoj brzini (64) - nisam siguran za ovo posto su bile neke dve ponude posto prva nije prihvacena

Eto toliko od mene,
Srecno natezanje sa operaterima :)

Ja sam poslao mejl pa cemo videti sta se desava.

Pa da doprinesemo forumu, gde sam i sam jako zahvalan nekim ljudima koji zapravo daju korisne informacije :)
Pregovori za prelazak iz MTS-a u konkurenciju su obustavljeni nakon sto je ispregovarana Senior tarifa:

Paket sadrzi iz onsovnog dela:
  • 950 RSD
  • neograniceno minuta i sms
  • neograniceno vajber
Dodatno da bi nas zadrzali:
  • 2 meseca gratis (po jedan dinar)
  • 3 GB interneta
  • beskonacno neta po smanjenoj brzini (64) - nisam siguran za ovo posto su bile neke dve ponude posto prva nije prihvacena

Eto toliko od mene,
Srecno natezanje sa operaterima :)
3GB neta pretpostavljam mesecno? Ali svakako da proverim. :)

Nazad
Vrh Dno