Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ne znam stvarno, ne radim u Ananasu, ali mogu da pitam pa ako dobijem validnu info napisacu...

Ne radi se ozbiljan biznis bez test perioda, a svakako se ne oslanja na citanje iskustva sa nekog foruma... Takodje, bilo je potrebno videti koliko je realno da DTS radi a koliko moraju da se oslanjaju na externe kurire, koliki su realni troskovi itd... Test period je bio za sve aspekte poslovanja pa i dostavu...

I ja bih da pohvalim Ananas. Naručili smo paket preksinoć nešto posle 21 č. a stigao je juče oko 15 č.

Da li ako nešto poručim sa Ananasa danas, a ima oznaku "direkt", svakako čeka ponedeljak za dostavu?

Inicijalna ideja je bila da se za sve posiljke odmah zna tacno koje je vreme dostave u dan, ali posle test perioda i shvatanja da sa nasim kurirskim sluzbama to nikako nije moguce ostalo je ovako... Ideja je takodje da se u jednom trenutku sve radi preko DTS i da onda bude pracenje u realnom vremenu ali to bas nije tako lako... Takodje, vremenom ce sve veci broj aritkala biti na lageru u DC Ananasa pa ce biti mnogo vise Ananas direkt posiljki...
Nisam mislio na tacno u dan vec uopste do potvrde porudzbine nigde ne pise ni kad otprilike je dostava (od do). Da je ta informacija odmah dostupna (kao na amazonu, bazzaru i sl.) izbeglo bi se otkazivanje porudzbine

Pisaće kad uneseš adresu dole.

Onda verovatno nije isto za sve proizvode ili sve dobavljače. Imaš moj screenshot, izbacuje rok.

Bilo je sve vreme, nisi primetio...

Ne radi dostava vikednom ni za Direkt...

Poručio sam peglu pre 2 dana po sniženoj ceni, danas mi samo stiže mejl da je porudžbina otkazana.
Pegle i dalje ima na stanju po većoj ceni.
Nije mi jasno što dan nakon poručivanja nisu otkazali, bili bi manji mentoli.

To ako reše onda su prava konkurencija tj. nešto novo, ovo zezanje "ima - nema" i dostava na vreme. Poenta kako sam razumeo princip ove platforme i jeste da se ne čeka dostava kao kod ostalih velikih igrača dugo na dostavu (ako se čeka onda i nema razlike u odnosu na ostale), skapirali su da ne može bez svoje kurirske službe pa me zanima kako će oni ovo rešiti (lično spreman sam da platim skuplju ali kvalitetniju dostavu samo da ne uzimam godišnji odmor čekajući kurira danima).

Pisi im za peglu, to je dobavljac otkazao, a to ne bi smeo da radi...

Resice vremenom, tako sto ce sve veci broj artikala biti direktno u magacinu a DTS ce se siriti ( DTS je njihova distribucija koji sada radi deo kurirskog posla a nije standardna kurirska sluzba pa trazi vreme za prilagodjavanje )...

U subotu sam naručio toster, danas mi je stigao. Sve pohvale.

Aha, Gorenje od 2.500 dinara. Nisam ga još probao, evo sad uzeh da ga raspakujem.

Imam takav par godina i zadovoljan sam kako radi. Ako paziš da ti ništa ne zagori trajaće dugo kao i svaki drugi.

Da, probao sam ga i lepo radi.

Kod roditelja imam jedan koji se koristi bar 30 godina, radi isto kao i prvog dana, samo što se ofucao.

Prvo iskustvo kupovine na ananasu nažalost odmah negativno. Poslali korišćen uređaj. Jedini plus, naručeno u petak popodne, stiglo jutros i to kutija uređaja upakovana u "ananas" kutiju.

Ceo mesec na Ananasu je Black friday sa popustima i besplatnom dostavom.

Nešto konretno zanimljivo? Osim dostave.
Ima li neko upoređivanje cene? Da nisu podigli ko delfi za sajam knjiga.

Nisam uporedjivao, samo sam dobio info… Ali ne verujem da su dizali cene, trenutno im je cena jedan od USP pa se trude da budu povoljni.

Sta je tu vrh
https://www.eponuda.com/laptopovi-c...ssd-backlit-fp-82ku00qxya-laptop-cena-9212573
(ovaj lenovo bio 38k pre mesec dana)

Vrh je cena za konkretan primerak u odnosu na ostale prodavnice , imaš li trenutno da je bolja ponuda nešto?

Dobija li se fiskalni racun i garancija uz tehniku sa doticnog sajta ?

Nazad
Vrh Dno