The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Upravo mi prošao kod, proradilo je.Je l tebi, ili nekome drugom, prošo kod?
Upravo mi prošao kod, proradilo je.Je l tebi, ili nekome drugom, prošo kod?
Nije radio danas taj kod uopste.Do 16.01.2023. uz promo kod apaketic23 1500 dinara popust na jednu kupovinu veću od 3000 dinara.
Potvrđujem, prošlo sad i meni.Upravo mi prošao kod, proradilo je.
Tako je, ali je uspeo da mi prođe pre 10 min.Nije radio danas taj kod uopste.
Otvori attachment, tamo je sve lepo obračunato/iskazano.Proradilo i kod mene ali mi je na mejl stigao racun na pun iznos. Kontaktirao sam ih i trenutno nisu sigurni koja ce cena biti pa sam otkazao porudzbinu. Proveravaju sa marketing sluzbom, nisu upoznati sa ovom akcijom u kontakt centru.
Stavka "popust" služi ako imaš više proizvoda i/ili dostava da se podeli pripadajući vaučer po proizvodu/dostavi.I attachment kranje nepismen
Ja sam izabrao opciju isporuke na paketomat, uz online plaćanje karticom, skinut mi je tačan iznos (sa uračunatim popustom).ali mi je na mejl stigao racun na pun iznos.
Verovatno jer je ogromna navala, plus sad ovaj kod za popust..Zašto im sajt tako loše radi?
Bukvalno je užasno. Preko telefona mi trebaju jaaaki živci da bih završio bilo šta...Zašto im sajt tako loše radi?
Kao što je kolega napisao iznad, takodje moraš nalog da napraviš. Meni nije radila fora preko google naloga..Ne znam za vas ali meni kod ne prolazi 😣
Ili zbunjuje masu u skladu sa svojim imenom 😃To je dezinformacija ili sistemska greska u mom slucaju.
Hvala za info o popustu za filter, uzeo i ja, prošao kod, platio sačuvanom kreditnom na nalogu.Ja uzeo HEPA filter za Xiaomi preciscivac koji je na 38% popusta i prihvatio kod. To je dezinformacija ili sistemska greska u mom slucaju.
Pisao sam im ponovo sa dokazima pa ćemo videti za dalje. Msm nije kao da mi je bitno, mogu bez te majice da živim. 😂Ja uzeo HEPA filter za Xiaomi preciscivac koji je na 38% popusta i prihvatio kod. To je dezinformacija ili sistemska greska u mom slucaju.
I kod mene ista priča. Odmah sam otkazao porudžbinu i napisao mejl. Sad ćemo par dana da se prepucavamo vrv. 🤣Svojim ocima sam video kako je kod prihvacen i da treba da platim 2490, sve je lepo pisalo.
I pogledam mail, kreirana porudzbina i treba da se plati 3990. Ovi ili ne znaju sta rade ili hoce da prevare nekog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari