To što se klima ne gasi je možda dobro sa stanovišta tehnologije ali što se tiče korisnika ja čisto sumnjam. Ako se klima ne gasi a duva mlako ili čak toplo to je ok ali ako klima duva non stopal hladno, e onda bolje da ne duva. Meni više odgovara da radi kao obična klima a da duva mlako toplo nego da duva stalno a hladno. A meni je prosto neverovatno da predimenzionirani uređaji duvaju toplo. Oni imaju toliko snage u rezervi da se nikada ne naprežu upravo zato da bi štedeli struju.
A imaš klime koje u prelaznom periodu rade on of ali zato dok rade dvaju toplo i to mi više odgovara. Inače da bi mlaz postao topao kod klime koja duva prohladno, mora se brzina duvanja smnjiti a povećati temperatura na daljinskom, bez toga nema toplog duvanja.
Moj MH uvek ima topao izduv ali do nekih 7-8 stepeni spoljne radi kao on off al meni ne meta jer održava tačnu temperaturu. Sad kad je malo zahladilonema više gašenja al duva toplo. Al nema toplog duvanja sa ultra niskom potrošnjom, trenutno troši po 300w/h da je niže bio bi hladniji izduv.