Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
A LG servis?Od peri suši varijanti za odnos cene i kvaliteta bih odabrao LG. Bosch je nešto suludo skup, a mislim da ne vredi tih para.
Ostali šta znam ne bih se puno udubljivao.
LG servis bele tehnike niko ne zna kako radi, jer nikom nikada nije trebao.A LG servis?
Ja se ne sećam neke reklamacije u 5 godina.A LG servis?
Скоро је мој пријатељ који има неку пери суши варијанту LG имао контакт са сервисом, а каже да му није прво искуство.A LG servis?
Ja sam skoro kupio neku LG kombinovanu. Prilikom sušenja greje prilično, kupatilo se zagreje, ali ništa neizdrživo. Ruku ne bi mogao da držiš na njoj duže od sekundu-dve. I naravno biće ti potreban odvod (i dovodIscitao sam malo temu, i vidim ima dosta oprecnih misljenja, naravno kao i uvek
Kupio bih kombinovanu masinu za pranje i susenje, nemam mesta za odvojenu varijantu. Nalazila bi se u maloj ostavi, bez prozora pa me brine to veliko zagrevanje koje svi pominju za masine sa grejacima, a nesto na sajtovima ne nalazim informacije koja je sa toplotnom pumpom a koja sa grejacem. Za oko mi je zapala HAIER HWD90, vidim da i Beko ima dosta varijacija koje su i dosta jeftinije od ove masine. Sta je neka preporuka, sta uzeti i sta je uopste sa toplotnom pumpom a sta nije?
Onda ona "radi na vazduh" vrv, takvu smo imali Bosch - koristila je vazduh za hlađenje i štedela vodu. Nakon nje je došla Beko kombi mašina koja "radi na vodu" i naravno da se prostorija manje zagrevala.Ja sam skoro kupio neku LG kombinovanu. Prilikom sušenja greje prilično, kupatilo se zagreje, ali ništa neizdrživo. Ruku ne bi mogao da držiš na njoj duže od sekundu-dve. I naravno biće ti potreban odvod (i dovod)
U sličnom cenovnom rangu kao Bosch 8 je i Miele. Svakako treba razmotriti.Da li treba nešto drugo razmatrati u tom cenovnom rangu?
Ja imam Bosch seriju 8 oko 9 meseci, tacna oznaka WTX87KH1BY.Jel ima neko iskustvo da bosch serijom 8? Da li treba nešto drugo razmatrati u tom cenovnom rangu?