Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Radi i kod mene, a radiće i na "ženinom" nalogu :)

Proradilo i kod mene ali mi je na mejl stigao racun na pun iznos. Kontaktirao sam ih i trenutno nisu sigurni koja ce cena biti pa sam otkazao porudzbinu. Proveravaju sa marketing sluzbom, nisu upoznati sa ovom akcijom u kontakt centru.

Izem ti firmu gde jedna služba kači promociju i ne obavesti drugu.
Meni to govori da su ili neprofesionalni ili skloni muljanju.

I attachment kranje nepismen

Prilozi

• Screenshot_20221216-202451_Xodo Docs.png
    Screenshot_20221216-202451_Xodo Docs.png
    80.2 KB · Pregleda: 202
Meni je skinut pun iznos iako sam uneo kod i pisala je umanjena cena. Otkazao porudžbinu i poslao mail, čekam odgovor pa ćemo videti.

Dobio sam odgovor da je kod nemoguće iskoristiti za već snižene artikle. Klasična srpska prevara.

Ja uzeo HEPA filter za Xiaomi preciscivac koji je na 38% popusta i prihvatio kod. To je dezinformacija ili sistemska greska u mom slucaju.

Meni prošao kod za proizvod snižen sa 17000 na 13000, naplaćeno 11500.

A i piše da važi za sve, stavka broj 2:
Screenshot 2022-12-17 at 11-51-00 Novogodišnji promo kod Osvoji dodatni popust Ananas Ananas.png

Ja uzeo HEPA filter za Xiaomi preciscivac koji je na 38% popusta i prihvatio kod. To je dezinformacija ili sistemska greska u mom slucaju.
Hvala za info o popustu za filter, uzeo i ja, prošao kod, platio sačuvanom kreditnom na nalogu.
Ali sajt užasno spor, pogotovu kada sam ulogovan.

Pisao sam im ponovo sa dokazima pa ćemo videti za dalje. Msm nije kao da mi je bitno, mogu bez te majice da živim. 😂

Svojim ocima sam video kako je kod prihvacen i da treba da platim 2490, sve je lepo pisalo.
I pogledam mail, kreirana porudzbina i treba da se plati 3990. Ovi ili ne znaju sta rade ili hoce da prevare nekog...

Poslednja izmena od urednika:
Neka salju pa platis kiliko treba ako nece neka vracjaju.

Svojim ocima sam video kako je kod prihvacen i da treba da platim 2490, sve je lepo pisalo.
I pogledam mail, kreirana porudzbina i treba da se plati 3990. Ovi ili ne znaju sta rade ili hoce da prevare nekog...
I kod mene ista priča. Odmah sam otkazao porudžbinu i napisao mejl. Sad ćemo par dana da se prepucavamo vrv. 🤣

Poslednja izmena od urednika:
Na specifikaciji koja stigne na mail gledajte samo onu stavku "za placanje", jer tu pise iznos sa popustom, dok je ispod "ukupan iznos" taj bez popusta...jeste malo nesrecno napisano, ali svakako moze da se odbije prijem ili ne podigne sa paketomata, pa nek im se vrati.

Nazad
Vrh Dno