Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Kakav je ovaj tv?

Model TV je dobar i nema zamerke, za preporuku. A cena je obmana, isto ovo pre nekoliko meseci plaćeno 2600din skuplje a nije bilo na akciji, a kod njih je na volšeban način nekako sada 85.000, pa akcija kao na istu cenu koja nije bila akcija pre nekoliko meseci? Pilićari.

Da, dinar ojačao prema EUR, treba TV da bude još jeftiniji 😉
Ovi su tek šampioni, kod njih isti Tv košta 100.000. Eto šta možete da oćekujete za crni petak i novu godinu u Srb, redovne cene na sniženju, naša realnost.

Cene televizora se vezuju za dolar, kupujte do kraja godine od januara opet dizu cene panela.

Samo ukucaj kod ananas5 prilikom plaćanja i aktiviraj svojih -5%!
Ne znam da li vazi za sve ili samo za one koji su dobili mail.

Ja porucio jedan TV na Ananasu za moje, plus iskoristio i kod.
Procackao sam sve validne sajtove, 2,500 ispalo jeftinije nego na ostalim sajtovima 🙂
Mislim da mozete dobro proci barem sto se tice TV-a trenutno na Ananasu uz kod.

Inace, probajte i druge kombinacije tipa "ananas10". Fora iz online market teme koja radi na idea online cini mi se. would be nice 😀

Naručih i ja prvi put nešto sa ove platforme. Konkretno mašinu za sušenje veša sa ovim 5% popusta kodom na već akcijsku cenu, plus besplatna dostava, tako da sam tu odlično prošao.

Međutim ta njihova "a direkt" isporuka u roku od jednog dana ne funkcioniše baš kako i piše. Tačnije mašina će biti isporučena tek 6-tog dana od dana porudžbine.

Poslednja izmena:
Naručih i ja prvi put nešto sa ove platforme. Konkretno mašinu za sušenje veša sa ovim 5% popusta kodom na već akcijsku cenu, plus besplatna dostava, tako da sam tu odlično prošao.

Međutim ta njihova "a direkt" isporuka u roku od jednog dana ne funkcioniše baš kako i piše. Tačnije mašina će biti isporučena tek 6-tog dana od dana porudžbine.
Meni je uvek sve sa "a direkt" stizalo za dan. Jel si siguran da si narucio proizvod koji podpada pod "a direkt" dostavu? Moze se desiti da je samo besplatna dostava ali ne i "a direkt"

Meni je uvek sve sa "a direkt" stizalo za dan. Jel si siguran da si narucio proizvod koji podpada pod "a direkt" dostavu? Moze se desiti da je samo besplatna dostava ali ne i "a direkt"
Siguran sam. 😁 Pritom mi ništa nisu odgovorili na mail gde sam im samo napisao dobronamernu sugestiju.

Prilozi

• Screenshot_2022-11-10-22-36-23-296_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-11-10-22-36-23-296_com.opera.browser.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Da li negde pise broj posiljke da bih mogao da pratim? Gledam ali ne vidim nigde...

Paket dimenzija 60 x 60 x 60 cm i težine preko 30 kg smatraju se vangabaritnim.
Za vangabaritne proizvode isporuka je besplatna i vrši se sa dva izvršioca (2Man). Rok isporuke ovih proizvoda je od 2 do 5 radnih dana uz najavu dan ranije, kao i na dan isporuke.
Danas je praznik pa ovaj dan ne racunaj.... Ako si narucio posle 19h ili do 23h za Bgd i NS to i za direkt ne znaci da ce biti sutra isporuka i za regularne pakete...

Danas je praznik pa ovaj dan ne racunaj.... Ako si narucio posle 19h ili do 23h za Bgd i NS to i za direkt ne znaci da ce biti sutra isporuka i za regularne pakete...
Ako sam dobro razumeo za vangabaritne pošiljke iako piše "a direkt", ne znači da će isporuka biti sutra, ako je poručena do 23h za Beograd? Inače poručio sam 08.11.

Tako je jer ide isporuka sa dva coveka...

Piše negde u uslovima isporuke da vangabaritne i teške pošiljke ne stižu baš odmah. Znam da sam to pročitao kad sam tražio nešto.

Kao sto sam najavio na Ananasu je popust na iPhone 14 20%...

Nazalost, nista od PS5...

Koji PS5, nema od toga nista, i ako bude, imace dva komada na stanju... Za PS5 nemoj da se nadas nekoj akciji, moze samo da iskoci neki novi bundle po vecoj ceni nego trenutno.
Ja pratim otkad, nema leba kod nas.

Ma ne nadam se ja, nego je PS5 bio u opciji za Ananas za Crni Petak pa sam obecao da cu napisati ako saznam nesto... Da je ispalo ne bi bilo 2 komada, ne funkcionise Ananas tako...

Danas uzeo neku igracku koja je oznacena adirekt. Upravo stigla poruka da je kurir preuzeo pošiljku. Da li isporučuju i vikendom?
Kod ovog proizvoda nije bilo moguće odabrati paketomat već samo isporuka kurirom, da li je to slučaj sa svim proizvodima označim sa "direkt"?

Danas uzeo neku igracku koja je oznacena adirekt. Upravo stigla poruka da je kurir preuzeo pošiljku. Da li isporučuju i vikendom?
Kod ovog proizvoda nije bilo moguće odabrati paketomat već samo isporuka kurirom, da li je to slučaj sa svim proizvodima označim sa "direkt"?
Nije, ja sam proslog meseca narucio parfem oznacen sa ananas direkt, uredno izabrao paketomat kao opciju.

Ja sad probao taj vaučer ali ne radi.
Edit: pozvao ih, kaže da im je to od danas aktivno(prvo nije znao da postoji ta akcija uopšte), ne zna kako da mi pomogne. Proslediće kolegama da provere a meni savet da probam kasnije

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da nadjem ni gde se kuca uopšte

Nisam išao do kraja. Potvrđujem da ne radi.

Nazad
Vrh Dno