Hvala na preporuci, ja poručio 🙂 Jeftinije nego na nemačkim online prodavnicama 😀
Bacio, letimičan pogled (trebale mi papuče, drugo baš nisam zagledao), i cene su iste ili niže nego u prodavnicama čije proizvode nude ali je dostava besplatna.Ako je besplatna dostava "pre svega" to što pravi razliku, znači da te lestvice nemaju veze sa kvalitetom sajta/ponude, već samo sa cenom.
Za moje potrebe ponuda/cena i besplatna dostava pravi razliku na Ananasu.....ne porucujemo svi iste proizvode 😉Ako je besplatna dostava "pre svega" to što pravi razliku, znači da te lestvice nemaju veze sa kvalitetom sajta/ponude, već samo sa cenom.
Mozes li da navedes prodavca da ne narucujem od njega?Prvo iskustvo kupovine na ananasu nažalost odmah negativno. Poslali korišćen uređaj. Jedini plus, naručeno u petak popodne, stiglo jutros i to kutija uređaja upakovana u "ananas" kutiju.
Cene su im iste ili niže, bar ovo što sam ja jutros gledao...Nista mi ne znaci da ustedim postarinu od par stotina dinara kad su im cene i dalje pilicarske kao kod ostalih.
Da nude kao KP cene pa ajde. Ne znam cemu fascinatnost sa ovim sajtom.
Spark, mada mi deluje da je to samo neki ananasov kišobran doo za više trgovaca. Čak im je i na apru email od ananasovog domena i ananas ecommerce ima 100% udeo. Piše da su sa NBG, a proizvod je stigao iz KG, tamo je i vraćen, tako da izgleda kako ti se zalomi.Mozes li da navedes prodavca da ne narucujem od njega?
Nista mi ne znaci da ustedim postarinu od par stotina dinara kad su im cene i dalje pilicarske kao kod ostalih.
Porediš neuporedivo. Ananas je platforma za trgovinu, a KupujemProdajem je oglasna tabla.Nista mi ne znaci da ustedim postarinu od par stotina dinara kad su im cene i dalje pilicarske kao kod ostalih.
Svideo se devojci na oko. Uzeo sam ga. Brzo radi, ekran je malo kilaviji ali za office i surf će biti ok.A zasto bas taj model kad ima boljih?
Ovo su laptopovi sa ryzen 3 procesorom. Onaj acer je imao Ryzen 5.Sta je tu vrh
https://www.eponuda.com/laptopovi-c...ssd-backlit-fp-82ku00qxya-laptop-cena-9212573![]()
HP Laptop 255 G8 3V5M0EA 15.6" FHD Quad Core AMD Ryzen 3 5300U 2.6GHz 8GB 512GB Radeon Graphics - 070949
HP Laptop 255 G8 3V5M0EA 15.6" FHD Quad Core AMD Ryzen 3 5300U 2.6GHz 8GB 512GB Radeon Graphics - 070949. SKU: 070949. AMD Ryzen 3 5300U, 8GB DDR4-3200 RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, 15,6'' IPS AG FHD 1920x1080, AMD Radeon Graphics, 2 USB 3.1, 1 USB-C 3.1, 1 HDMI 1.4b, 1 RJ-45, BT 5.0, FreeDOS -...eplaneta.rs
(ovaj lenovo bio 38k pre mesec dana)
Nebitno, jer nisu ista serija. Novija 3-ka je bolja od prve 5-ice.Ovo su laptopovi sa ryzen 3 procesorom. Onaj acer je imao Ryzen 5.
Ovo nije taj TV sa slike, a i jaka cena 🙂![]()
Televizori | Smart TV, LED, OLED, QLED - Veliki izbor | Ananas
Prodaja televizora poznatih i pouzdanih proizvođača koji garantuju kvalitet i dugotrajnost. Pogledaj celokupnu ponudu i poruči online!ananas.rs
Kakav je ovaj tv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari