Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

To možda u NS, Bg itd. Ananas pakete ovde dostavlja lokalni city express kurir koji zove oko pola 8 ujutru, da je tu za 10min, a desi se i da dođe posle pola sata. Čak i kad se naznači da ne bude dostava recimo pre 10h, lika zabole, on svejedno zove, ako se niko ne javi, vraća paket.

@Čika_Kure
Pa nije baš tako. Trenutno A-direkt dostava nije naredni radni dan (sutra), već je rok 20-26.
Dakle, dežurstvo nedelju dana u najavi.
Meni su pre mesec dana zakazali dostavu od 8-10h ujutro, da bi došli u 13h. Na mejl u vezi jedne info su mi odgovorili nakon nedelju dana. Za jednu reklamaciju me kuliraju već mesec dana.

Ako se vratiš i pogledaš moje poruke u ovoj temi (ako je neko zaludan 🙂), videćeš samo hvalospeve. Međutim, početno predivno iskustvo je sada u rangu onoga što čitam u temama Bazara i Šopstera, jedino se još niko ovde nije žalio da su mu otkazali porudžbinu. Pretpostavljam da su sada prevazišli svoje resurse i polako ulaze u kolotečinu sa ostalima. Jedino što cenovno sa akcijama zaista potuku konkurenciju i to im je trenutno jedini +. Jer eto ovaj Hepa filter, što je obeležio ovu stranu teme, za 2500 dinara je stvarno odlična kupovina.

Jel imate problem sa greskom "Server se ne odaziva" pri porucivanju? Probao sam i placanje pouzecem i karticom, a ne smem da izadjem sa stranice ima vaucer da mi propadne.
Edit: Uspeo sam, izgleda da baguje server pa da se saceka malo. Inace na sajtu mi pise cena umanjena a na mailu puna cena.

Poslednja izmena:
U totalu piše puna cena, ali iznad u stavkama se prikazuje "vaučer" 1500 i "za uplatu" iznos umanjen za vaučer?

A i kada se proveri racun u stavci Status porudzbine pise puna cena bez tog popusta od 1500 din. Nesto su opako zeznuli...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    34.5 KB · Pregleda: 251
treba valjda da obrade i posalju novi mail.. I hope so

p.s imas desno "preuzmi specifikaciju" tu pise vrednost vaucera i za placanje

1500$ je Remote Tester / QA, mogu da sklope ugovor na ~ 3 meseca, naći će im 90% "bagova"...
Ali ovako imaju besplatan marketing, deli se po forumima, fejsu, Telegramu... nekome prođe nekome ne... Bace kosku pa se narod prepire...
"There is no such thing as bad publicity" - Madonna.

@Čika_Kure
Pa nije baš tako. Trenutno A-direkt dostava nije naredni radni dan (sutra), već je rok 20-26.
Dakle, dežurstvo nedelju dana u najavi.
Meni su pre mesec dana zakazali dostavu od 8-10h ujutro, da bi došli u 13h. Na mejl u vezi jedne info su mi odgovorili nakon nedelju dana. Za jednu reklamaciju me kuliraju već mesec dana.

Ako se vratiš i pogledaš moje poruke u ovoj temi (ako je neko zaludan 🙂), videćeš samo hvalospeve. Međutim, početno predivno iskustvo je sada u rangu onoga što čitam u temama Bazara i Šopstera, jedino se još niko ovde nije žalio da su mu otkazali porudžbinu. Pretpostavljam da su sada prevazišli svoje resurse i polako ulaze u kolotečinu sa ostalima. Jedino što cenovno sa akcijama zaista potuku konkurenciju i to im je trenutno jedini +. Jer eto ovaj Hepa filter, što je obeležio ovu stranu teme, za 2500 dinara je stvarno odlična kupovina.
Ako ti nije teško odvoji malo vremena da pročitaš korisničko iskustvo pre nego što krene litanija.
Samo "ananas direct" proizvodi se isporučuju dan za dan i dostava sutradan (i tako i bude), ostali proizvodi od jedan-dva-ti do osam radnih dana.
Pisao sam nedavno moj slučaj i kupovinom patika i duksa isti dan iz iste radnje, prvi artikal uzeo preko Ananas, drugi direkt preko sajta radnje.
Patike stigle za dan, duks za sedam ili deset dana (zaboravio sam tačno) a iz iste radnje ih isporučili istom dostavljaču.
Ovo ne mogu da objasnim osim kao pritisak Ananas na partnere da robu prodatu preko njih isporučuju promptno.

Još uz to besplatna dostava i dobijaš i poklone (ja sam se onih fuš Katar lopti za fudbal nadobijao onoliko sve sa pumpama koje nisu đubre)...

Po mom iskustvu ubedljivo najorganizovaniji internet shop kod nas.
Jedino im je izbor proizvoda pomalo upitna i ograničena...

Sajt im je skoro pa neupotrebljiv na telefonu, svaka stranica se čeka 3-4-5 sekundi, horor. Da ne pričam o pretrazi, jedina svetla tačka je ovaj popust od 1500, kome prodje, naravno.

Ja narucio na istu adresu, sa istim imenom, sa 2 naloga (samo registrovao 2 razlicita mejla). Prosla prilikom porudzbine 2 vaucera 1500din. Mislio sam mozda ce ograniciti ako se salje na istu adresu, ali je proslo i cekam isporuke.

Ako ti nije teško odvoji malo vremena da pročitaš korisničko iskustvo pre nego što krene litanija.
Samo "ananas direct" proizvodi se isporučuju dan za dan i dostava sutradan (i tako i bude), ostali proizvodi od jedan-dva-ti do osam radnih dana.
Pisao sam nedavno moj slučaj i kupovinom patika i duksa isti dan iz iste radnje, prvi artikal uzeo preko Ananas, drugi direkt preko sajta radnje.
Patike stigle za dan, duks za sedam ili deset dana (zaboravio sam tačno) a iz iste radnje ih isporučili istom dostavljaču.
Ovo ne mogu da objasnim osim kao pritisak Ananas na partnere da robu prodatu preko njih isporučuju promptno.

Još uz to besplatna dostava i dobijaš i poklone (ja sam se onih fuš Katar lopti za fudbal nadobijao onoliko sve sa pumpama koje nisu đubre)...

Po mom iskustvu ubedljivo najorganizovaniji internet shop kod nas.
Jedino im je izbor proizvoda pomalo upitna i ograničena...
Hajde na prvu loptu da ti odgovorim. Meni se čini da ti nisi pročitao ili razumeo šta sam ja napisao. Lepo sam napisao sam A-direkt što je "Ananas direct". Do sada jeste bilo poručimo danas, stigne sutra. Više nije. Možda sliku detaljnije pogledaš od teksta.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-18-18-25-07-012-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-18-18-25-07-012-edit_com.android.chrome.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 238
Hajde na prvu loptu da ti odgovorim. Meni se čini da ti nisi pročitao ili razumeo šta sam ja napisao. Lepo sam napisao sam A-direkt što je "Ananas direct". Do sada jeste bilo poručimo danas, stigne sutra. Više nije. Možda sliku detaljnije pogledaš od teksta.
To je onda novo. Do sada je uvek islo dan za dan...

To je onda novo. Do sada je uvek islo dan za dan...
Pa jeste. I kada sam proletos pitao nešto mejlom, zvali me posle 15 minuta, sada sam 7 dana čekao za neki generički odgovor. Ja sam bio oduševljen brigom o kupcima, sad mi žao što su tako brzo sve upropastili.

"Server se ne odaziva"

I ja sam imao problem sa ovom greskom, ali sam se ispalio pokusavajuci da se resim greske pa mi kupon vise nije validan. Kontaktirao sam ih preko sajta pa cu da vidim sta ce da kazu.

Jasno, ali vise me zanima kakva im je korisnicka podrska :)

Koliko dugo obradjuju porudzbinu ili nisu jer je nedelja?

+1, meni od petka stoji par komada "u obradi" :)

S obzirom da je milion ljudi na sajtu, Uzdaj se u to da ti bude isporuceno ove godine....porucio sam u petak 4 5 stvari i dalje je u obradii
Ja ne znam da li je to do mene (ispašće da sam Miškov agent za reklamu), ali sinoć sam poručio, danas već porudžbina spakovana i na isporuci)...
Ne znam možda stvarno ima veze što je u pitanju veće mesto - Novi Sad...
Rok za dostavu 19.12. do 23.12. (dakle biće možda danas a možda i 23.12, tu su malo se slošili, ranije je uvek bilo dan za dan)...

Ja ne znam da li je to do mene (ispašće da sam Miškov agent za reklamu), ali sinoć sam poručio, danas već porudžbina spakovana i na isporuci)...
Rok za dostavu 19.12. do 23.12. (dakle biće možda danas a možda i 23.12, tu su malo se slošili, ranije je uvek bilo dan za dan)...
I meni, BG je u pitanju...sve sto sam porucivao i do sada je stizalo u paket zonu u ponedeljak (ako sam narucivao od petka do nedelje) ili utorak ako porucim u ponedeljak itd. Naravno sa oznakom "a direkt", roba koja im je u magacinu u Novoj Pazovi.

Prošle nedelje tri paketa, jedan za dan stigao i preostala dva za dva dana. Takođe sam iz NS.
Jutros napravim novu porudžbinu, dva paketa i kao sve je prošlo ali pare nisu skinuli, to se do sad nije dešavalo.

Pozdav svima i u ovoj temi.

Poručih i ja Asus gejmerske sluške (hvala puno za info), a sa drugog naloga wi-fi extender:
Nadam se će vršiti posao za ove novce.

Obe porudžbine sa vaučerima prošle iz prve. Samo još da stignu. :)

Jako zavisi i od toga sta je u pitanju, recimo ako je neka gabaritna stvar, kao sto sam porucio ja pise mi rok isporuke 21 - 27, a neka pegla mi pise 19-23, iako ta pegla cak nije ni cekirana da je obradjena porudzbina, sto znaci nema sanse danas.

Upravo narucio ove sluske, kod prihvacen i sa kartice skinuto 1700 dinara, naveo sam da mi paket dostave na paketomatu. Isto NS, pise da ocekujem isporuku od 20-26tog.

"Porudžbina je spakovana" Rok isporuke 21. - 28.dec 😇

Platio karticom, rok isporuke 21.-28. I onda ovo. Ja do sada sa njima imam samo negativna iskustva. Što se mene tiče sa njima više nikad.

Prilozi

• IMG-f60294f499c94bb9181b78486619a15f-V.png
    IMG-f60294f499c94bb9181b78486619a15f-V.png
    372.7 KB · Pregleda: 187
Nazad
Vrh Dno