Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Mislio sam da li ovaj konkretno model ima negde povoljnije, nismo se razumeli.

Nemaju aplikaciju za telefon? Mobilna verzija sajta je bagovita. Nisam do sada posecivao ananas

Na Ananasu imam preko 20 porudzbina, nemam nikakvu zamerku. Uglavnom kupovao sitnice koje bi inace trazio po marketima, ovako free dostava i sve stigne u jednom paketu kada imaju Adirekt oznaku.

Pored toga imaju ubacene proizvode od npr. Djak sport, Safran obuca, Metro...cene iste kao i tamo ali ovamo imate opet besplatnu dostavu i ustedite 250/300 kinte 🙂
Ananas i Bazzar trenutno po meni lestvica iznad Shoppstera, pre svega zbog besplatne dostave 🙂

Ako je besplatna dostava "pre svega" to što pravi razliku, znači da te lestvice nemaju veze sa kvalitetom sajta/ponude, već samo sa cenom.

Ceruti nemoj, gori je od CK

Ako je besplatna dostava "pre svega" to što pravi razliku, znači da te lestvice nemaju veze sa kvalitetom sajta/ponude, već samo sa cenom.
Bacio, letimičan pogled (trebale mi papuče, drugo baš nisam zagledao), i cene su iste ili niže nego u prodavnicama čije proizvode nude ali je dostava besplatna.
Ne znam zašto bi se ustezao da to iskoristim i kupim na Ananasu kad bi svakako kupio to što mi treba, ali po višoj ceni i uz troškove dostave?

Za moje potrebe ponuda/cena i besplatna dostava pravi razliku na Ananasu.....ne porucujemo svi iste proizvode 😉
Nekome mozda ne znaci nista 200-300 dinara da ustedi na dostavu, meni vala znaci 🙂

Naravno da znači ušteda na poštarini. Ne znam samo hoće li zadržati besplatnu poštarinu od decembra ili će biti besplatna samo za ananas plus klub...

Nista mi ne znaci da ustedim postarinu od par stotina dinara kad su im cene i dalje pilicarske kao kod ostalih.
Da nude kao KP cene pa ajde. Ne znam cemu fascinatnost sa ovim sajtom.

Nista mi ne znaci da ustedim postarinu od par stotina dinara kad su im cene i dalje pilicarske kao kod ostalih.
Cene su im iste ili niže, bar ovo što sam ja jutros gledao...
A da su sve cene pilićarske i deračke, jesu... I na KP nije ništa bolje, a to je još i siva zona, šverceraj klasični...

Mozes li da navedes prodavca da ne narucujem od njega?
Spark, mada mi deluje da je to samo neki ananasov kišobran doo za više trgovaca. Čak im je i na apru email od ananasovog domena i ananas ecommerce ima 100% udeo. Piše da su sa NBG, a proizvod je stigao iz KG, tamo je i vraćen, tako da izgleda kako ti se zalomi.

Niko nije fasciniran sajtom, samo gledam da kupim proizvod koji ima na 20 online prodavnica tamo gde je najjeftiniji i da dobijem racun.
Prosle godine je meni to bio Shoppster, ove godine su to Ananas i Bazzar.
Dok traje lepo je, ako se promeni situacija trazimo opet nove opcije 😉

Zna li neko kakav je ovaj smart sat koji nude ako kupite nešto za 12000 din Visa karticom?

Porediš neuporedivo. Ananas je platforma za trgovinu, a KupujemProdajem je oglasna tabla.

I na KP sve više prodavaca šalje račune, ali i dalje je najveći deo na crno.

solidan TV neke srednje klase...

Da ažuriram svoje prvo iskustvo sa Ananas. Sve što sam poručio stiglo je sutradan u tri paketa jer su paketi slati sa tri različite lokacije. Čak i Đak koji tradicionalno odugovlači sa slanjem, a dostavljač koga koriste sa dostavom kada se kupuje direktno sa njihovog sajta, je isporučio kupljeno dan za dan. Verovatno imaju ugovor da predmete koje prodaju preko Ananas moraju ažurnije isporučivati.

Zadovoljan sam baš, opet ću kupovati na Ananas.

Jedina šteta što je sajt nepregledan, a pretraga i filteri uglavnom neupotrebljivi.

Sta je tu vrh
https://www.eponuda.com/laptopovi-c...ssd-backlit-fp-82ku00qxya-laptop-cena-9212573
(ovaj lenovo bio 38k pre mesec dana)
Ovo su laptopovi sa ryzen 3 procesorom. Onaj acer je imao Ryzen 5.

Nazad
Vrh Dno