5 godina imam Beko sa tp. ***, radi, ne pravi probleme. Malo je više bučna. Dobar izbor programa, ali u principu se sve svodi na 3 programa koje koristim.Ima li ko iskustva sa Beko mašinama za sušenje veša, konkretno model 8440 ili slični njemu? U tom cenovnom rangu koju bi preporučili (do 60k din)
Ја нисам мењао, али по упутству делује једноставно. Има детаљно описан поступак.I samo jos jedno pitanje, posto mi se cini da je model koji si ti imao takodje podrzavao tu opciju - sta na Samsungu znaci da ima reverzibilna vrata? Mislim, znam sta to znaci prakticno, ali mi nikako nije logicno da je zaista moguce mijenjati smjer otvaranja sudeci po geometriji vrata i izgledu brave i sarke (bar gledajuci po slikama)?
Da li se zaista mogu rotirati vrata i namjestiti zeljeni smjer otvaranja, posto mi treba lijevo otvaranje, kao kod vecine masina za pranje (idu jedna na drugu)?
Light (delicate) program ne suši do kraja i tako je od kako je mašina kupljena. Namenjen je za sušenje osetljive garderobe.-program za peglanje daje delimicno vlazan ves, to je normalno.
-pustanje 2x susenja kod masine sa TP znaci da je masina zapusena i izgubila efikasnost (vec sam pricao o tome)
-za skupljanje stvari, nemam pojma o cemu pricas, moguce je da u masinu stavljate stvari koje nisu namnjene da se suse u masini.
Normalno sto smo onda i kupovali masine. Kupimo mal vece stvari one se skupe prilikom susenja i to je to.Light (delicate) program ne suši do kraja i tako je od kako je mašina kupljena. Namenjen je za sušenje osetljive garderobe.
Skoro sva pamučna garderoba, s posebno od debljeg pamuka se skuplja i nema tu sad neke filozofije. Na kompletnoj garderobi koju imam stoji znak zabrane mašinskog sušenja. Naravno da ne poštujem zabranu.
Ne mogu da nađem taj senzor,sve sam pretražio bukvalnoProveri da nije zaprljan senzor.
Ja mislim da čujem pumpu kratko pri startanju ,mislim inače kad tako starta čuje sve normalno samo eto što odmah zatustaviMože biti problem sa pumpom za vodu. Ukoliko registruje da nešto nije u redu, odmoh zaustavlja dalji rad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari