Citao sam forum vise puta i nisam bas ubedjen da je sa masina toplotnom pumpon nesto preterano "bolja" od masine bez pumpe.Ja sam imao par godina MIele(bez toplotne pumpe) dovezena iz Nemacke bila je PREDOBRA.Ali kada se pokvarila to je bilo to deo nismo mogli naci skoro godinu dana.Imam 3 ortaka koji imaju masine za susenje vesa i svo troje su prezadovoljni.Jedan ima sa toplotnom jedan bez a drugi kombinovanu masinu(Znaci neko laze hehehe).Treba mi misljenje ljudi koji su imali masinu bez ili koji imaju i dan danas masinu bez toplotne pumpe kako su oni zadovoljni.I onih koji su presli sa masine bez na masinama sa toplotnom pumpom.Sta je to toliko bolje pa da toliko medijski itd daje vise "paznje" na masinu sa toplotnom pumpom.Ja bih masinu koristio najvise nocu kada je struja jeftina.E sada nisam siguran da li bi masina bila u hodniku ,kupatilu ili u pomocno.Miele je bila u pomocno i grejala ja i to bas je grejala....Ali susila je za sve pare.Ves je bio mek ...jednostavno vrh masina.Sada nemam sredstava da uzimam novu Miele uzeo bih nesto skromno sto se tice sto jeftinije a sto bolje opet da se vratim kod ortaka jedan ima VOX(mislim da je dobio na poklon za useljenje u novi stan,a najimucniji je i SIGURAN SAM da nije zadovoljan mogao je da uzme i zameni vox sa mnogo skupljim masininama bez problema.) bez toplotne pumpe prezadovoljan je,drugi ima candy sa toplotnom i on je zadovoljan treci ima gorenje i pere i susi .Kao sto rekoh svo troje prezadovoljni....Zelim da cujem jos neka vasa misljenja.Sada je crni petak pa bi trebali to iskoristiti Oni u radnjama pricaju bolja je toplotna sa pumpom bla bla i ja ga pitam ok jel imas ti masinu pa je tako hvalis pa nemam nisam nikada imao....Pa koji mi K onda pricas takve stvari a nikada je nisi upalio.....